spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Mar 11, 2023 16:51:15 GMT 2
καλησπερα και καλη σαρακοστη να εχουμε,μυρισε ανοιξη,θελω να βαλω την μικρη μου γνωση στο οικοδομημα μας,για οποιον αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα,καποιες φορες παρατηρουσα εδω και καμποσο καιρο οτι δεν δουλευε σωστα ο διακοπτης φωτων,ηθελε γυρισμα ξανα και ξανα για να αναψουν,λογω των βουνων που τριγυρναω δεχεται πολυ σκονη το αυτοκινητο και απο τον φοβο μην μεινω στα σκοταδια πηγα στον ηλεκτρολογο,εριξε το σπρει του απ,εξω και εφυγα,φυσικα το εκανε παλι,οποτε σηκωσα μανικια,κατω απο το τιμονι εχει 2 βιδες τορξ 20αρες,τις ξεβιδωσα,εβγαλα το επανω καπακι και το κατω,τι ειχε μαζεψει μεσα δεν λεγεται....στριβοντας το τιμονι δεξια εμφανιστηκαν 2 βιδες,που ειδα οτι κρατουσαν τον διακοπτη,βουαλα σκεφτηκα,,τορξ 10 αυτες,με το λυσιμο ο διακοπτης βγηκε απαλα στα χερια μου,εβγαλα την φισα και τον εκανα μπανιο με σπρει επαφων,τον εβαλα στην θεση του ,τα καπακια με προσοχη μην σπασουν τα δοντακια βιδωσα τις βιδες και εβαλα και ενα κομματι πλαστικο στα 2 καπακια αναμεσα ωστε να μην παιζουν,για ακουγοταν λιγο θορυβος και απο εκει,και ο διακοπτης δουλευει τελεια εδω και 15 μερες,ελπιζω να βοηθησα καποιον η να βοηθησει η αναρτηση μου.....10 λεπτα δουλειας ειναι..ΥΓ το ιδιο θα κανω και στον διακοπτη των καθαριστηρων προληπτικα!!!
|
|
|
Post by petran2 on Mar 21, 2023 11:10:48 GMT 2
Καλη δουλεια εκανες Σπυρο. Τωρα ξερω σε ποιον να παω το αμαξι αν μου κανει τα ιδια.
|
|