|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 8:22:43 GMT 2
Εχθές ήθελα να το "ανοίξω" λίγο και … το άνοιξα ! Τέλος πάντων λίγο μετά νοιώθω στο αριστερό πόδι κάτι. Λέω ιδέα μου είναι. Συνεχίζω να νοιώθω ότι κάτι με ακουμπάει ! Ρίχνω μια ματιά και είναι κάτι καλώδια. Σταμάτησα πιο κάτω, ψαχουλέυω την περιοχή, είχε καλώδια, μετασχηματιστές τέλος πάντων διάφορα μαραφέτια και δεν υπάρχει κάλυμμα μέχρι πέρα πέρα ! Που στηρίζονται αυτά ; Έτσι θα κρέμονται ; Ιδού και η φωτό s22.postimg.cc/jmy6hlm5t/20180719_195639.jpg
|
|
|
Post by fanis on Jul 20, 2018 8:29:20 GMT 2
Σου έβαλαν συναγερμό; Μήπως είναι από πρόχειρη δουλειά της εγκατάστασης; Δε φαίνεται για εργοστασιακή τοποθέτηση καλωδίων...
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 8:44:26 GMT 2
Ναι μου έβαλαν συναγερμό. Μάλλον αυτό είναι.
|
|
|
Post by fanis on Jul 20, 2018 8:48:43 GMT 2
Έλληνες μάστορες... Μα να μη μπορείς να βρεις πουθενά έναν επαγγελματία στο είδος του... Οι καλωδιώσεις του εργοστασίου φαίνεται ότι είναι πολύ προσεγμένες, μονωμένες με επένδυση ύφασμα κλπ. Καμιά σχέση με την εικόνα που δείχνεις.
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 8:56:50 GMT 2
Πέρα απ αυτό. Υπάρχει και κάτι άλλο αλλά δεν έχω φωτογραφία, θα ανεβάσω πιο μετά. Έχω παρατηρήσει ότι στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού, στην κάτω πλευρά και προς το μπροστινό μέρος, εξέχει κάτι πάλι σχετικό με καλώδιο - μονωτική ταινία. Πάλι δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Λες να είναι και αυτό από το συναγερμό ??
|
|
|
Post by annouvis on Jul 20, 2018 9:06:54 GMT 2
Πέρα απ αυτό. Υπάρχει και κάτι άλλο αλλά δεν έχω φωτογραφία, θα ανεβάσω πιο μετά. Έχω παρατηρήσει ότι στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού, στην κάτω πλευρά και προς το μπροστινό μέρος, εξέχει κάτι πάλι σχετικό με καλώδιο - μονωτική ταινία. Πάλι δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Λες να είναι και αυτό από το συναγερμό ?? Τι φώτο είναι αυτή που ανέβασες πιο πάνω βρε Ηλία..  Παρεμπιπτόντως χρόνια σου πολλά για την ονομαστική σου εορτή. Αποκλείεται αυτά τα καλώδια να είναι από εργοστασιακή αμέλεια...δεν υπάρχει περίπτωση. Το έχω ψάξει όλο το αυτοκίνητο...και όλα είναι στην πένα. Ελληνικό χέρι μου μυρίζει...χαχα
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 9:17:00 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε annouvi !!! Μπορεί να μην έχει προβλεφθεί κάποιος χώρος για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Κάτι θα κάνω πάντως αν και το χέρι μου γενικώς … δεν πιάνει ...
|
|
|
Post by Kostas X on Jul 20, 2018 10:39:53 GMT 2
Αρε Ελληναρες μαστορες.......
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 20, 2018 10:58:33 GMT 2
Που εγινε, ποιος έκανε την τοποθέτηση του συναγερμού?
|
|
dusterhero
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: μαυρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by dusterhero on Jul 20, 2018 11:37:14 GMT 2
Εχθές που το έπλενα και το ψαχούλευα δεν υπήρχαν τέτοια καλώδια να κρέμονται. Οπότε πολύ πιθανόν να έγινε στην εγκατάσταση του συναγερμού. Αν θές πές μας δυο λόγια και για τον συναγερμό (μάρκα-τιμή-εντυπώσεις) γιατί ψάχνομαι κι εγώ.
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 12:01:36 GMT 2
Ο συναγερμός μπήκε από ΤΕΟΡΕΝ πριν παραλάβω το αυτοκίνητο. Προφανώς στο συνεργείο της αντιπροσωπείας.
|
|
|
Post by hlias3 on Jul 20, 2018 12:04:34 GMT 2
|
|
|
Post by fanis on Jul 20, 2018 12:26:35 GMT 2
Λάστιχα μόνωσης από το εργοστάσιο. Τίποτα ανησυχητικό.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 20, 2018 12:39:25 GMT 2
Στο δικο μου,που είναι το fl τα καλώδια κατω απο το ταμπλο τα κρυβει ένα κομματι απο πεπιεσμενο χαρτι, το υλικο ας πούμε που έφτιαχναν παλαιότερα τις ταπετσαρίες των θυρων. Αυτο το κομματι κουμπωνει κ ξεκουμπωνει με τα γνωστα πλαστικα κουμπώματα. Κοιτα μηπως καπως ετσι ειναι και στο δικο σου(το νεο) και εχει ξεκουμπωσει. Τον δικο μου το συναγερμο τον εβαλα κ γω στην τεορεν στη μεταμορφωση ομως, απο τον Μαριο,ο οποίος είναι εξαίρετος!
|
|
|
Post by lksduster on Jul 20, 2018 19:02:22 GMT 2
Προχειροδουλειά πολυτελείας...
|
|