Leonidas
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1333 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Atakama
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 15/07/2019
|
Post by Leonidas on Jul 16, 2019 15:58:11 GMT 2
Παντως εγω που παρελαβα χθες (Prestige 4x4 1300 150hp)δεν εχει αυτοματους καθαριστηρες, και οταν ρωτησα γιατι μου ειπε οτι η εταιρια σταματησε τους αυτοματους καθαριστηρες και προσθεσε την ζαντα την 17 παλι. Αν ειναι δυνατον, οτι θελουν κανουν στην Ελλαδα
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jul 16, 2019 17:16:20 GMT 2
Παντως εγω που παρελαβα χθες (Prestige 4x4 1300 150hp)δεν εχει αυτοματους καθαριστηρες, και οταν ρωτησα γιατι μου ειπε οτι η εταιρια σταματησε τους αυτοματους καθαριστηρες και προσθεσε την ζαντα την 17 παλι. Αν ειναι δυνατον, οτι θελουν κανουν στην Ελλαδα Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ που το πήρα τέλη Δεκέμβρη δεν είχε ούτε 17άρες ζάντες, ούτε αυτόματους υαλοκαθαριστήρες (δεν με ένοιαξε και ιδιαίτερα βέβαια).
|
|
|
Post by fanis on Jul 16, 2019 17:44:17 GMT 2
Η εταιρεία δεν είχε σταματήσει ποτέ τις 17αρες. Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε επιλέξει να μην τις φέρνει.
Σχετικά με τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, υπάρχει η δυνατότητα στα πρώτα αυτοκίνητα (αυτά που έχουν εσωτερικό καθρέπτη με τον αισθητήρα φωτός), αλλά είναι απενεργοποιημένη (πλην κάποιων εξαιρέσεων).
Τα φετινά μοντέλα, έχουν πλέον απλό εσωτερικό καθρέπτη (χωρίς αισθητήρες) και χωρίς την δυνατότητα αυτόματων υαλοκαθαριστήρων.
|
|
Leonidas
Junior Member

Κινητήρας: 1333 150hp
Χρώμα: Atakama
Κατοχή από: 15/07/2019
|
Post by Leonidas on Jul 16, 2019 21:06:17 GMT 2
Ναι αλλα η τιμη συνεχως ανεβαινει. Δεν υπαρχει λογος να κοψει τους αυτοματους υαλοκαθαριστηρες
|
|
petros78
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Jul 19, 2019 12:19:03 GMT 2
Καλησπερα σε ολους... εφτασε και για εμενα η πολυποθητη ωρα της παραγγελιας... ΟΜΩΣ ξενερωσα εχτες πολυ ασχημα που ρωτησα τον Πωλητη αν το prestige που θελω θα εχει και αισθητηρες βροχης... δεν ηξερε μου ειπε και οτι παιζεται... Γιατι ρε Φιλε μου του απαντησα...? Θα δωσω 21.000 και δεν θα εχει κατι βασικο που ΔΕΝ ειχα βαλει στο προηγουμενο μου αυτοκινητο? Δεν ξερω... εχω αρχισει και σκεφτομαι να κανω την αγορα... (συγνωμη αν ειναι offtopic)
|
|
|
Post by dusterpillar on Jul 19, 2019 16:34:24 GMT 2
Δηλαδή για να καταλάβω, το κριτήριο για να ΑΓΟΡΑΣΕΙ κάποιος ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες ή το media nav; Όχι ο κινητήρας, η ανάρτηση, η ακαμψία του αμαξώματος, η ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η 4κίνηση στην περίπτωσή μας κλπ κλπ κλπ;
Μάλλον έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό η έννοια της αυτοκίνησης.
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jul 19, 2019 16:37:15 GMT 2
Καλησπερα σε ολους... εφτασε και για εμενα η πολυποθητη ωρα της παραγγελιας... ΟΜΩΣ ξενερωσα εχτες πολυ ασχημα που ρωτησα τον Πωλητη αν το prestige που θελω θα εχει και αισθητηρες βροχης... δεν ηξερε μου ειπε και οτι παιζεται... Γιατι ρε Φιλε μου του απαντησα...? Θα δωσω 21.000 και δεν θα εχει κατι βασικο που ΔΕΝ ειχα βαλει στο προηγουμενο μου αυτοκινητο? Δεν ξερω... εχω αρχισει και σκεφτομαι να κανω την αγορα... (συγνωμη αν ειναι offtopic) Φίλε είναι δικαίωμά σου να απαιτείς σε αυτά τα χρήματα να έχει και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες αλλά μην τρελαθούμε κιόλας... Βασικό εξάρτημα... Δεν είναι.
|
|
petros78
Junior Member

|
Post by petros78 on Jul 19, 2019 17:15:01 GMT 2
Καλησπερα σε ολους... εφτασε και για εμενα η πολυποθητη ωρα της παραγγελιας... ΟΜΩΣ ξενερωσα εχτες πολυ ασχημα που ρωτησα τον Πωλητη αν το prestige που θελω θα εχει και αισθητηρες βροχης... δεν ηξερε μου ειπε και οτι παιζεται... Γιατι ρε Φιλε μου του απαντησα...? Θα δωσω 21.000 και δεν θα εχει κατι βασικο που ΔΕΝ ειχα βαλει στο προηγουμενο μου αυτοκινητο? Δεν ξερω... εχω αρχισει και σκεφτομαι να κανω την αγορα... (συγνωμη αν ειναι offtopic) Φίλε είναι δικαίωμά σου να απαιτείς σε αυτά τα χρήματα να έχει και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες αλλά μην τρελαθούμε κιόλας... Βασικό εξάρτημα... Δεν είναι. Σιγουρα δεν θα τρελαθουμε, αλλα το ηθελα και στο προηγουμενο οχημα και δεν το ειχε ως επιλογη... Το θεμα μου εδω ειναι οχι το αν θα εχει η δεν θα εχει αισθητηρα... η ανοργανωσια ομως με ενοχλει... Με την απαντηση που μου εδωσε ο Πωλητης ηταν σαν να μην υπαρχει οργανωση... αυτο ειπα στην ουσια.
EDIT: Ειχα Ford και ποτε δεν ειχα θεμα, ολα στην ωρα τους και σωστα. Τωρα εχω Toyota και ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος, μαλιστα στο service που εκανα τα Χριστουγενα τους ειπα οτι θα δωσω το αμαξι και μου ειπαν οτιδηποτε χρειαστω ειναι στην διαθεση μου. Γιναμε Φιλοι με καποια παιδια απο εκει μεσα.
|
|
petros78
Junior Member

|
Post by petros78 on Jul 19, 2019 17:22:14 GMT 2
Δηλαδή για να καταλάβω, το κριτήριο για να ΑΓΟΡΑΣΕΙ κάποιος ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες ή το media nav; Όχι ο κινητήρας, η ανάρτηση, η ακαμψία του αμαξώματος, η ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η 4κίνηση στην περίπτωσή μας κλπ κλπ κλπ; Μάλλον έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό η έννοια της αυτοκίνησης. Φιλε μου περυσι που εγινα μελος εδω τα πρωτα πραγματα που ρωτησα ειναι αυτα που αναφερεις στο ποστ σου και υπαρχει ακομη το πρωτο ποστ μου εδω. Αλλα για εμενα που δεν ξερω αν θα αλλαξω αυτοκινητο ξανα για τα υπολοιπα 10 χρονια +/- ναι παιζει ρολο... αλλα και εσυ και ο αλλος ο Φιλος πιο κατω μαλλον δεν καταλαβατε τι εγραψα... ξαναδιαβαστε με προσοχη και θα καταλαβετε.
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jul 19, 2019 17:26:49 GMT 2
Φίλε είναι δικαίωμά σου να απαιτείς σε αυτά τα χρήματα να έχει και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες αλλά μην τρελαθούμε κιόλας... Βασικό εξάρτημα... Δεν είναι. Σιγουρα δεν θα τρελαθουμε, αλλα το ηθελα και στο προηγουμενο οχημα και δεν το ειχε ως επιλογη... Το θεμα μου εδω ειναι οχι το αν θα εχει η δεν θα εχει αισθητηρα... η ανοργανωσια ομως με ενοχλει... Με την απαντηση που μου εδωσε ο Πωλητης ηταν σαν να μην υπαρχει οργανωση... αυτο ειπα στην ουσια.
EDIT: Ειχα Ford και ποτε δεν ειχα θεμα, ολα στην ωρα τους και σωστα. Τωρα εχω Toyota και ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος, μαλιστα στο service που εκανα τα Χριστουγενα τους ειπα οτι θα δωσω το αμαξι και μου ειπαν οτιδηποτε χρειαστω ειναι στην διαθεση μου. Γιναμε Φιλοι με καποια παιδια απο εκει μεσα.
Η αλήθεια είναι πως τέτοια θέματα "ανοργανωσιάς" τα έχουν. Επίσης αλήθεια είναι πως αν/όταν με το καλό πάρεις το αμάξι στα χέρια σου (και αφού έχεις δεχθεί τι αγοράζεις, τι του λείπει και τι όχι) τα ξεχνάς αυτά.
|
|
petros78
Junior Member

|
Post by petros78 on Jul 19, 2019 17:33:26 GMT 2
Σιγουρα δεν θα τρελαθουμε, αλλα το ηθελα και στο προηγουμενο οχημα και δεν το ειχε ως επιλογη... Το θεμα μου εδω ειναι οχι το αν θα εχει η δεν θα εχει αισθητηρα... η ανοργανωσια ομως με ενοχλει... Με την απαντηση που μου εδωσε ο Πωλητης ηταν σαν να μην υπαρχει οργανωση... αυτο ειπα στην ουσια.
Η αλήθεια είναι πως τέτοια θέματα "ανοργανωσιάς" τα έχουν. Επίσης αλήθεια είναι πως αν/όταν με το καλό πάρεις το αμάξι στα χέρια σου (και αφού έχεις δεχθεί τι αγοράζεις, τι του λείπει και τι όχι) τα ξεχνάς αυτά.
Ολα καλα... και συμβιβασμους θα κανω και ενοειται εχω αγαπησει και εχω ψαξει πολυ για την duster-ια, απο την αγορα του μονο κερδισμενος θα ειμαι, απλα νιωθω πολυ μεγαλος πια για ανασφαλειες και ψαξιματα.
|
|
|
Post by gouris on Jul 20, 2019 22:58:51 GMT 2
Τα φετινά μοντέλα, έχουν πλέον απλό εσωτερικό καθρέπτη (χωρίς αισθητήρες) και χωρίς την δυνατότητα αυτόματων υαλοκαθαριστήρων. Με αφορμή το παραπάνω ποστ μπήκα στην διαδικασία να δω αν ήταν αλήθεια και όντως τα νέα αυτοκίνητα που βρήκα στο δρόμο έχουν διαφορετικό καθρέπτη, πιο απλό να τον πω, σε σχέση με το δικό μου που είναι του 18. Μια απορία δηλαδή τα νέα δεν έχουν ούτε αυτόματα φώτα?
|
|
george83
Junior Member

Μάρκα: Dacia Duster
Κινητήρας: 1,3lt Turbo 130hp
Χρώμα: Dune Beige
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 5/7/2019
|
Post by george83 on Jul 21, 2019 7:01:22 GMT 2
Έχουν αυτόματα φώτα.
|
|
|
Post by fanis on Jul 21, 2019 12:45:28 GMT 2
Ναι έχουν αυτόματα φώτα με αισθητήρα ο οποίος βρίσκεται στο ταμπλώ.
|
|
|
Post by marios on Jul 21, 2019 13:26:39 GMT 2
Τα μοντέλα που έρχονται τώρα εχουν;
|
|