|
Post by naxosgeorge on Mar 8, 2023 20:10:04 GMT 2
Έχω το dacia duster μοντέλο 2021 κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ανάβει στο ταμπλό η ένδειξη της ανοιχτής πόρτας του Πορτμπαγκάζ ενώ είναι κλειστό. Το κάνει συνέχεια στην διαδρομή ανάβει και σβήνει η ένδειξη. Έχω αλλάξει κλειδαριά αλλά μετά από ένα μήνα ξανά το ίδιο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κλειδώσω .
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 9, 2023 6:55:44 GMT 2
Έχω το dacia duster μοντέλο 2021 κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ανάβει στο ταμπλό η ένδειξη της ανοιχτής πόρτας του Πορτμπαγκάζ ενώ είναι κλειστό. Το κάνει συνέχεια στην διαδρομή ανάβει και σβήνει η ένδειξη. Έχω αλλάξει κλειδαριά αλλά μετά από ένα μήνα ξανά το ίδιο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κλειδώσω . Γιώργο καλημέρα, έχεις ένα πρόβλημα βρίσκεις το φόρουμ δεν ακολουθείς τούς κανόνες αλλά το μόνο που γράφεις άμεσα είναι το θέμα σού κ ίσως αν κάποιο κάποια μελοι σου βρούν την λύση πράγμα που το έχουμε δεί πολλές φορές θα "εξαφανιστείς"... Πάμε λοιπόν από την αρχή.. Συμπλήρωσε λοιπόν το προφίλ σου κάνε μια παρουσίαση ποιός είσαι κτλ και μετά όλα τα άλλα.. φόρουμ δεν λειτουργεί σαν Facebook ..
|
|