|
Post by fanis on Dec 11, 2018 18:07:15 GMT 2
Το forum είναι αυτό-->> www.duster2.comΕίναι κλειδωμένο το thread των ηλεκτρικών, και θα πρέπει να γίνει εγγραφή για να το διαβάσει κανείς. Θα ανεβάσω αργότερα screenshots με τα posts.
|
|
|
Post by gouris on Dec 12, 2018 12:30:40 GMT 2
Το forum είναι αυτό-->> www.duster2.comΕίναι κλειδωμένο το thread των ηλεκτρικών, και θα πρέπει να γίνει εγγραφή για να το διαβάσει κανείς. Θα ανεβάσω αργότερα screenshots με τα posts. Με έβαλες στον πειρασμό και έκανα εγράφη και διάβασα τα post. (Μέσω google translate). Η λειτουργία είναι ακριβώς σαν αυτή που περιγράφει ο φίλος που το ενεργοποίησε. Με τις ίδιες συνθήκες ταχύτητα και σε μοίρες στο τιμόνι. Απλά για κάποιο λόγο στο δικό μου το είχαν άφησε ενεργοποιημένο.
|
|
|
Post by odyDuster on Dec 12, 2018 13:32:47 GMT 2
Το forum είναι αυτό-->> www.duster2.comΕίναι κλειδωμένο το thread των ηλεκτρικών, και θα πρέπει να γίνει εγγραφή για να το διαβάσει κανείς. Θα ανεβάσω αργότερα screenshots με τα posts. Μεταφράστε τις οδηγίες στα Ελληνικά και ανεβάστε τις εδώ.
|
|
|
Post by gouris on Dec 15, 2018 1:20:33 GMT 2
ibb.co/vqkV4zw ibb.co/zxTBKHrΑυτά αναφέρουν στο ξένο site. Η μετάφραση είναι από google αλλά βγαίνει νόημα. Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά οι φωτογραφίες Προσοχή σε όποιον μπορεί να τα εφαρμόσει η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.
|
|
vpduster2018
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Dec 18, 2018 14:40:55 GMT 2
Το είχα παρατηρήσει από τις πρώτες μέρες εδώ και 3 μηνες Μετά από 10 μέρες εμπειρία με το νέο duster οι εντυπώσεις είναι θετικές. Το αμάξι φαίνεται αρκετά δυνατό στο δρόμο αν και δεν το έχω πολύ πατήσει λόγο στρωσιματος. Η κατανάλωση παίζει γύρω από το 5. Το diesel ακούγεται. Η ηχομόνωση ικανοποιητική μέσα στην καμπίνα. Οι χώροι υπεραρκετοι. Το start/stop λίγο σπαστικό και επίφοβο για το μέλλον της μίζας.(δεν αναφερόταν στα option του αυτοκινήτου, δεν ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει στο νέο μοντέλο) Το cruise control εξυπηρετικό για τις μεγάλες διαδρομές. Επίσης οι προβολείς ομίχλης ανάβουν αντίστοιχα κάθε φορά στην φορά που στρίβει το αμαξι. Κάτι το οποίο δεν το είχα διαβάσει στα option του αυτοκινήτου. Η υποβοήθηση στην ανηφόρα εξυπηρετική. Την 6η ταχύτητα δεν μπορώ να την συνηθεισω ακόμα. Το eco δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το navi συμπαθητικό. Το trip computer συμπαθητικό αν και μια με δύο φορες έχει κολλήσει. Δηλαδή ότι κουμπί και αν πατούσα δεν άλλαζε ή άλλαζε με πάρα πολύ καθυστέρηση. Μόνο όταν σταμάτησε να κινείται το αμάξι άρχισε να ανταποκρίνεται. Αν ξανά γίνει με βλέπω για αντιπροσωπεία. Επίσης το trip computer έχει επιλογή για να δείχνει την θερμοκρασία των νερών.(στην αρχή νόμιζα ότι είχα μόνο λαμπάκι για ένδειξη) Αυτά σε γενικές γραμμές από εμενα Φίλε gouris θα έλεγα οτι μας δουλέυεις αλλα δυστυχώς μας δουλεύει η Renault-Dacia. Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα μετά απο επίσκεψή μου στην αντιπροσωπεία για το θέμα των υαλοκαθαριστήρων που λέγαμε στο αντίστοιχο νήμα. Εκεί λοιπόν μου εξήγησαν οτι κάποια αυτοκίνητα μπορεί να έχουν κάποιον εξοπλισμό και κάποια άλλα όχι. Εκτός αυτού κάποια πρέπει να γίνονται service ανα 20000χλμ ενώ άλλα ανα 30000χλμ (ανάλογα το εργοστάσιο παραγωγής) Φυσικά έμεινα άναυδος! Μου φαίνεται αδιανόητο να κυκλοφορεί Sportive με εξοπλισμό που δεν διατίθεται σε άλλα Sportive και πόσο μάλιστα σε Prestige που έχουμε πληρωσει και κάτι χιλιάδες ευρώ παραπάνω... Απ'ότι φαίνεται η αγορά του Duster είναι λαχείο! Και εσύ από τους τυχερούς...
|
|
vpduster2018
Junior Member

|
Post by vpduster2018 on Dec 18, 2018 14:55:51 GMT 2
Αυτό στα 31sec που αναβοσβήνουν τα led τι είναι; Στο κάνει και αυτό;
|
|
|
Post by gouris on Dec 18, 2018 20:56:02 GMT 2
Αυτό στα 31sec που αναβοσβήνουν τα led τι είναι; Στο κάνει και αυτό; Αν το έκανε και αυτό δεν θα είχα πάρει dacia θα ειχα παρει τον Κ.Ι.Τ.Τ. του Μάικλ Ναιτ από τον ιππότη της ασφάλτου. Αυτό με το σέρβις άλλο πάλι. Πρώτη φορά το ακούω. Το σέρβις σε μένα πάντως είναι στα 20Κ
|
|
vpduster2018
Junior Member

|
Post by vpduster2018 on Dec 18, 2018 21:18:22 GMT 2
Αυτό στα 31sec που αναβοσβήνουν τα led τι είναι; Στο κάνει και αυτό; Αν το έκανε και αυτό δεν θα είχα πάρει dacia θα ειχα παρει τον Κ.Ι.Τ.Τ. του Μάικλ Ναιτ από τον ιππότη της ασφάλτου. Αυτό με το σέρβις άλλο πάλι. Πρώτη φορά το ακούω. Το σέρβις σε μένα πάντως είναι στα 20Κ Χαχα! Σωστος! Αυτό με το σέρβις λεει εξαρτάται απο τις προδιαγραφές με τις οποίες κατασκευάζει τα αυτοκίνητα κάθε εργοστάσιο. Να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί και πολύ το θέμα γιατι δεν κάνω πανω απο 20000χλμ και ειμαι της άποψης οτι οσο πιο τακτικά μπαίνει το αυτοκινητο στο συνεργείο εστω για εναν απλο ελεγχο κ αλλαγη λαδιων τοσο πιο ασφαλης εισαι. Στο παλιο μου φαντασου μπορουσα να βαζω τα ακριβα λαδια καθε 15000χλμ αλλα το πηγαινω καθε 7500χλμ βαζω τα κανονικα και εδω κ 14 χρονια δεν εχει βγαλει ουτε μια βλαβη.
|
|
|
Post by gouris on Feb 21, 2019 22:57:23 GMT 2
Πλέον κυκλοφορούν στο youtube ο τρόπος ενεργοποίησης των cornering lights.
Εμένα για κάποιο λόγο ήταν ενεργό..
|
|
vpduster2018
Junior Member

|
Post by vpduster2018 on Jul 24, 2019 13:40:53 GMT 2
Πλέον κυκλοφορούν στο youtube ο τρόπος ενεργοποίησης των cornering lights. Εμένα για κάποιο λόγο ήταν ενεργό.. Τα ενεργοποίησα και εγω με αυτον τον τροπο (όπως επίσης και τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες που αναφέρονται σε αλλο νήμα).
|
|
|
Post by fanis on Jul 24, 2019 17:14:46 GMT 2
Ποιο elm έχεις; Αυτό που έχω εγώ αν και συνδέεται σε άλλο αυτοκίνητο, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το ddt4all.
|
|
vpduster2018
Junior Member

|
Post by vpduster2018 on Jul 24, 2019 17:37:05 GMT 2
Ποιο elm έχεις; Αυτό που έχω εγώ αν και συνδέεται σε άλλο αυτοκίνητο, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το ddt4all. Googlαρε "KONNWEI KW903 WIFI" Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα που ήταν bluetooth και πήρα αυτο απο το ebay με 16ευρώ και όλα καλά. Απλά έκανε 3 μήνες να έρθει απο κίνα και ξενέρωσα λιγο γιατί μετά είδα οτι έχει ένας στο skroutz το KW901 22ευρώ με τα μεταφορικά και χρόνο παράδοσης 3 εργάσιμες...
|
|
powerslave
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Black
Κατοχή από: 2019
|
Post by powerslave on Nov 24, 2019 10:40:37 GMT 2
Ειδα και για παράθυρα που ανεβαίνουν όταν το κλειδώνεις και welcome lights οταν το ξεκλειδώνεις την νύχτα. Το δικό μου δεν έχει τίποτα από αυτά ενεργοποιημενο. Giouris εισαι τυχερός. Προφανώς κοστίζει λιγότερο στην Dacia να πουλήσει νωρίτερα /φθηνότερα την ίδια υποδομή με καποια πράγματα "σβηστά" και να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο facelift με μικρό κόστος από το να σχεδιάσει 2 διαφορετικές υποδομές στα 6/7χρονια που θα το κρατήσει.Είναι συνήθης πρακτική στα ηλεκτρονικα για να διαμορφώνεται το κόστος.
|
|
johnbin
Junior Member

Highland
Κινητήρας: 1.5 diesel
Χρώμα: Highland grey
Κατοχή από: 18-09-19
|
Post by johnbin on Nov 25, 2019 9:06:42 GMT 2
Ειδα και για παράθυρα που ανεβαίνουν όταν το κλειδώνεις και welcome lights οταν το ξεκλειδώνεις την νύχτα. Το δικό μου δεν έχει τίποτα από αυτά ενεργοποιημενο. Giouris εισαι τυχερός. Προφανώς κοστίζει λιγότερο στην Dacia να πουλήσει νωρίτερα /φθηνότερα την ίδια υποδομή με καποια πράγματα "σβηστά" και να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο facelift με μικρό κόστος από το να σχεδιάσει 2 διαφορετικές υποδομές στα 6/7χρονια που θα το κρατήσει.Είναι συνήθης πρακτική στα ηλεκτρονικα για να διαμορφώνεται το κόστος. Εάν πάμε σε μια αντιπρωσοπια θα μας τα φτιάξουν αυτά που αναφέρεις ή θα μας το αρνηθούν;
|
|
powerslave
New Member
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Black