|
Post by hlias3 on Jul 23, 2018 15:36:08 GMT 2
Έτσι ! Όλοι ενημερωμένοι για να μη χανόμαστε !!! 😀😀😀
|
|
|
Post by lksduster on Jul 23, 2018 20:49:19 GMT 2
Με Windows Xp μπορώ να κάνω την αναβάθμιση?
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 23, 2018 21:04:24 GMT 2
Με Windows Xp μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Ναι. Αν δεις στη δεύτερη σελίδα του νήματος το video με τις οδηγίες εγκατάστασης το αναφέρει, Windows Xp ή νεότερη έκδοση.
|
|
|
Media-NAV
Jul 23, 2018 21:37:13 GMT 2
via mobile
Post by lksduster on Jul 23, 2018 21:37:13 GMT 2
Ναι. Αν δεις στη δεύτερη σελίδα του νήματος το video με τις οδηγίες εγκατάστασης το αναφέρει, Windows Xp ή νεότερη έκδοση. Το έχω δει Ηλία αλλά για κάποιο λόγο μου βγαζει σφάλμα όταν συνδέω το stickακι...
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 23, 2018 21:52:52 GMT 2
Ναι. Αν δεις στη δεύτερη σελίδα του νήματος το video με τις οδηγίες εγκατάστασης το αναφέρει, Windows Xp ή νεότερη έκδοση. Το έχω δει Ηλία αλλά για κάποιο λόγο μου βγαζει σφάλμα όταν συνδέω το stickακι... Το video είναι από το επίσημο site και υπάρχει τώρα διαθέσιμο s22.postimg.cc/5vxvx67u9/20180723_224437.jpg , εάν δεν ισχύει από που γράφει, μήπως μπορεί να σε βοηθήσει ο φίλος Δημήτρης - tyxodioktis που φαίνεται ειδικός!
|
|
txdkts
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on Jul 23, 2018 22:05:40 GMT 2
Ναι. Αν δεις στη δεύτερη σελίδα του νήματος το video με τις οδηγίες εγκατάστασης το αναφέρει, Windows Xp ή νεότερη έκδοση. Το έχω δει Ηλία αλλά για κάποιο λόγο μου βγαζει σφάλμα όταν συνδέω το stickακι... Μπορείς να μας πεις το μήνυμα του σφάλματος;
|
|
|
Media-NAV
Jul 23, 2018 22:26:37 GMT 2
via mobile
Post by lksduster on Jul 23, 2018 22:26:37 GMT 2
Το έχω δει Ηλία αλλά για κάποιο λόγο μου βγαζει σφάλμα όταν συνδέω το stickακι... Μπορείς να μας πεις το μήνυμα του σφάλματος; Το μήνυμα αναφέρει ότι προσωρινά η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα! Πάντα έτσι γράφει αφού προσπαθήσει να ανιχνεύσει το στικάκι. Σκέφτομαι να κάνω format στο φλασάκι και να ξαναδοκιμάσω.
|
|
txdkts
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on Jul 23, 2018 23:02:45 GMT 2
Η τελευταία έκδοση του Media Nav Toolbox δεν τρέχει σε XP: dacia.naviextras.com/shop/portal/downloadsΠροφανώς, κάποιο conflict συμβαίνει και γιαυτό σου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Δυστυχώς, δεν βρήκα κάποια έκδοση που να τρέχει σε XP... Μπορείς ωστόσο να προσπαθήσεις να κάνεις την διαδικασία σε κάποιο PC που να έχει λειτουργικό Windows 7 ή μεταγενέστερο.
|
|
|
Post by lksduster on Jul 24, 2018 19:16:03 GMT 2
Η τελευταία έκδοση του Media Nav Toolbox δεν τρέχει σε XP: dacia.naviextras.com/shop/portal/downloadsΠροφανώς, κάποιο conflict συμβαίνει και γιαυτό σου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Δυστυχώς, δεν βρήκα κάποια έκδοση που να τρέχει σε XP... Μπορείς ωστόσο να προσπαθήσεις να κάνεις την διαδικασία σε κάποιο PC που να έχει λειτουργικό Windows 7 ή μεταγενέστερο. Επειδή την Πέμπτη έχω ραντεβού στην αντιπροσωπεία για το γνωστό πρόβλημα με το panel του τιμονιού θα τους πω να μου κάνουν εκεί την αναβάθμιση.
|
|
|
Post by fanis on Jul 25, 2018 8:06:26 GMT 2
Έχω περιέργεια να δω εάν κάνει την αναβάθμιση η αντιπροσωπεία, ή εάν θα σε παραπέμψουν στις οδηγίες του manual.
|
|
|
Post by lksduster on Jul 26, 2018 17:01:50 GMT 2
Έχω περιέργεια να δω εάν κάνει την αναβάθμιση η αντιπροσωπεία, ή εάν θα σε παραπέμψουν στις οδηγίες του manual. Φάνη καλησπέρα.τελικά την αναβάθμιση του media nav δεν μου την έκαναν...Πρέπει να την κάνω μόνος μου σύμφωνα με τις οδηγίες μου είπαν...
|
|
|
Post by fanis on Jul 26, 2018 17:30:24 GMT 2
Δεν πειράζει. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία.
|
|
panagiotis78
New Member
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Euro 6
Έκδοση: sportive
Χρώμα: πορτοκαλi atacama
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 5/2018
|
Post by panagiotis78 on Jul 27, 2018 17:40:46 GMT 2
Σε εσάς που εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, να σας ενημερώσω ότι η χρονική στιγμή συμπίπτει με τις συνήθης ημερομηνίες που γίνονται released τα updates των χαρτών από το Naviextras. Εγώ έκανα την αναβάθμιση των χαρτών (btw, η τελευταία έκδοση είναι η ) στις 5 Ιουλίου και μετά από λίγες ημέρες μου εμφανίστηκε το μήνυμα αυτό... Προφανώς, είναι προγραμματισμένο να εμφανίζεται περίπου στις περιόδους που συνήθως βγαίνουν νέοι χάρτες. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι αναβάθμιση λαμβάνει και το ίδιο το λογισμικό του Media Nav (από την έκδοση 9.1.1 -> 9.1.3, στη δική μου περίπτωση). Στη πραγματικότητα, πρώτα έλαβε την αναβάθμιση του Media Nav και μετά των χαρτών. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι δύο ενέργειες, θα πρέπει να ξανατοποθετήσετε το usb stick σας στον υπολογιστή σας καθώς, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και ένα bug fix που διορθώνει το πρόβλημα με το time zone (για να μπορεί να ενημερώνεται η ώρα από τους δορυφόρους). φίλε μου καλησπερα.ερωτηση. εκανα την αναβαθμιση και γω σε 9.1.3.πως θα δω οτι εχει γινει και η αναβάθμιση στο χάρτη η οποια όπωσ λες η τελευταια έκδοση είναι η 2017? ευχαριστω
|
|
panagiotis78
New Member
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Euro 6
Έκδοση: sportive
Χρώμα: πορτοκαλi atacama
Κατοχή από: 5/2018
|
Post by panagiotis78 on Jul 27, 2018 17:46:20 GMT 2
Δεν πειράζει. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία. γεια σου φίλε.έκανα την αναβαθμιση σε 9.1.3.πως θα δω οτι έχει γίνει και στον χάρτη update? μηπως γνωρίζεις?
|
|
nemesis
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: White
Κατοχή από: 10/05/18
|
Post by nemesis on Jul 27, 2018 18:30:44 GMT 2
Δεν πειράζει. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία. γεια σου φίλε.έκανα την αναβαθμιση σε 9.1.3.πως θα δω οτι έχει γίνει και στον χάρτη update? μηπως γνωρίζεις?
Θα πας στο μενού του χάρτη και θα δεις στις πληροφορίες αν είναι η έκδοση η τελευταία.
|
|