|
Post by hlias3 on Apr 4, 2018 17:29:51 GMT 2
Παιδες παρηγγειλα και εγώ, grey comet sportive 1.5dci 4x4. Τελος μαιου η παραλαβή λογικα! Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου ! Έτσι να γινόμαστε πολλοί οι grey comet !
|
|
|
Post by hlias3 on Apr 4, 2018 17:40:33 GMT 2
Πριν λίγες μέρες που έκανα το σέρβις των 20.000 χλμ και ήμουν στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης είδα το νέο χρώμα (ας το πω πορτοκαλί). συμπαθητικό δεν μπορώ να πω... Το έκλεισε κάποιος και περιμένει ή συνεχίζουν "νέοι" στη φαμίλια να κινούνται σε ρυθμούς άσπρο-μαύρο-γκρι;;;; Το είδα το -ας πούμε πορτοκαλί- και το έκανα test drive. Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες και στις διαφημίσεις φαίνεται ωραίο και ευχάριστο, από κοντά όμως εμένα μου φάνηκε μουντό και καθόλου φωτεινό. Δεν ξέρω αν κυκλοφορήσει πολύ και το συνηθίσω στο μάτι. Πάντως δεν ήταν στις επιλογές μου.
|
|
|
Post by marios on Apr 4, 2018 21:50:26 GMT 2
Παιδες παρηγγειλα και εγώ, grey comet sportive 1.5dci 4x4. Τελος μαιου η παραλαβή λογικα! Καποιο εξτρα; τιμη κλειδι;
|
|
|
Post by ktgeo on Apr 4, 2018 22:09:50 GMT 2
Παιδες παρηγγειλα και εγώ, grey comet sportive 1.5dci 4x4. Τελος μαιου η παραλαβή λογικα! Καποιο εξτρα; τιμη κλειδι; 18200 με το κλειδί στο χέρι. Μόνο μεταλλικό. Δώρο συναγερμός πατάκια, προστατευτικο πατάκι πορτπαγκαζ Επίσης, αν παρεγγελνα prestige τέλος Ιουνίου, με αρχές Ιουλίου ενδεικτική ημερομηνία παραλαβης
|
|
|
Post by marios on Apr 5, 2018 20:08:22 GMT 2
Καλοταξιδο ! Περιμενουμε εντυπωσεις !!!
|
|
|
Post by nxat on Apr 8, 2018 22:58:56 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα, εδώ και αρκετές ημέρες έχω παραγγείλει 1.5dci 4x4 sportive με λαστιχένια πατάκια συναγερμό και τεμπέλη 18200 με το κλειδί, γκρι κομετ και παραλαμβάνω μέχρι τέλος επόμενης εβδομάδας! Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να μην παραγγείλω το extreme off road pack καθώς μου φάνηκε ακριβό! Μπορώ ωστόσο να το βάλω και αργότερα. Εσείς τι λέτε αξίζει τον κόπο;
|
|
|
Post by hlias3 on Apr 9, 2018 15:17:18 GMT 2
Φίλε μου χρόνια πολλά και με το καλό να το παραλάβεις. Έχω την εντύπωση ότι οι γκρι κομέτ θα πάρουμε τα πρωτεία από λευκούς, σύντομα ...
Όσον αφορά αν αξίζει τον κόπο να βάλεις το extreme off road pack, έχει να κάνει με το τι χρήση θα του κάνεις. Θα κάνεις εκτός δρόμου διαδρομές και ίσως και ιδιαίτερα 'άγριες' ; Σ' αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι καλό είναι να το βάλεις. Θέλεις να το βάλεις για εμφάνιση ; Εσύ ξέρεις αν αξίζει το κόστος.
|
|
|
Post by nxat on Apr 9, 2018 15:32:41 GMT 2
Φίλε μου χρόνια πολλά και με το καλό να το παραλάβεις. Έχω την εντύπωση ότι οι γκρι κομέτ θα πάρουμε τα πρωτεία από λευκούς, σύντομα ... Όσον αφορά αν αξίζει τον κόπο να βάλεις το extreme off road pack, έχει να κάνει με το τι χρήση θα του κάνεις. Θα κάνεις εκτός δρόμου διαδρομές και ίσως και ιδιαίτερα 'άγριες' ; Σ' αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι καλό είναι να το βάλεις. Θέλεις να το βάλεις για εμφάνιση ; Εσύ ξέρεις αν αξίζει το κόστος. Σε ευχαριστώ πολύ, ο σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί ως off road ωστόσο επειδή πρακτικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι προστατευτικές ποδιές από κάτω και το pack μου το άφησαν 700E η ερώτηση είναι αν μπορούμε να βρούμε τις ποδιές μόνο πιο φτηνά.... Νίκος
|
|
nemesis
Junior Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/05/18
|
Post by nemesis on Apr 10, 2018 19:41:43 GMT 2
Δευτέρα 02 Απριλίου, έκανα την παραγγελία και εγώ, το sportive 4x4 σε λευκό χρώμα με κάμερα οπισθοπορείας. Παράδοση μου είπαν σε 12-15 εργάσιμες ημέρες, δλδ γύρω στις 20 Απριλίου. Και σήμερα έκανα παραγγελία, για τον πατέρα μου, το prestige 4x4 σε μαύρο χρώμα. Ελλάδα αναμένεται στις 28 Ιουνίου και στα χέρια μου μετά από 15 ημέρες περίπου.
|
|
|
Post by ktgeo on Apr 10, 2018 22:38:07 GMT 2
Εσύ έκανες διπλό χτύπημα!
|
|
|
Post by Dusterakias on Apr 10, 2018 23:24:43 GMT 2
Βλέπω...σε λίγο καιρό,να βρωμάει ο τόπος από Dusterakia!!! Αυξάνονται και πληθύνονται!!! Με το καλό να τα παραλάβετε εσείς που τα παραγγείλατε!!!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Apr 11, 2018 6:22:31 GMT 2
Βλέπω...σε λίγο καιρό,να βρωμάει ο τόπος από Dusterakia!!! Αυξάνονται και πληθύνονται!!! Με το καλό να τα παραλάβετε εσείς που τα παραγγείλατε!!! Στις τελευταίες τρείς εβδομάδες,ήταν τις δύο φορές πρώτο σε πωλήσεις και μία δεύτερο στην κατηγορία SUV.
|
|
|
Post by hlias3 on Apr 11, 2018 8:32:42 GMT 2
Δευτέρα 02 Απριλίου, έκανα την παραγγελία και εγώ, το sportive 4x4 σε λευκό χρώμα με κάμερα οπισθοπορείας. Παράδοση μου είπαν σε 12-15 εργάσιμες ημέρες, δλδ γύρω στις 20 Απριλίου. Και σήμερα έκανα παραγγελία, για τον πατέρα μου, το prestige 4x4 σε μαύρο χρώμα. Ελλάδα αναμένεται στις 28 Ιουνίου και στα χέρια μου μετά από 15 ημέρες περίπου. Καλημέρα, με το καλό να παραλάβεις ! Να φανταστώ ότι δραστηριοποιείσαι στο χονδρικό εμπόριο, χαχαχα
|
|
tolisthe
Newbie
Μάρκα: Dacia Duster ll
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1,3 Tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2020
|
Post by tolisthe on Apr 11, 2018 11:34:37 GMT 2
Βλέπω...σε λίγο καιρό,να βρωμάει ο τόπος από Dusterakia!!! Αυξάνονται και πληθύνονται!!! Με το καλό να τα παραλάβετε εσείς που τα παραγγείλατε!!! Στις τελευταίες τρείς εβδομάδες,ήταν τις δύο φορές πρώτο σε πωλήσεις και μία δεύτερο στην κατηγορία SUV. Εμείς οι πρώτοι σκαπανείς φυτέψαμε βαθιά τις ρίζες του Duster. Ακόμη θυμάμαι τα σχόλια και τα ειρωνικά χαμόγελα κάποιων στα βενζινάδικα η όπου αλλού σταματούσα με το Duster. Κάποιοι μπορεί να με λυπόταν τότε (2011). Σήμερα όμως ξέρω ότι δικαιώθηκα πλήρως για την επιλογή μου και το μήνυμα αυτό θέλω να μεταφέρω σε όλους τους νεότερους ιδιοκτήτες Duster. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.
|
|
|
Post by alkaios on Apr 11, 2018 12:59:34 GMT 2
Βλέπω...σε λίγο καιρό,να βρωμάει ο τόπος από Dusterakia!!! Αυξάνονται και πληθύνονται!!! Με το καλό να τα παραλάβετε εσείς που τα παραγγείλατε!!! Στις τελευταίες τρείς εβδομάδες,ήταν τις δύο φορές πρώτο σε πωλήσεις και μία δεύτερο στην κατηγορία SUV. Που τα βλέπεις αυτά τα στατιστικά; Στείλε το link αν μπορείς. Ευχαριστώ
|
|