lele
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 05/2021
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
|
Post by lele on Oct 4, 2021 10:47:29 GMT 2
Ωραίο μάθημα για να καταλάβει κάποιος ότι όσο πιο ασφάλτινα τα λάστιχα, τόσο καλύτερα είναι στην άμμο! Και επίσης πόσο καλά δουλεύει το σύστημα τετρακίνησης του Duster σε χιαστί! Σωστός!!!
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Nov 19, 2021 13:49:07 GMT 2
Πιστεύω ότι αν οι παρουσιαστές ήξεραν καλύτερα το Duster. Π.χ απενεργοποιουσαν το ESP εγκαίρως ή στην κατηφόρα έβαζαν και μια πρώτη στο σασμαν, θα τα κατάφερνε καλύτερα ενάντιας στο θηρίο😁!!!
Υ.Γ Εδώ χρειάζεται ένας Πολωνός ή Ρουμάνος dusteras. Ακόμα καλύτερα ένας από μας ( Hellenic Duster Club )💪😜
|
|
|
Post by alkaios on Nov 20, 2021 21:12:02 GMT 2
Ναι το είδα κι εγώ. Ειδικά στο τελευταίο εμπόδιο ήταν εμφανές το λάθος που δεν έβγαλε το esp.
|
|
|
Post by Dusterakias on Nov 27, 2021 0:44:29 GMT 2
Για να ανεβαίνουμε προς Καλλίδρομο σιγά-σιγά...
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Nov 27, 2021 1:52:58 GMT 2
Ναιιιιι λέμε. Γειά σου Κώστα αλάνι!!!
|
|
|
Post by ρωμύρι on Nov 27, 2021 23:41:26 GMT 2
Για να ανεβαίνουμε προς Καλλίδρομο σιγά-σιγά... τελικα ειμαστε συνονοματοι απο οτι βλεπω, ναι για καλιδρομο αλλα εγω αργω ακομα
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Dec 1, 2021 15:02:51 GMT 2
Αυτό πόνεσε άσχημα. Αν και θηρίο το χτύπημα ήτανε δυνατό. Τα Dusterakia μας γενικά είναι δυνατά SUV, αλλά μην ξεχνιόμαστε παιδιά άλλο Cherokee άλλο Duster. Υπάρχουν και όρια😉.[/quote]
|
|
thomas
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: Blue dCi
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 21/06/2020
|
Post by thomas on Dec 3, 2021 22:15:08 GMT 2
Πιστεύω ότι αν οι παρουσιαστές ήξεραν καλύτερα το Duster. Π.χ απενεργοποιουσαν το ESP εγκαίρως ή στην κατηφόρα έβαζαν και μια πρώτη στο σασμαν, θα τα κατάφερνε καλύτερα ενάντιας στο θηρίο😁!!! Υ.Γ Εδώ χρειάζεται ένας Πολωνός ή Ρουμάνος dusteras. Ακόμα καλύτερα ένας από μας ( Hellenic Duster Club )💪😜 Ο τυπος επειδή τον έχω παρακλουθήσει και σε άλλα βιντεο με Duster είναι μεγάλος ..... Αντιdusteras. Επίσης φαίνεται σε όλο το βίντεο που ανφέρει συνέχεια much cheaper car.... Γνώμη μου δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το Duster να κερδίσει ακόμη κι αν μπορούσε.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jan 11, 2022 15:58:13 GMT 2
Να ένα διαφορετικό βιντεάκι με duster που έχει πολύ γέλιο🤣🤣🤣.
|
|
|
Post by konstantinos on Jan 11, 2022 16:14:05 GMT 2
Πιστεύω ότι αν οι παρουσιαστές ήξεραν καλύτερα το Duster. Π.χ απενεργοποιουσαν το ESP εγκαίρως ή στην κατηφόρα έβαζαν και μια πρώτη στο σασμαν, θα τα κατάφερνε καλύτερα ενάντιας στο θηρίο😁!!! Υ.Γ Εδώ χρειάζεται ένας Πολωνός ή Ρουμάνος dusteras. Ακόμα καλύτερα ένας από μας ( Hellenic Duster Club )💪😜 Ο τυπος επειδή τον έχω παρακλουθήσει και σε άλλα βιντεο με Duster είναι μεγάλος ..... Αντιdusteras. Επίσης φαίνεται σε όλο το βίντεο που ανφέρει συνέχεια much cheaper car.... Γνώμη μου δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το Duster να κερδίσει ακόμη κι αν μπορούσε. Γενικά τα τεστ που κάνει ο συγκεκριμένος μπαζουν από παντού.... Στο συγκεκριμένο τέστ συγκρίνει ένα Duster με ένα Audi RSQ8.... που κοστίζει περισσότερο από το σπίτι ενός μέσου ιδιοκτήτη Duster....
|
|
fotis
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 10/2021
Κινητήρας: TCe 100 LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: comet grey
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by fotis on Jan 11, 2022 23:10:04 GMT 2
Να ένα διαφορετικό βιντεάκι με duster που έχει πολύ γέλιο🤣🤣🤣. 🤣🤣🤣 πολυ γελιο λιγο ηθελε να βαλει καποιον αλλον το οδηγησει!!
|
|
|
Post by ktgeo on Apr 11, 2022 9:12:20 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinos on May 4, 2022 16:21:58 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinos on May 8, 2022 19:09:12 GMT 2
|
|
|
Post by petran2 on May 10, 2022 12:30:59 GMT 2
Πολυ ενημερωτικα αυτα τα βιντεακια Κωσταντινε. Για το κουτι-κρεβατι εχει λινκ για τα σχεδια? γιατι απο καπου τα βρηκε ο μικρος. Οσο για την τεντα οροφης φιλε μου δεν ξερω αν οι μπαρες αντεξουν τα 114 κιλα που ειμαι + την τεντα οποτε μαλλον προς την κατασκευη με βλεπω. Καπου ειδα οτι εχει κρυφο κουμπωμα το πισω καθισμα και σηκωνεται οποτε θα ειναι και πιο απλη πρεπει να κατσω να το ψαξω καλυτερα.
|
|