Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 13, 2018 20:27:20 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 13, 2018 20:29:10 GMT 2
Και.. Attachments:

|
|
|
Post by Kostas X on May 14, 2018 7:31:22 GMT 2
Καλα βρε....εγω πανω βλεπω ενα κ μισο λευκο Duster...τι πραγματα ειναι αυτα; ντροπη κ αισχος !!!!
|
|
|
Post by marios on May 14, 2018 10:27:56 GMT 2
Τα πισω φωτα στο δεξι μαυρο μια ενημερωση; τιμη κλπ..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 10:30:19 GMT 2
Κοβει το ματι σου εσένα!!!😂😂😂
|
|
|
Post by dusterpillar on May 14, 2018 12:47:14 GMT 2
Καλά τα καφεδάκια, αλλά μου φαίνεται πως στην πρωτεύουσα λάθος πληροφορίες σάς έδωσαν για το Duster  . Μάλλον είναι καιρός να έρθετε προς Ρούμελη να τα πούμε και από κοντά. Κάπου τριγύρω στο ίδιο χάλι είναι και ο Dusterakias, αλλά δεν έχω φωτό του. Ας ανεβάσει ο ίδιος καμία. ibb.co/e0yNBJ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 13:58:06 GMT 2
Χαχαχα και μου βαζαν χερι οι σαλωνατοι γιατι το χα απλητο!!!χαχαχα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 14:03:23 GMT 2
Αλλα βρε κ σεις μην κουνηθειτε καθολου ε  Σαν τον αλλο τον (ονοματα δε λεμε-Γιαννη τον λενε) οταν κανονιζαμε τις προαλες εκδρομη ελεγε"εδω παιδια στη Σεττα, ειναι πολυ ωραια!!! Να παμε να τον ξυπνησουμε κι ολας να τον σηκωσουμε απο το κρεββατι, να φτιαξουμε κ πρωινο...!!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!😂😂😂
|
|
|
Post by dusterpillar on May 14, 2018 15:48:02 GMT 2
Σίγουρα θέλουμε να βρεθούμε, αλλά να κάνουμε 250 χλμ για να πιούμε καφέ στον Ασπρόπυργο; Πρέπει να το μοιράσουμε κάπως το πράγμα. Αν μιλάς για τη Σέττα Ευβοίας εκεί γύρω πρέπει να έχει καλές διαδρομές off road. Θα ξέρει ο Γιάννης. Είναι και η Δίρφυς κοντά. Να συνδυάσουμε δηλαδή διαδρομές στη φύση και μετά καφέ ή φαγητό. Επίσης αν θελήσει ο κόσμος να βρεθούμε κάποια στιγμή στα μέρη μας (Λαμία-Παύλιανη-Αθανάσιος Διάκος-Καρπενήσι κλπ), θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ένα καλό off road (να ευχαριστηθούμε οδήγηση) σε δασωμένες περιοχές και καλό φαγητό. Χρειάζεται βέβαια καλή συνεννόηση αρκετές ημέρες πριν.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 15:56:18 GMT 2
Α ρε τυχεροί μια χαρά περάσατε τι να πω και εγώ δεν βλέπετε η Μαγιόρκα Πέτρο χάλια μαύρα χαχαχαχαχα Τετάρτη ξανά Ελλάδα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 16:07:36 GMT 2
Σίγουρα θέλουμε να βρεθούμε, αλλά να κάνουμε 250 χλμ για να πιούμε καφέ στον Ασπρόπυργο; Πρέπει να το μοιράσουμε κάπως το πράγμα. Αν μιλάς για τη Σέττα Ευβοίας εκεί γύρω πρέπει να έχει καλές διαδρομές off road. Θα ξέρει ο Γιάννης. Είναι και η Δίρφυς κοντά. Να συνδυάσουμε δηλαδή διαδρομές στη φύση και μετά καφέ ή φαγητό. Επίσης αν θελήσει ο κόσμος να βρεθούμε κάποια στιγμή στα μέρη μας (Λαμία-Παύλιανη-Αθανάσιος Διάκος-Καρπενήσι κλπ), θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ένα καλό off road (να ευχαριστηθούμε οδήγηση) σε δασωμένες περιοχές και καλό φαγητό. Χρειάζεται βέβαια καλή συνεννόηση αρκετές ημέρες πριν. Αν και τη συνομιλία αστειευόμενοι τη συνεχίσαμε και το τόνισα, δεν διαφωνώ πουθενά! Τα πάντα έχουν να κάνουν όμως με τη συμμετοχη και την πλειοψηφία...Διαδρομές παμπολλες σε όλη την Ελλάδα! Θέληση και διάθεση να υπάρχει ... Μια παροιμία λέει κοντά σιμά τα Γιάννενα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 16:10:53 GMT 2
Α ρε τυχεροί μια χαρά περάσατε τι να πω και εγώ δεν βλέπετε η Μαγιόρκα Πέτρο χάλια μαύρα χαχαχαχαχα Τετάρτη ξανά Ελλάδα Άς τα ψοφια βρε!!! 😂Θα τα ξεράσεις όλα😂😂😂 Με το καλό να γυρίσεις παλικάρι μου!
|
|
|
Post by Kostas X on May 14, 2018 18:10:14 GMT 2
Καπρενησι το εχω ξαναπει αξιζει σαν μονοημερη....αλλα αλλος ειναι συνταξιουχος αλλος ταξιδια με πλοια...τι να πω σε λαθος νομο μενω!!!
|
|
|
Post by Kostas X on May 14, 2018 18:13:24 GMT 2
Χαχαχα και μου βαζαν χερι οι σαλωνατοι γιατι το χα απλητο!!!χαχαχα Φιλαρακι μου καλο! στην Αθηνα κ λασπη δεν ταιριαζει...'λασπη' εχει στο Συνταγμα μερια κτλβες  να ειμαστε εκτος να ριξω κ στο σωβρακο
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 19:51:20 GMT 2
Ασε ρε τα ψοφια!!!...εσύ εισαι μονο για..."στάει,στάει η βρυσούλα;"😂
|
|