|
Post by soto on Feb 18, 2019 21:49:24 GMT 2
Duster II χρυσάφι στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα κατά της 18.30. Αν είσαι εσυ που με προσπέρασες με duster II σκούρο μπλε (δεν είμαι και σίγουρος για το χρώμα), τότε ναι ήμουν εγώ...   
|
|
|
Post by gouris on Feb 18, 2019 21:58:02 GMT 2
Duster II χρυσάφι στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα κατά της 18.30. Αν είσαι εσυ που με προσπέρασες με duster II σκούρο μπλε (δεν είμαι και σίγουρος για το χρώμα), τότε ναι ήμουν εγώ...    Σκούρο Γκρι. Ναι εγώ ήμουν. Και λογικά είμαστε κοντό χωριανοί απο ότι βλέπω από το προφίλ σου. Και στην κατοικία και στην εργασία αποτι έχεις ξαναγράψει.. Μενίδι - Μεσόγεια
|
|
|
Post by hlias3 on Feb 18, 2019 23:45:37 GMT 2
Duster II χρυσάφι στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα κατά της 18.30. Αν είσαι εσυ που με προσπέρασες με duster II σκούρο μπλε (δεν είμαι και σίγουρος για το χρώμα), τότε ναι ήμουν εγώ...    Πάντως ένα σκούρο μπλε Duster II με προσπέρασε και μένα την Παρασκευή στην Α.Ο. στο ύψος Κηφισίας και πήγαινε... τρένο!
|
|
|
Post by soto on Feb 19, 2019 19:27:37 GMT 2
Αν είσαι εσυ που με προσπέρασες με duster II σκούρο μπλε (δεν είμαι και σίγουρος για το χρώμα), τότε ναι ήμουν εγώ...    Σκούρο Γκρι. Ναι εγώ ήμουν. Και λογικά είμαστε κοντό χωριανοί απο ότι βλέπω από το προφίλ σου. Και στην κατοικία και στην εργασία αποτι έχεις ξαναγράψει.. Μενίδι - Μεσόγεια Ναι μένω πόρτο ράφτη και η δουλειά μου είναι στο μενιδι.. Οπότε Αττική οδό και 80 χιλιομετράκια στην κωλότσεπη κάθε μέρα μόνο για την δουλειά...
|
|
|
Post by spiduster on Feb 22, 2019 11:21:51 GMT 2
Γατάκια! Κάθε μέρα 110χλμ πήγαινε- έλα Διώνη - Ασπρόπυργο. Στα 4,5 χρόνια μάζεψα 140000 χλμ και με μόνες βλάβες 2 καμένες λάμπες ημέρας (2 ευρώ κόστος έκαστη)!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Feb 22, 2019 17:48:06 GMT 2
Δεν το λες και κακό...
|
|
|
Post by spiduster on Feb 24, 2019 9:38:35 GMT 2
Πιστεύω σε βάθος χρόνου και χλμ και τα νέα duster θα αποδειχθούν εξίσου πολύ καλά αυτοκίνητα. Παιδικές ασθένειες όπως όλα είχε και το δικό μου. Ωστόσο στα πλαίσια της περιόδου της εγγύησης επιδιωρθώθηκαν δίχως κάποιο κόστος για εμένα. Σήμερα θα έπαιρνα το νέο με κλεστά τα μάτια!Απλά αυτό που έχω μου προέκυψε αλεξίσφαιρο και εφόσον άλλαξα και ιμάντα-τρόμπα στα 120000, δεν έχω λόγο να το αποχωριστώ.
|
|
|
Post by alkaios on Feb 24, 2019 19:23:19 GMT 2
Παίδες μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by ktgeo on Feb 24, 2019 21:24:17 GMT 2
Γκρι prestige στην Χαλκίδα λίανη άμμο Κυριακή μεσημέρι...
|
|
Dusterinthewind
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Πετρέλαιο
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on Mar 11, 2019 19:52:43 GMT 2
Κάποιος πορτοκαλί αν δεν κάνω λάθος μου έκανε φώτα στο ύψος της πηγής Χασιάς. Αυτός κατέβαινε από Σκούρτα εγώ ανέβαινα για χαρταετό...
|
|
|
Post by gouris on Mar 17, 2019 16:05:15 GMT 2
Σήμερα Πόρτο Ράφτη, συλλαλητήριο από duster II και όλα γκρι commet. 4 στο σύνολο μαζί με το δικό μου.. Μάλλον κάποια φωλιά πρέπει να υπάρχει εκεί κοντά.. χαχα
|
|
jp
Junior Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Gray
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by jp on Mar 17, 2019 19:22:28 GMT 2
Χθές Σάββατο γυρνούσα από IKEA στην ΕΟ, ανεβαίνοντας βόρεια, και είδα ένα duster 1 άμα θυμάμαι γκρι, με τρέιλερ 3 μηχανάκια, ένα απ'τα οποία ήταν για μικρότερο μπόμπιρα. 13.30 μεσημέρι στο ύψος μεταμόρφωση περίπου!
|
|
|
Post by dusterpillar on Mar 18, 2019 13:43:08 GMT 2
Το γράφω με επιφύλαξη. Χθες 17-03 γνωστός κατέβηκε Αθήνα και μου είπε πως γύρω στις 17:00 στην ευθεία της Θήβας είδε 15-20 Duster. Τον ρώτησα αν ήταν σίγουρα Duster και μου είπε πως ήταν βέβαιος. Στο πίσω παρμπρίζ στην πάνω αριστερή γωνία είχαν αριθμούς (4,5,8 κλπ), χρονολογία και έγραφαν Greece. Επίσης στο πλάι από αριστερά (αυτό έβλεπε όπως προσπερνούσε) είχαν αυτοκόλλητα μεγάλα λευκά με δυσδιάκριτα γράμματα. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 18, 2019 14:25:31 GMT 2
Το γράφω με επιφύλαξη. Χθες 17-03 γνωστός κατέβηκε Αθήνα και μου είπε πως γύρω στις 17:00 στην ευθεία της Θήβας είδε 15-20 Duster. Τον ρώτησα αν ήταν σίγουρα Duster και μου είπε πως ήταν βέβαιος. Στο πίσω παρμπρίζ στην πάνω αριστερή γωνία είχαν αριθμούς (4,5,8 κλπ), χρονολογία και έγραφαν Greece. Επίσης στο πλάι από αριστερά (αυτό έβλεπε όπως προσπερνούσε) είχαν αυτοκόλλητα μεγάλα λευκά με δυσδιάκριτα γράμματα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Οχι απο εμάς στάνταρ...
|
|
berettakias
Full Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: Ιούλιο 2017
|
Post by berettakias on May 22, 2019 22:35:20 GMT 2
Καλησπέρα συμφοριτες.. Ένα λευκό duster στην Ιφιγενειας στη νέα Ιωνία κοντά στα φανάρια του βλαχου με μπαγκαζιερα και αυτοκόλλητο του κλαμπ ποιος το έχει ρε παιδιά? Κάθε μέρα το βλέπω και το χαζεύω.. Παρεμπιπτόντως το μαύρο αυτοκόλλητο σε λευκό αμάξωμα του πάει πολύ
|
|