Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 16, 2017 7:40:18 GMT 2
Αντώνη καλώς ήρθες και με το καλό να αποφασίσεις το τι να κάνεις...Το μόνο που θα πω είναι ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο (άσπρο!). Αλλά και γιατί σε πμ η πληροφορία που ζητάς? Δεν νομίζω πως έχουμε κάτι να κρύψουμε εδώ μέσα, ούτε λειτουργούμε υπέρ κανενός αλλά κ το πμ επίσης δεν κρύβει τίποτα... γειά σου Πέτρο!! Η αλήθεια είναι πως στο άσπρο δείχνει ποιο νεανικό και αθλητικό θα έλεγα το εργαλείο!! Για να αποφύγουμε τυχόν διαφήμιση αλλά έχεις δίκιο.. Το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται δημόσια.. Οπότε περιμένω από ody την πληροφορία μιας και η τιμή που μου είπαν εμένα μάλλον έχει καπελακι ετοιμοπαραδοσης..
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 16, 2017 9:13:57 GMT 2
γειά σου Πέτρο!! Η αλήθεια είναι πως στο άσπρο δείχνει ποιο νεανικό και αθλητικό θα έλεγα το εργαλείο!! Για να αποφύγουμε τυχόν διαφήμιση αλλά έχεις δίκιο.. Το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται δημόσια.. Οπότε περιμένω από ody την πληροφορία μιας και η τιμή που μου είπαν εμένα μάλλον έχει καπελακι ετοιμοπαραδοσης.. Καλημέρα Αντώνη! Εγώ το παρήγγειλα από το Σφακιανακη. Λογικα ναι μπορει να έχει αυτό το καπέλο που λες το δικό σου. Επίσης πρόσεξε μήπως το κομματι είναι προ facelift.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 16, 2017 9:14:27 GMT 2
Αν κ περιμένουμε απάντηση από τον Οδυσσέα συνεχίζω την κουβέντα μας...όταν αγόρασα εγώ είχα πρωτοπάει τεορεν μεταμορφωση κ είπε τιμή που είχε διαφορά κανα 30 άρι από ότι μου έδινε η πλαμάρ και όταν του ειπα εγώ βλεπω διαφορά στα μεταφορικά που χρεώνεις από που προκύπτει αυτό μου έβγαλε άλλη εκτυπωση με την ίδια που μου είχε δώσει η πλαμάρ...όταν έκανα το ίδιο στον γρυσμπολάκη εκείνος απάντησε καλά θα δώσεις κοντα 18 χιλιάρικα και με ρωτάς για 100 διαφορά?(τόσα έβγαινε εκεί). Επιτόπου σηκώθηκα κ έφυγα χωρίς να απαντήσω καθόλου ούτε γεια είπα κ εκείνος έτρεχε πίσω μου...Τελικά το πήρα από Μεταμόρφωση επειδή με βόλευε ως τοποθεσία (ήταν πιο κοντα στο σπίτι μου)
υγ. είχα πάει κ στο λουγιακη αλλά εκεί να δείς!!! μια που παιζε με το κινητό ενώ τη ρωτούσα, αυτοκίνητο ούτε για δείγμα dacia κ έλεγε ταχουμε τελωνείο κ τέλος μ είπε γιατί δεν παίρνεις αυτό κ μ δειχνε ένα κλιό!!!
Ωστόσο ο Οδυσσέας απάντησε...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 16, 2017 9:27:27 GMT 2
Όσο για την τιμή, το πήρα 17828.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 16, 2017 11:20:48 GMT 2
Το κακό είναι ότι εδώ πανω(θεσνικη) μόνο μια αντιπροσωπία υπάρχει.. Αντε και μια στα μουδανια.. Οπότε οι διαπργματευσεις δύσκολες λόγω μονοπωλιου και οι αντίστοιχες με αντιπροσωπιες Αθηνών γίνονται τηλεφωνικά. Θα περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα που ίσως βγουν κάποια ελαφρώς μεταχειρισμενα (15-16 μοντέλο) και να μετά θα πάρω σφιακιανακη. Το μόνο που με κρατάει για καινούριο αμάξι είναι μην δω σε κανένα δίμηνο να περπατάει Ελλάδα το καινούργιο μοντέλο και μου πέσει το σαγονι και αρχίζω να μετανιώνω.. Έχουμε καμία πληροφορία από μέσα για το πότε θα είναι διαθέσιμο Ελλάδα παίδες?
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 16, 2017 11:48:51 GMT 2
Και εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα. Αλλά προχώρησα στην παραγγελία τώρα για διάφορους λόγους. -Λογικά θα είναι ακριβότερο το νέο. -Το "παλιό" είναι αρκετά δοκιμασμένο. -Όταν είχα πάει εγώ και έκανα την έρευνα αγοράς τότε όλοι μου είπαν για καλοκαίρι του '18. Μπορείς όμως να ρωτήσεις γιατί μπορεί να αλλάξανε οι χρόνοι τώρα.
|
|
|
Post by odyDuster on Nov 16, 2017 12:11:29 GMT 2
@antonispats μίλα και με τον Γιάννης (Dusterix) που έκανε πρόσφατα αγορά. Και αυτός από Θεσσαλονίκη είναι.
|
|
|
Post by marios on Nov 17, 2017 13:25:08 GMT 2
Το καινουριο έχει ιδιο πάτωμα, ίδιους χώρους ιδιες διαστασεις.εγώ θα το έλεγα εκτεταμενο facelift παρα νεο μοντελο. Σίγουρα θα είναι βελτιωμένο σε τομείς που υστερεί το τωρινό αλλά η τιμή θα επανέλθει πιστεύω εκεί που ηταν πέρυσι στα 20-21 για το diesel 4x4 full εκδοση απο 18 που έπεσε τώρα.. Ο καθενας κρίνει..
|
|
|
Post by marios on Nov 17, 2017 13:29:01 GMT 2
Επίσης προσοχή γιατι αυτό που πωλείται τώρα έχει cruisecontrol, navi οθονη και αισθητήρες παρκαρίσματος εργοστασιακους μη σου προωθήσουν duster χωρίς αυτά σε τιμή καινούριου. Για να παρειςdusterτου 15-16 αξίζει μονο αν είναι κάτω απο 15 χιλιάρικα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 17, 2017 13:30:20 GMT 2
Το καινουριο έχει ιδιο πάτωμα, ίδιους χώρους ιδιες διαστασεις.εγώ θα το έλεγα εκτεταμενο facelift παρα νεο μοντελο. Σίγουρα θα είναι βελτιωμένο σε τομείς που υστερεί το τωρινό αλλά η τιμή θα επανέλθει πιστεύω εκεί που ηταν πέρυσι στα 20-21 για το diesel 4x4 full εκδοση απο 18 που έπεσε τώρα.. Ο καθενας κρίνει.. Έτσι το βλέπω κι εγώ, με κύρια αλλαγή το ταμπλό και τις ζάντες σε διάσταση κ σχέδιο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 17, 2017 13:34:22 GMT 2
Επίσης προσοχή γιατι αυτό που πωλείται τώρα έχει cruisecontrol, navi οθονη και αισθητήρες παρκαρίσματος εργοστασιακους μη σου προωθήσουν duster χωρίς αυτά σε τιμή καινούριου. Για να παρειςdusterτου 15-16 αξίζει μονο αν είναι κάτω απο 15 χιλιάρικα. δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση ή κ δυνατότητα από αντιπροσωπεία...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2017 22:20:06 GMT 2
Από βδομάδα ελπίζω να καταλήξω οπότε και θα σας έχω νέα!! Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές!
|
|
loic75
New Member
Μάρκα: dacia
Κινητήρας: 1,5 dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: γκρί
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 9/12/2017
|
Post by loic75 on Nov 20, 2017 9:41:13 GMT 2
Καλημέρα και απο εμένα , Περιμένω και εγω το νεο μου Duster (μοντέλο 2017 ) Οι λόγοι που προτίμησα αυτο το μοντέλο ειναι οι ίδιοι με τον παραπάνω φίλο . Δηλαδη καλυτερη τιμή και λυμένα τα θεματάκια του. Πάντως έχει και κάποια αλλα συν . Οπως θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλα και ροπή 26 απο 24 συν κάποια αλλα. Μετά απο 18 χρονάκια με το Jimny νομ΄ζω πως μιλαμε για αναναιωση ..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 20, 2017 14:52:54 GMT 2
Καλημέρα και απο εμένα , Περιμένω και εγω το νεο μου Duster (μοντέλο 2017 ) Οι λόγοι που προτίμησα αυτο το μοντέλο ειναι οι ίδιοι με τον παραπάνω φίλο . Δηλαδη καλυτερη τιμή και λυμένα τα θεματάκια του. Πάντως έχει και κάποια αλλα συν . Οπως θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλα και ροπή 26 απο 24 συν κάποια αλλα. Μετά απο 18 χρονάκια με το Jimny νομ΄ζω πως μιλαμε για αναναιωση .. Καλώς να παραλάβεις, τώρα για την ανανέωση δεν σου λέω τίποτα... (διφορούμενη έκφραση ανάλογο τον τόνο της φωνής). Θα μας πείς εσύ, αναμένουμε!!!
|
|
savvas
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Nov 22, 2017 4:27:55 GMT 2
Καλημέρα από Σφακιανάκη Αργυρούπολη μου είπαν ότι αρχές θα είναι Ελλάδα και μέχρι να το ετοιμασουν περίπου 15/ με 20 θα το παρω
|
|