|
Post by fanis on Jun 16, 2018 23:13:26 GMT 2
Τελικά το νέο duster έχει λειτουργία cornering lights; Για πείτε μας οι νέοι κάτοχοι. Έχω διαβάσει σχόλια που ανέφεραν ότι όντως έχει αλλά δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται επίσημα σαν χαρακτηριστικό.
Σας ανάβει το προβολάκι ομίχλης από τη μεριά που στρίβετε;
|
|
|
Post by gouris on Jun 17, 2018 15:44:56 GMT 2
Ναι ανάβουν!
|
|
|
Post by makis on Jun 18, 2018 23:24:30 GMT 2
Τελικά το νέο duster έχει λειτουργία cornering lights; Για πείτε μας οι νέοι κάτοχοι. Έχω διαβάσει σχόλια που ανέφεραν ότι όντως έχει αλλά δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται επίσημα σαν χαρακτηριστικό. Σας ανάβει το προβολάκι ομίχλης από τη μεριά που στρίβετε; Δεν νομίζω...
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 7:35:35 GMT 2
Τελικά το νέο duster έχει λειτουργία cornering lights; Για πείτε μας οι νέοι κάτοχοι. Έχω διαβάσει σχόλια που ανέφεραν ότι όντως έχει αλλά δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται επίσημα σαν χαρακτηριστικό. Σας ανάβει το προβολάκι ομίχλης από τη μεριά που στρίβετε; Δεν νομίζω... Έχει ψαχτω!
|
|
nemesis
Junior Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/05/18
|
Post by nemesis on Jun 19, 2018 9:31:10 GMT 2
Σε ποια έκδοση sportive ή prestige; Και εφόσον έχει γιατί δεν μας λες και εμάς πως να το κάνουμε; Μια σκέτη απάντηση ''ψάχτω'', δεν λέει τίποτα, δεν βοηθάει πουθενά. Λογικά εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να δίνουμε γρίφους..... Στο δικό μου duster II sportive ΔΕΝ το έχει ή ΔΕΝ το έχω βρει (σύμφωνα με τον φίλο), στο duster II prestige (θα το έχω στα χέρια μου αύριο) θα ρωτήσω στην αντιπροσωπία και θα έχω απάντηση.
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 13:17:16 GMT 2
Στην sportive. Και δεν θέλει κάτι για να ενεργοποιηθεί. Απλά όταν έχεις αναμμένα φώτα και στρίψεις το τιμόνι ανάβει το ανάλογο φως ομίχλης. Ποια αντιπροσωπεία να ρωτήσεις? Εμένα όταν πήγα στην αντιπροσωπεία τις πρώτες μέρες που έλεγε ο πωλητής ότι μάλλον μου κάηκε η μία λάμπα ομίχλης γιατί είδε όταν έστριβα ότι ανάβει η μία. Πλάκα μου κάνεις? Τέλος αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις κάποιον να κοιτάει τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι.
|
|
|
Post by marios on Jun 19, 2018 14:14:43 GMT 2
Στην sportive. Και δεν θέλει κάτι για να ενεργοποιηθεί. Απλά όταν έχεις αναμμένα φώτα και στρίψεις το τιμόνι ανάβει το ανάλογο φως ομίχλης. Ποια αντιπροσωπεία να ρωτήσεις? Εμένα όταν πήγα στην αντιπροσωπεία τις πρώτες μέρες που έλεγε ο πωλητής ότι μάλλον μου κάηκε η μία λάμπα ομίχλης γιατί είδε όταν έστριβα ότι ανάβει η μία. Πλάκα μου κάνεις? Τέλος αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις κάποιον να κοιτάει τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι. Xaxaxa. Πασχει η renault στο θέμα αντιπροσωπεία
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 19, 2018 17:33:16 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον nemesis. Μπορεί να θεωρούμε κάτι αυτονόητο ή πολύ γελοίο για να το εξηγήσουμε. Κι όμως δεν είναι κάτι για όλους αυτονόητο. Το συγκεκριμένο ούτε και γω το ήξερα και δε θυμάμαι να το διάβασα και στο manual. Δε νομίζω να είναι κακό να εξηγήσει όποιος ξέρει. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ.
|
|
|
Post by fanis on Jun 19, 2018 20:56:33 GMT 2
Δοκίμασα σήμερα σε αντιπροσωπεία με αναμμένα φώτα (δοκίμασα και στο auto και στο manual) να στρίψω τέρμα το τιμόνι αλλά δεν άναψε το προβολάκι της αντίστοιχης πλευράς. Το αυτοκίνητο σταματημένο με ανοικτό κινητήρα.
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 21:32:08 GMT 2
Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να μην το κάνουν στα δικά σας! Τι διαφορά μπορεί να έχει το δικό μου από τα άλλα? Υπάρχει έστω άλλος ένας που να του δουλεύει? Ή έχω εγώ το προβλήμα?
|
|
|
Post by fanis on Jun 19, 2018 21:34:24 GMT 2
Με σταματημένο το αυτοκίνητο και αναμμένα τα φώτα, αν στρίψεις το τιμόνι, ανάβει το φως ομίχλης; Με τι συνθήκες (ταχύτητα, στροφή, αναμμένο φλας) παρατήρησες εσύ το άναμμα του φωτός ομίχλης;
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 21:36:43 GMT 2
Κάτι ακόμα.. στην δοκιμή σου είχες βάλει ταχύτητα στο αμάξι? Όταν βάζεις όπισθεν σβήνουν είναι σίγουρο. Δεν θυμάμαι τι κάνει στην νεκρά θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω
|
|
|
Post by fanis on Jun 19, 2018 21:38:46 GMT 2
Δοκίμασα τόσο με νεκρά όσο και με πρώτη με πολύ μικρή κίνηση με τέρμα στριμμένο το τιμόνι.
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 21:41:30 GMT 2
Έπρεπε να ανάβουν. Με πολύ μικρή κίνηση του τιμονιού ανάβουν. Επίσης; Για να το παρατηρήσεις πρέπει να είναι σκοτάδι και βλέπεις χαμηλά ένα φως. Σε βιτρίνα το έχω επαληθευσει . Εσύ είχες κάποιον να κοιτάει όταν δοκιμασες
|
|
|
Post by gouris on Jun 19, 2018 21:44:27 GMT 2
Το είχα παρατηρήσει από τις πρώτες μέρες εδώ και 3 μηνες Μετά από 10 μέρες εμπειρία με το νέο duster οι εντυπώσεις είναι θετικές. Το αμάξι φαίνεται αρκετά δυνατό στο δρόμο αν και δεν το έχω πολύ πατήσει λόγο στρωσιματος. Η κατανάλωση παίζει γύρω από το 5. Το diesel ακούγεται. Η ηχομόνωση ικανοποιητική μέσα στην καμπίνα. Οι χώροι υπεραρκετοι. Το start/stop λίγο σπαστικό και επίφοβο για το μέλλον της μίζας.(δεν αναφερόταν στα option του αυτοκινήτου, δεν ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει στο νέο μοντέλο) Το cruise control εξυπηρετικό για τις μεγάλες διαδρομές. Επίσης οι προβολείς ομίχλης ανάβουν αντίστοιχα κάθε φορά στην φορά που στρίβει το αμαξι. Κάτι το οποίο δεν το είχα διαβάσει στα option του αυτοκινήτου. Η υποβοήθηση στην ανηφόρα εξυπηρετική. Την 6η ταχύτητα δεν μπορώ να την συνηθεισω ακόμα. Το eco δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το navi συμπαθητικό. Το trip computer συμπαθητικό αν και μια με δύο φορες έχει κολλήσει. Δηλαδή ότι κουμπί και αν πατούσα δεν άλλαζε ή άλλαζε με πάρα πολύ καθυστέρηση. Μόνο όταν σταμάτησε να κινείται το αμάξι άρχισε να ανταποκρίνεται. Αν ξανά γίνει με βλέπω για αντιπροσωπεία. Επίσης το trip computer έχει επιλογή για να δείχνει την θερμοκρασία των νερών.(στην αρχή νόμιζα ότι είχα μόνο λαμπάκι για ένδειξη) Αυτά σε γενικές γραμμές από εμενα
|
|