evris
New Member
Μάρκα: DACIA DUSTER
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Κινητήρας: 1.5 Blue dci
Έκδοση: Journey
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by evris on May 7, 2023 12:25:13 GMT 2
Καλησπέρα,
Έχω το καινούργιο duster (2023) πετρέλαιο και έχω παρατηρήσει το εξής:
Έχοντας πέσει η στάθμη του καυσίμου π.χ. κάτω από την μέση και δείχνει αυτονομία ~220χλμ, την επομένη μέρα βάζοντας εμπρός, δείχνει ξαφνικά την στάθμη πάνω από την μέση και αυτονομία ~420χλμ. Μου το έχει κάνει 2 φορές έως τώρα. Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία εννοείται, αλλά ρωτάω εαν έχει ξανά συμβεί και σε κάποιον από το forum και ειδικά στο καινούργιο μοντέλο.
Ευχαριστώ
|
|
PanosΤ
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on May 7, 2023 14:43:55 GMT 2
Καλησπέρα,
Έχω το καινούργιο duster (2023) πετρέλαιο και έχω παρατηρήσει το εξής:
Έχοντας πέσει η στάθμη του καυσίμου π.χ. κάτω από την μέση και δείχνει αυτονομία ~220χλμ, την επομένη μέρα βάζοντας εμπρός, δείχνει ξαφνικά την στάθμη πάνω από την μέση και αυτονομία ~420χλμ. Μου το έχει κάνει 2 φορές έως τώρα. Θα ρωτήσω την αντιπροσωπεία εννοείται, αλλά ρωτάω εαν έχει ξανά συμβεί και σε κάποιον από το forum και ειδικά στο καινούργιο μοντέλο.
Ευχαριστώ
Γενικά μην εμπιστεύεσαι πολύ την αυτονομία που σου δείχνει, καθότι στηρίζεται στη συνολική μέση κατανάλωση που κάνεις (lt/100km). Να ξέρεις πάντως όταν ανάψει λαμπάκι έχεις περίπου 5lt πετρέλαιο.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on May 11, 2023 7:34:52 GMT 2
Ο δείκτης καυσίμου κάνει διάφορα περίεργα και σε παλιά και σε καινούργια Duster.
|
|
|
Post by petran2 on May 18, 2023 19:44:52 GMT 2
Συμφωνω με τους προλαλησαντες ο δεικτης εχει προβλημα γενικα και κανει τρελα πραγματα που δεν ξερω αν ειναι λογικο να τα κανει. Μην τον εμπιστευεσαι να υπολογιζεις τα χιλιομετρα σου πανω κατω και δεν θα μεινεις.
|
|