|
Post by maniac on Jul 20, 2018 19:41:10 GMT 2
Αυτά διαβάζω και δεν αποφασιζω για το καινούριο
|
|
|
Post by fsword on Jul 21, 2018 13:05:31 GMT 2
Γιατί επειδή δεν έκαναν καλή (εκ των υστέρων) εγκατάσταση συναγερμού;
Πάντως θεωρώ αυτούς τους συναγερμούς-δώρο κατά βάση άχρηστους. Συνήθως συνοδεύονται από μέτρια εγκατάσταση, που μπορεί να οδηγήσει σε τριξίματα κτλ. Άσε που δε σε προστατεύουν κιόλας. Αμφιβάλω αν έχει αποτρέψει τέτοιος συναγερμός επίδοξο κλέφτη. Ακόμα κι αν δεν τον απενεργοποιήσει όσες φορές έχετε ακούσει συναγερμό αυτοκινήτου να χτυπάει κάνατε τίποτα; Σκέφτεσαι "μάλλον κατά λάθος ενεργοποιήθηκε" (που συμβαίνει κιόλας) και προχωράς παρακάτω. Πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους βοηθάει πάρα ουσιαστικούς. Επιπλέον το να ξηλώνουν καινούριο αυτοκίνητο για τέτοιο λόγο δε μ' ενθουσιάζει.
Νομίζω μόνο εργοστασιακό συναγερμό θα έβαζα ή κάποιον που να κάνει δουλειά με GPS κτλ. (και την ανάλογη εγκατάσταση φυσικά) που σίγουρα δεν τον βάζουν δώρο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 21, 2018 16:46:55 GMT 2
Παρόλα αυτά μην νομίζετε πως ξηλώνεται τίποτα ιδιαίτερο. Το ότι δεν κούμπωσαν στο φιλο ηλία το χαρτινο κομματακι δε λεει και κατι το τόσο τραγικό...(βεβαια οπωσδήποτε εγώ θα το γυρναγα πίσω και θα τους τα χωνα για την αβλεψία τους)...Επίσης να αναφέρω ότι συνήθως οι συναγερμοί αυτοί(που ειναι κ δώρο με την αγορά) δεν έχουν ούτε δυνατή σειρήνα ούτε αντικραδασμικό! Γεγονός που προσωπικά βελτίωσα αγοράζοντας ο ίδιος τα συγκεκριμένα (απο τον αντιπρόσωπο του συναγερμού)και τους το ξαναπήγα για την τοποθέτηση τους. Το κόστος αν θυμαμαι καλα ηταν συνολικα 70 ευρώ.
|
|
|
Post by Nik on Sept 21, 2021 12:57:27 GMT 2
Γνωρίζετε μήπως τι είναι αυτό; Κολλημένο με ταινία διπλής η οποία ξεκολλάει. 
|
|
|
Post by teo on Sept 21, 2021 13:25:59 GMT 2
Γνωρίζετε μήπως τι είναι αυτό; Κολλημένο με ταινία διπλής η οποία ξεκολλάει.  Eχεις συναγερμό? εάν ναι είναι το μπουτόν αφόπλισης του συναγερμού. Εάν όχι δεν ξέρω!!!
|
|
|
Post by Nik on Sept 21, 2021 14:17:20 GMT 2
Γνωρίζετε μήπως τι είναι αυτό; Κολλημένο με ταινία διπλής η οποία ξεκολλάει.  Eχεις συναγερμό? εάν ναι είναι το μπουτόν αφόπλισης του συναγερμού. Εάν όχι δεν ξέρω!!! εχω το συναγερμο που βαζει η αντιπροσωπεία. χμμ, εχεις δικιο νομιζω, μαλλον το ειχα ξεχασει, εχει ενα συνδυασμο που πατας αν θυμαμαι καλα για να σταματησει, σαν σηματα μορς ενα πραμα. Ευχαριστω!
|
|
|
Post by lele on Sept 21, 2021 15:44:07 GMT 2
Αν θυμάμαι καλά πατώντας για κάποιο διάστημα το κουμπί, υπάρχει και η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το ραντάρ κίνησης.
|
|