|
Post by dg109 on Dec 13, 2019 0:15:10 GMT 2
|
|
nomad
Junior Member

Μάρκα: Dacia Santero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: O9 TCE
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 2020
Όνομα: Θανάσης
|
Post by nomad on May 13, 2020 15:19:02 GMT 2
Εψαχνα σκαφακι για το πορτ μπαγκαζ για το stepwey. Στην αντιπροσωπεια 82 ευρώ τα ίδια σχεδόν και στο Dacia MAG.Τελικά βρήκα εδώ bktuning.com/gr/ με 38 ευρώ στην πόρτα μου. φυσικά εχει και για Duster σκαφακια,πατάκια κλπ μέχρι της 18 μαΐου έχει έκπτωση 10%. Εχει και τηλεφωνικές παραγγελιές και ο άνθρωπος που άπαντα είναι ευγενικός και γνωρίζει αρκετά και λύνει όλες της απορίες. Το μαγαζί έχει έδρα βουλγαρια αλλα μάλλον έχει Ελλάδα αποθήκη. Νομίζω οτι αξίζει ο κόπος να ρίξετε μια μάτια.
|
|
|
Post by gprot on May 13, 2020 21:50:20 GMT 2
Για το Stepway δενέχει βέβαια, αλλά για το Duster από €25. Εγώ αυτό πήρα μαζί με πατάκια (παραγγελία με επιλογή μοκέτας, κουμπώματος & λογότυπου) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος κι από την εξυπηρέτηση κι από προϊόντα.
|
|
nomad
Junior Member

|
Post by nomad on May 13, 2020 22:13:04 GMT 2
Για το Stepway δενέχει βέβαια, αλλά για το Duster από €25. Εγώ αυτό πήρα μαζί με πατάκια (παραγγελία με επιλογή μοκέτας, κουμπώματος & λογότυπου) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος κι από την εξυπηρέτηση κι από προϊόντα.
|
|
nomad
Junior Member

|
Post by nomad on May 13, 2020 22:14:17 GMT 2
και όμως ο συγκεκριμένος που λες έχει και για Stepwey.
|
|
|
Post by Nik on Feb 22, 2021 9:54:16 GMT 2
για την τοποθετηση του κινητου τι χρησιμοποιειτε; μου αρεσουν τα μαγνητικα, αλλα δε θα ηθελα πχ να κοψω καποιον αεραγωγο και δεν ξερω εν τελει τι να παρω. προκειται για ενα πολυ σοβαρο προβλημα. 
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 22, 2021 10:02:55 GMT 2
για την τοποθετηση του κινητου τι χρησιμοποιειτε; μου αρεσουν τα μαγνητικα, αλλα δε θα ηθελα πχ να κοψω καποιον αεραγωγο και δεν ξερω εν τελει τι να παρω. προκειται για ενα πολυ σοβαρο προβλημα.  Καλημέρα.δες daciamag κάτι καλό έχει.
|
|
|
Post by Nik on Feb 22, 2021 21:03:42 GMT 2
για την τοποθετηση του κινητου τι χρησιμοποιειτε; μου αρεσουν τα μαγνητικα, αλλα δε θα ηθελα πχ να κοψω καποιον αεραγωγο και δεν ξερω εν τελει τι να παρω. προκειται για ενα πολυ σοβαρο προβλημα.  Καλημέρα.δες daciamag κάτι καλό έχει. έχω δει τα πάντα σχεδόν..θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό ή να μην χάνω κάτι για να το έχω (αν γίνεται βέβαια) 😁
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 22, 2021 22:25:32 GMT 2
Καλημέρα.δες daciamag κάτι καλό έχει. έχω δει τα πάντα σχεδόν..θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό ή να μην χάνω κάτι για να το έχω (αν γίνεται βέβαια) 😁 Lz parts. Από Γερμανία με αγάπη για τα duster μας.
|
|
|
Post by petran2 on Mar 1, 2021 21:06:06 GMT 2
Παρηγγηλα δυο πραγματακια απο εκει πριν απο λιγο περιμενω να τα παραλαβω να δω ποιοτητα και θα σας εννημερωσω.
|
|
|
Post by vagg75 on Mar 1, 2021 21:23:00 GMT 2
Παρηγγηλα δυο πραγματακια απο εκει πριν απο λιγο περιμενω να τα παραλαβω να δω ποιοτητα και θα σας εννημερωσω. Έχει καλά πράγματα.
|
|
|
Post by petran2 on Mar 15, 2021 11:13:56 GMT 2
Παρηγγηλα δυο πραγματακια απο εκει πριν απο λιγο περιμενω να τα παραλαβω να δω ποιοτητα και θα σας εννημερωσω. Έχει καλά πράγματα. Με πηραν τηλεφωνο να ζητησουν συγνωμη που καθηστερησαν και θα στειλουν την παραγγελια μου αυριο Τριτη 16/3/2021. Καλη Σαρακοστη παιδια αντε και συντομα ελευθεροι.
|
|
theo
Newbie
No place like 127.0.0.1
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1000 LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Red Fusion
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 4/2021
|
Post by theo on Mar 28, 2021 10:39:47 GMT 2
Καλημέρα, παρήγγειλα το Duster και το περιμένω...
Αναφορικά με τα αξεσουάρ, γνωρίζει κάποιος αν επηρεάζουν την εγγύηση; πχ αν πάρω τίποτα ανεμοθραύστες ή μπάρες aftermarket και τα βάλω μόνος μου, μπορεί να μου πουν "άκυρη η εγγύηση" του αυτοκινήτου;
(Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σύνθετα πράγματα όπως εγκατάσταση συναγερμού που πρέπει να πειράξει τα "ενδότερα" του αυτοκινήτου)
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Mar 28, 2021 11:43:35 GMT 2
Καλημέρα, παρήγγειλα το Duster και το περιμένω... Αναφορικά με τα αξεσουάρ, γνωρίζει κάποιος αν επηρεάζουν την εγγύηση; πχ αν πάρω τίποτα ανεμοθραύστες ή μπάρες aftermarket και τα βάλω μόνος μου, μπορεί να μου πουν "άκυρη η εγγύηση" του αυτοκινήτου; (Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σύνθετα πράγματα όπως εγκατάσταση συναγερμού που πρέπει να πειράξει τα "ενδότερα" του αυτοκινήτου) Ε όχι και να σου πουν άκυρη η εγγύηση για ανεμοθραυστες. Βέβαια αν σου βγάλει κανένα πρόβλημα το παράθυρο μπορούν να επικαλεστούν ο,τι θέλουν..... Βρες σωστή και αξιόπιστη αντιπροσωπεία, ακόμα και αν χρειάζεται να κάνεις τα διπλάσια χιλιόμετρα για να πας.
|
|
|
Post by teo on Mar 29, 2021 16:47:51 GMT 2
Καλημέρα, παρήγγειλα το Duster και το περιμένω... Αναφορικά με τα αξεσουάρ, γνωρίζει κάποιος αν επηρεάζουν την εγγύηση; πχ αν πάρω τίποτα ανεμοθραύστες ή μπάρες aftermarket και τα βάλω μόνος μου, μπορεί να μου πουν "άκυρη η εγγύηση" του αυτοκινήτου; (Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σύνθετα πράγματα όπως εγκατάσταση συναγερμού που πρέπει να πειράξει τα "ενδότερα" του αυτοκινήτου) Φυσικά και δεν χάνεις την εγγύηση τοποθετόντας κάποια αξεσουάρ. Και όπως σου ανέφερε ο Κωνσταντίνος, είναι ανάλογα ποιός θα δει το αυτοκίνητο, εάν και όταν, έχει κάποιο πρόβλημα.
|
|