|
Post by hlias3 on Jun 16, 2018 21:24:25 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα.
Αν γνωρίζει κάποιος, κλειδώνω το αυτοκίνητο και ενώ είναι κλειστό το Νavi, φαίνεται με πολύ μεγάλα γράμματα η ώρα. Δεν έχω βρει κάποια επιλογή που να μην φαίνεται τίποτα. Επειδή όποιος πλησιάσει το αυτοκίνητο αν ρίξει μια ματιά θα το δει σίγουρα, έχω κάνει μία πατέντα. Ένα μαξιλαράκι που έχω στο κάθισμα για την υποστήριξη της μέσης, το ακουμπάω πάνω στο μοχλό ταχυτήτων και με αυτόν τον τρόπο καλύπτει εντελώς την οθόνη του Navi. Μια βοήθεια κάποιος για να μη φαίνεται απολύτως τίποτα ;
|
|
|
Post by ktgeo on Jun 16, 2018 23:46:35 GMT 2
Εμένα πάντως έχω την εντύπωση ότι κλείνουν όλα! Οπότε μάλλον θέμα ρύθμισης θα ειναι
|
|
Dusterinthewind
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Πετρέλαιο
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on Jun 18, 2018 22:25:56 GMT 2
Εμένα μετά από λίγο σβήνει μόνο του.
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 19, 2018 16:46:31 GMT 2
Εμένα μετά από λίγο σβήνει μόνο του. Αυτό ! Μετά από λίγα λεπτά βέβαια ...
|
|
aeras69
New Member
Μάρκα: dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2019
|
Post by aeras69 on Jun 19, 2018 17:36:16 GMT 2
Επιβεβαιωνω σβηνει μονο του
|
|
|
Post by annouvis on Jun 21, 2018 16:34:38 GMT 2
Όντως...μετά από λίγο σβήνει μόνο του.
|
|
|
Post by gouris on Jun 24, 2018 15:27:07 GMT 2
Όχι μετά από λίγο. Με το που γυρίσει το κλειδί στην μίζα στο 0 σβήνει.
|
|
|
Post by annouvis on Jun 24, 2018 17:37:01 GMT 2
Όχι μετά από λίγο. Με το που γυρίσει το κλειδί στην μίζα στο 0 σβήνει. Φίλε μου εγώ κατάλαβα (και πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά)...από την στιγμή που κλειδώσεις το αυτοκίνητο και είσαι εκτός. Όχι όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο... Αν κάνω λάθος...διόρθωσε με..!!!
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 24, 2018 20:59:12 GMT 2
Παιδιά ! Είναι βράδυ, κλειδώνεις το αυτοκίνητο και από το παράθυρο βλέπεις στο κέντρο του Nav την ώρα με άσπρα νούμερα σε μέγεθος γραμματοσειράς 100 !!!!!!! Βέβαια μετά σβήνει γιατί το πρωί όταν πάω να βγάλω το συναγερμό δεν φαίνεται η ώρα. Απλά δεν έχω την υπομονή και το χρόνο να δω πότε σβήνει εντελώς. Εκτός εάν υπάρχει κάποια επιλογή που όταν κλειδωθεί δεν φαίνεται τίποτα στο Nav και απλώς δεν το έχω προσέξει. Στο πωλητή που το είπα πάντως μου επιβεβαίωσε ότι σβήνει μετά από λίγο. Πάντως για να πω την αλήθεια δεν είμαι και σίγουρος ότι όλοι οι πωλητές έχουν το 100% των απαντήσεων για όλες τις ερωτήσεις.
|
|
|
Media-NAV
Jun 24, 2018 21:15:18 GMT 2
via mobile
Post by gouris on Jun 24, 2018 21:15:18 GMT 2
Όχι μετά από λίγο. Με το που γυρίσει το κλειδί στην μίζα στο 0 σβήνει. Φίλε μου εγώ κατάλαβα (και πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά)...από την στιγμή που κλειδώσεις το αυτοκίνητο και είσαι εκτός. Όχι όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο... Αν κάνω λάθος...διόρθωσε με..!!! Όχι δεν εννοώ αυτό. Εμένα με το που σβήσω τον κινητήρα και βγάλω το κλειδί το media-nav σβήνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται βλέπω πολλές διαφορές στο δικό μου σε σχέση με άλλα duster. Και όχι μόνο στα ράδιο.. άλλη μια διαφορά είναι και στα προβολακια ομίχλης που έχουν αναλυθεί σε άλλα ποστ. Εγώ παρέλαβα τέλη Μαρτίου υπάρχει κάποιος άλλος που παρέλαβε εκείνη την χρονική περίοδο να δούμε μήπως και είναι κάτι το οποίο το άλλαξαν στην συνέχεια.. επίσης εγώ μιλάω για 4x2 επειδή απ οτι ξέρω υπάρχει κάποια διαφορά στο μενού του nav.
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 24, 2018 21:20:36 GMT 2
Μιας και μιλάς για διαφορές. Για τα προβολάκια το δοκίμασα με τα φλας χωρίς όμως να στρίψω το τιμόνι. Τίποτα. Όσο για τους καθαριστήρες, σήμερα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών αν δεν τους ενεργοποιούσα θα είχα περιπέτειες … αστειεύομαι. Επειδή κάποιος έγραψε ότι ενεργοποιούνται αυτόματα, έχουν αισθητήρα βροχής, κάτι τέτοιο.
|
|
|
Media-NAV
Jun 24, 2018 21:24:27 GMT 2
via mobile
Post by gouris on Jun 24, 2018 21:24:27 GMT 2
Μιας και μιλάς για διαφορές. Για τα προβολάκια το δοκίμασα με τα φλας χωρίς όμως να στρίψω το τιμόνι. Τίποτα. Όσο για τους καθαριστήρες, σήμερα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών αν δεν τους ενεργοποιούσα θα είχα περιπέτειες … αστειεύομαι. Επειδή κάποιος έγραψε ότι ενεργοποιούνται αυτόματα, έχουν αισθητήρα βροχής, κάτι τέτοιο. Έχουν αισθητήρες βροχής στην πρώτη σκάλα δουλεύουν αυτόματα.. αλλά μην ανακατεύουμε τα ποστ έχουν γραφτεί σε άλλα.. εκεί μπορούμε να τα αναλύσουμε πάλι..
|
|
txdkts
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 dCi
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on Jun 24, 2018 21:55:32 GMT 2
Φίλε μου εγώ κατάλαβα (και πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά)...από την στιγμή που κλειδώσεις το αυτοκίνητο και είσαι εκτός. Όχι όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο... Αν κάνω λάθος...διόρθωσε με..!!! Όχι δεν εννοώ αυτό. Εμένα με το που σβήσω τον κινητήρα και βγάλω το κλειδί το media-nav σβήνει. Ακριβώς, αυτό συμβαίνει και στο δικό μου. Με το που βγάλω το κλειδί, σβήνει.
|
|
aeras69
New Member
Μάρκα: dacia
Κινητήρας: 1.5 DCI
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2019
|
Post by aeras69 on Jul 1, 2018 7:56:11 GMT 2
Για πληροφόρησή σας έχει βγει update που υποστηρίζει τις συσκευές Apple. Δεν ξέρω ποια μοντέλα αφορα. Official Map Update website - Dacia Media Nav (Evolution) late 2018 dacia.welcome.naviextras.com
|
|
tsipis
Newbie
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του forum.
Κινητήρας: 1461
Έκδοση: sportive
Χρώμα: grey comet
Κίνηση: 4x2
|
Post by tsipis on Jul 1, 2018 11:50:24 GMT 2
Δεν εχω κανενα προβλημα.Μολις σβησω,βγω ,κλειδωσω και βαλω συναγερμο σβηνουν τα παντα!
|
|