|
Post by hlias3 on Jul 23, 2018 20:47:33 GMT 2
Εγώ είδα 1-2 λευκά στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες. Γιατί να μην παίζουμε τα φώτα, όπως κάνουν οι Jeepers στην Αμερική όταν βλεπουμε ο ένας τον άλλον  ? Μάνο αυτό σκεφτόμουν και 'γω !!!
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 23, 2018 21:00:28 GMT 2
Εγώ βλέπω σχεδόν κάθε μέρα Duster I αλλά όχι Duster II. Ένα Duster II Grey Comet με είχε προσπεράσει από Πύργο προς Πάτρα πριν τα τούνελ … πριν τρεις βδομάδες βέβαια χαχαχαχ.
Επίσης Έχω δει μόνο μία γυναίκα στη θέση του οδηγού, σε Duster II πορτοκαλί prestige 17άρι, μάλλον αυτοκίνητο long test drive πριν ενάμιση μήνα, ακριβώς μετά τα διόδια Αφιδνών στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Χωρίς να θεωρηθεί σεξιστικό το σχόλιο ( μιας και διάγουμε περίεργους καιρούς ) μάλλον το Duster είναι κυρίως για … άντρες !!!
|
|
|
Post by gouris on Jul 24, 2018 20:36:32 GMT 2
Duster II πορτοκαλί σήμερα το βράδυ στα Καλύβια Θορικού. Είχε και μπάρες οροφής
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 26, 2018 15:06:11 GMT 2
Εθεάθει σήμερα στις 10:30 Duster II Black στο Χαϊδάρι στο Παλατάκι.
|
|
|
Post by fanis on Jul 28, 2018 12:49:41 GMT 2
Είναι κάποιος στην Κρήτη; Συνάντησα πινακίδα Αττικής σήμερα το πρωί κινούμενο στην εθνική από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο
|
|
manosskg
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 Diesel
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by manosskg on Jul 29, 2018 8:42:17 GMT 2
Τρία πορτοκαλί στα Φλογητα, ένα μαύρο και ένα άσπρο στον Πολύγυρο και 2-3 στη Μουδανιών! Χαμός!!
Εγώ πάντως όταν ερχόμαστε cheek to cheek παίζω πλέον φώτα, αλλά κανείς δεν μου έχει ακόμα απαντήσει. Ας το κάνουμε trend!
|
|
|
Post by Kostas X on Jul 29, 2018 8:45:42 GMT 2
Πορτο χελι απο τεταρτη θα ειμαι εγω !!! Σας προλαβαινω οποιος με δει χαρα μου να μιλησουμε!!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jul 29, 2018 9:45:18 GMT 2
Δύο πορτοκαλί στα Φλογητα, ένα μαύρο και ένα άσπρο στον Πολύγυρο και 2-3 στη Μουδανιών! Χαμός!! Εγώ πάντως όταν ερχόμαστε cheek to cheek παίζω πλέον φώτα, αλλά κανείς δεν μου έχει ακόμα απαντήσει. Ας το κάνουμε trend! Σορρυ που χαλάω το κλίμα, αλλά συνήθως ο χαιρετισμός γίνεται μεταξύ αυτοκινήτων ή μηχανών σε εθνικό - επαρχιακο δίκτυο και αυτό όταν κάνουν κάποιο ταξίδι. Με το jimnyclub πχ ή με τους μπρατερς μας έπαιζαν τα φώτα άλλα 4χ4 γιατί ήμασταν κομβόι. Με το vstrom όταν είμαι φορτωμένος με βαλίτσες και εξοπλισμό μου παίζουν τα φώτα άλλες μηχανές που πάνε και αυτές κάποιο ταξίδι. Σε καθημερινή μετακίνηση δεν βλέπω να έχει κάποιο νόημα... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το παίξιμο των φώτων, δεν είναι κάποιου είδους ελιτιστικη νοοτροπία μεταξύ ιδιοκτητών jeep-bmw-nissan κτλ. Αλλά μια μορφή ένδειξης αλληλεγγύης μεταξύ ταξιδευτών.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jul 31, 2018 23:12:54 GMT 2
Μάνο συμφωνώ. Κι εγώ όταν βολεύει (να έρχεται σε ευθεία και να μην είναι παράδειγμα σε στροφή που τον βλέπεις τελευταία στιγμή) ανάβω φώτα. Συνάδελφος λέω από μέσα μου...
|
|
|
Post by gouris on Aug 1, 2018 22:14:32 GMT 2
Duster I σημερα απόγευμα στο Λαύριο έξω από τα τζάμπο. Πάτησε και κόρνα.. κανένας από εδώ?
|
|
savvas
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: FL
Χρώμα: MAYRO
Κατοχή από: 2017
|
Post by savvas on Aug 2, 2018 21:09:40 GMT 2
Σημερα 21:00 ασπρο στο ολυμπιακο χωριο
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Aug 4, 2018 18:10:35 GMT 2
Και εγώ αναρωτιέμαι, κάθε φορά που βλέπω νταστερ, άντε να ρθουν τα αυτοκόλλητα.....θα πάει το κορνάρισμα σύννεφο χα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 5, 2018 11:09:19 GMT 2
Σάββατο βράδυ 4/8/18 στο λιμενοβραχίωνα της Ερέτριας, νέος με μαύρο ντάστερ!
|
|
|
Post by gouris on Aug 6, 2018 0:39:58 GMT 2
Duster II πορτοκαλί σήμερα το βράδυ στην παραλία Οφρυνιου στις Σέρρες. Αυτές τις μέρες είμαι βόρεια εγώ..
|
|
|
Post by spiduster on Aug 6, 2018 14:02:51 GMT 2
Το περασμένο Σάββατο 4/8 το απόγευμα στην ΕΟ στο ρεύμα προς Λαμία είδα ένα μαύρο ντάστερ με πλήρη εξάρτηση από τα πρώτης γενιάς. Το αυτοκίνητο στην πένα και στην οροφή εκτός από τις μπάρες είχε και καφάσι γεμάτο μπαγκάζια άψογα τακτοποιημένα. Πολύ τον χάρηκα τον φίλο.
|
|