|
Post by hlias3 on Oct 24, 2018 21:30:46 GMT 2
Μια και γράφουμε διάφορα κουλά που συμβαίνουν … εάν έχει παρατηρήσει κανείς, όταν σβήνω το αυτοκίνητο, κάποιες φορές που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει αυτές τις φορές, μου αλλάζει το σταθμό που έχω επιλέξει στο ράδιο. Δηλαδή ακούω τον 1fm και όταν σβήνω τον κινητήρα πηγαίνει μόνο του στον 3fm. Όταν την επόμενη φορά βάλω μπρος ξεκινά να παίζει ο 3fm εκεί που έμεινε όταν έκλεισε. Βέβαια δεν το κάνει πάντα αλλά σε ποσοστό 20-30%. Μου φαίνεται πολύ κουφό !
|
|
harikein
New Member
Μάρκα: Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.500 dci
Έκδοση: sportive.
Χρώμα: Μαυρο.
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 20/6/2018.
|
Post by harikein on Jan 8, 2019 9:32:57 GMT 2
Καλημέρα σε ολους, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Το σύστημα πλοήγησης σταμάτησε να μιλάει. Με πάει κανονικά εκεί που το προγραμματίζω αλλά χωρίς φωνη. Το εχει πάθει κάποιος άλλος?
|
|
|
Post by hlias3 on Jan 8, 2019 12:38:23 GMT 2
Καλημέρα σε ολους, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Το σύστημα πλοήγησης σταμάτησε να μιλάει. Με πάει κανονικά εκεί που το προγραμματίζω αλλά χωρίς φωνη. Το εχει πάθει κάποιος άλλος? Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις ήχου
|
|
|
Media-NAV
Jan 8, 2019 16:29:45 GMT 2
via mobile
Post by alkaios on Jan 8, 2019 16:29:45 GMT 2
Εγώ είχα κλείσει τη φωνή, ψάξε λίγο στο nav έχει επιλογή ήχου.
|
|
harikein
New Member
Μάρκα: Duster
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.500 dci
Έκδοση: sportive.
Χρώμα: Μαυρο.
Κατοχή από: 20/6/2018.
|
Post by harikein on Jan 9, 2019 13:33:56 GMT 2
παιδιά χαιρετώ, το πρόβλημα της φωνής του πλοηγού λύθηκε. Ήταν στις ρυθμίσεις όπως μου είπατε , ευχαριστώ.
|
|
titos3
Newbie
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 4X4
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: Ιανουάριος 2019
|
Post by titos3 on Feb 3, 2019 0:12:53 GMT 2
Μια και γράφουμε διάφορα κουλά που συμβαίνουν … εάν έχει παρατηρήσει κανείς, όταν σβήνω το αυτοκίνητο, κάποιες φορές που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει αυτές τις φορές, μου αλλάζει το σταθμό που έχω επιλέξει στο ράδιο. Δηλαδή ακούω τον 1fm και όταν σβήνω τον κινητήρα πηγαίνει μόνο του στον 3fm. Όταν την επόμενη φορά βάλω μπρος ξεκινά να παίζει ο 3fm εκεί που έμεινε όταν έκλεισε. Βέβαια δεν το κάνει πάντα αλλά σε ποσοστό 20-30%. Μου φαίνεται πολύ κουφό ! Συμβαίνει και σε μένα σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο...
|
|
|
Post by hlias3 on Feb 3, 2019 0:26:10 GMT 2
Μια και γράφουμε διάφορα κουλά που συμβαίνουν … εάν έχει παρατηρήσει κανείς, όταν σβήνω το αυτοκίνητο, κάποιες φορές που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει αυτές τις φορές, μου αλλάζει το σταθμό που έχω επιλέξει στο ράδιο. Δηλαδή ακούω τον 1fm και όταν σβήνω τον κινητήρα πηγαίνει μόνο του στον 3fm. Όταν την επόμενη φορά βάλω μπρος ξεκινά να παίζει ο 3fm εκεί που έμεινε όταν έκλεισε. Βέβαια δεν το κάνει πάντα αλλά σε ποσοστό 20-30%. Μου φαίνεται πολύ κουφό ! Συμβαίνει και σε μένα σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο... Βρήκα τι είναι! Όταν βγάζεις το κλειδί από τη μίζα, ακουμπάει το χέρι ελάχιστα τον επιλογέα στην κολώνα του τιμονιού (αυτό στο πλάι που είναι σα ροδέλα και αλλάζει τους σταθμούς) και γίνεται αυτό το κουφό!!!!!!! Μέχρι να το καταλάβω...... Το έχω γράψει και στις εντυπώσεις μου από το Duster. Ο χώρος εκεί είναι πολύ στενός και καθόλου εργονομικός. Απλά συμβαίνει λίγες; φορές, όταν βάζεις και βγάζεις το κλειδί....
|
|
atpapage79
Newbie
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 Bluedci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: 18/01/2019
|
Post by atpapage79 on Feb 3, 2019 11:20:56 GMT 2
Γνωρίζει κανείς εάν είναι δυνατό να εγκατασταθεί στο Media Nav το Android Auto (σε εξωτερικό εγκαταστάτη προφανώς); Εάν ναι, επηρεάζονται οι υφιστάμενες εφαρμογές (κλισιόμετρο, πυξίδα, κτλ.);
|
|
|
Post by alkaios on Feb 3, 2019 12:44:50 GMT 2
Αυτό που είχα ρωτήσει εγγράφως την ΤΕΟΡΕΝ πριν λίγους μήνες είναι εάν δύναται το σύστημα Android να εγκατασταθεί και στο σύστημα το δικό μας. Η απάντηση ήταν αρνητική. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται να εγκατασταθεί, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα λογισμικό.
|
|
|
Post by odyDuster on Feb 3, 2019 13:17:00 GMT 2
Αυτό που είχα ρωτήσει εγγράφως την ΤΕΟΡΕΝ πριν λίγους μήνες είναι εάν δύναται το σύστημα Android να εγκατασταθεί και στο σύστημα το δικό μας. Η απάντηση ήταν αρνητική. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται να εγκατασταθεί, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα λογισμικό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα αν ειναι το ίδιο hardware γιατί έχει σημασία αν μπορεί να εγκατασταθεί Android η οχι. Το τωρινο συστημα τρεχει WinCE.
|
|
|
Post by alkaios on Feb 3, 2019 13:20:09 GMT 2
Εάν γίνεται από θέμα hardware, εγώ είμαι διατεθειμένος με λογική χρέωση να το εγκαταστήσω.
|
|
canyon
New Member
Υποψήφιος αγοραστής
|
Media-NAV
Feb 3, 2019 20:13:18 GMT 2
via mobile
Post by canyon on Feb 3, 2019 20:13:18 GMT 2
Από ότι φαίνεται σε αυτό το βίντεο το hardware είναι ίδιο
|
|
|
Media-NAV
Feb 3, 2019 20:21:12 GMT 2
via mobile
Post by odyDuster on Feb 3, 2019 20:21:12 GMT 2
Από ότι φαίνεται σε αυτό το βίντεο το hardware είναι ίδιο Εξωτερικά μπορεί να είναι το ίδιο. Αυτό που έχει σημασία είναι η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, κτλ., εσωτερικά. Ας αναμένουμε να παραληφθουν τα πρώτα, λογικά μέσα στο Φλεβάρη και θα το μάθουμε. Μακάρι να είναι το ίδιο, λογικα θα βγουν "χακιές" για να περνιεται το Android.
|
|
|
Media-NAV
Feb 3, 2019 20:41:21 GMT 2
via mobile
Post by gouris on Feb 3, 2019 20:41:21 GMT 2
Οσο αφορα το έως τώρα media-nav. Μια απορία? Δίπλα στο usb υπάρχει μια είσοδος για τοποθέτηση jack 3.5mm . Η λογική λέει ότι είναι aux in. Υπάρχει περίπτωση να μπορεί εκεί να συνδεθεί handsfree?
|
|
|
Post by alkaios on Feb 3, 2019 21:47:21 GMT 2
Μου είχαν γράψει από την ΤΕΟΡΕΝ ότι τα πρώτα αυτοκίνητα με το android θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής του Φεβρουαρίου και θα είναι προς παράδοση την Άνοιξη 2019.
|
|