|
Post by hlias3 on Aug 6, 2018 22:02:22 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα.
Προτείνω με την έγκριση του admin και των διαχειριστών βεβαίως, να υπάρχει ένα θέμα που θα λέγεται Διαδρομές. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι σε κάποια υποκατηγορία ή θα είναι αυτόνομο και η κάθε διαδρομή να είναι καινούριο thread.
Εκεί θα ανεβάζει κάθε φίλος μία διαδρομή που πιστεύει ότι αξίζει να ενημερώσει τους άλλους συμφορουμίτες για διάφορους λόγους όπως ομορφιά του τοπίου, διαδρομή που ταιριάζει στο Duster κλπ. Οι διαδρομές μπορεί να είναι off road, αλλά εννοείται ότι μπορεί να είναι και on road … οτιδήποτε. Περιγράφοντας τη διαδρομή από πού ξεκίνησε, από ποιο χωριό, ποια ταμπέλα, κάποιο σημείο ( και στίγμα gps ενδεχομένως ), τις συνθήκες του δρόμου κλπ και τις εμπειρίες από το αυτοκίνητο, θα διαβάζουμε πιστεύω πολύ ωραίες ιστορίες.
Θα μαθαίνουμε πράγματα για τη συμπεριφορά του Duster μας και θα μπορεί μία διαδρομή να την κάνει και κάποιος φίλος που δεν την ξέρει ή και να οργανώνεται μία εκδρομή από κάποιους φίλους του forum ενδεχομένως, αν και τότε θα μπαίνει στο θέμα Εκδρομές που υπάρχει ήδη στο forum, αλλά οι Διαδρομές θα είναι η αφορμή για να γίνουν οι εκδρομές !
Φιλικά Ηλίας
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 7, 2018 6:19:45 GMT 2
Πολύ καλή ιδέα εφόσον βέβαια υπάρξει και ανταπόκριση. Γνώμη μου ας συνεχιστεί εδώ με τίτλο στο κάθε ποστ που γράφεται κι αν υπάρξει η ανταπόκριση κάνουμε το διαχωρισμό!
|
|
|
Post by ktgeo on Aug 23, 2018 10:18:39 GMT 2
Εύβοια, παραλία Κοκκινιάς (Αιγαίο) Δρομος: άσφαλτος και χωματόδρομος Δυσκολια: Light offroad Minimum απαιτησεις: υπεριψωμενο δικινητο (βέβαια είδα μεχρι και i10 να έχει κατέβει.) Μου άρεσε λιγο περισσότερο από τα διαφήμισμενα θαψα. Οδηγίες-Πληροφοριες διαδρομής: goo.gl/maps/4uDjSn2jrtz
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Aug 23, 2018 13:51:37 GMT 2
Μιας και πιάσαμε την Εύβοια.
Παραλία φαράγγι Αγίου Δημητρίου και μετά μέχρι καβο ντόρο. Βάτη χωματινη διαδρομή με πανέμορφη θέα.
|
|
vape
New Member
Μάρκα: Duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1500dci
Χρώμα: Ασημί
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/2017
|
Post by vape on May 4, 2019 12:17:47 GMT 2
Έψαχνα κι εγώ ενότητα για διαδρομές. Μιας και βρήκα αυτό το νήμα θα προτείνω κι εγώ Εύβοια. Από Σέτα για Μίστρο, λόγω άνοιξης και βροχής αρκετή λάσπη αλλά καλοσυντηρημένος δασικός δρόμος καθώς εξυπηρετεί ρητινοσυλλέκτες και κτηνοτρόφους. Τελευταία φορά το έκανα 13/4/2019 παρέα με φίλο με 4Χ2 Qashqai, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε σε σημεία γιατί έπρεπε να έχει φόρα για την πολύ λάσπη. Με 4Χ4 κανένα θέμα. Πυκνό πευκοδάσος σε όλη τη διαδρομή, η οποία είναι περίπου 10χλμ, κατηφορικός κατά 90%. Ανεπιφύλακτα το προτείνω σαν εναλλακτική αν είσαι Σέτα και επιστρέφεις για Χαλκίδα μεριά. goo.gl/maps/73m6XXfwcvBfTj6w5
|
|
|
Post by Ανδρεας on May 6, 2019 11:57:34 GMT 2
Έψαχνα κι εγώ ενότητα για διαδρομές. Μιας και βρήκα αυτό το νήμα θα προτείνω κι εγώ Εύβοια. Από Σέτα για Μίστρο, λόγω άνοιξης και βροχής αρκετή λάσπη αλλά καλοσυντηρημένος δασικός δρόμος καθώς εξυπηρετεί ρητινοσυλλέκτες και κτηνοτρόφους. Τελευταία φορά το έκανα 13/4/2019 παρέα με φίλο με 4Χ2 Qashqai, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε σε σημεία γιατί έπρεπε να έχει φόρα για την πολύ λάσπη. Με 4Χ4 κανένα θέμα. Πυκνό πευκοδάσος σε όλη τη διαδρομή, η οποία είναι περίπου 10χλμ, κατηφορικός κατά 90%. Ανεπιφύλακτα το προτείνω σαν εναλλακτική αν είσαι Σέτα και επιστρέφεις για Χαλκίδα μεριά. goo.gl/maps/73m6XXfwcvBfTj6w5Αντε ποτε θα παμε χαχαχα!
|
|
|
Post by dusterpillar on May 6, 2019 22:22:17 GMT 2
Η επόμενη εκδρομή είπαμε ότι θα είναι ορεινή Ναυπακτία. Ο Ραφαήλ ακούει; Έτσι για ν' αρχίσει στο χαλαρό να κάνει κάνα σχέδιο
|
|
|
Post by Ανδρεας on May 7, 2019 8:44:05 GMT 2
Η επόμενη εκδρομή είπαμε ότι θα είναι ορεινή Ναυπακτία. Ο Ραφαήλ ακούει; Έτσι για ν' αρχίσει στο χαλαρό να κάνει κάνα σχέδιο Καλα Αυτο Εννοειται. Ραφαηλ Για σενα Λεμε!
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: SPORTIVE1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 2018
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on May 8, 2019 7:36:01 GMT 2
Εκδρομή να είναι και είμαι μέσα !!!!
|
|
|
Post by alkaios on May 8, 2019 10:54:29 GMT 2
Κάτι θα ετοιμάσουμε, μείνετε συντονισμένοι.
|
|
semtas
New Member
Μάρκα: Duster Ducia
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1,5
Χρώμα: Aσπρο
|
Post by semtas on Oct 7, 2021 11:31:07 GMT 2
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να μάθω πώς μπορούμε να ανεβάζουμε εκδρομές πάνω στον χάρτη του club.Eίμαστε ένα ζευγάρι που οργώνουμε τα βουνά..πότε με το duster πότε με την γουρούνα.Μέχρι να βγάλω άκρη θα σας προτείνω διαδρομές μέσα από το blog μου(εδώ γράφουμε μόνο με την γουρούνα αλλά θα βάλουμε και με το duster) και το you tube. atver4x4.blogspot.com/www.youtube.com/channel/UCiOaxa1JALtMDkH84WoiWCQ
|
|
nikolas67
Newbie
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1461cc 110hp
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: Λευκό