|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Sept 11, 2018 21:26:13 GMT 2
Φτηνή λύση.ίσως να αξίζει τα λεφτά του.
|
|
|
Post by ellobo on Sept 11, 2018 22:22:08 GMT 2
Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με τα φρυδακια απο Alibaba που ανεφερθηκαν πιο πανω.Τα εχω φερει απο τον περασμενο Σεπτεμβρη.Η τιμη τους ηταν 40€ διοτι μεταφερθησαν σε κοντεινερ φιλου εισαγωγεα.Απο την στιγμη που τα τοποθετησα πρεπει να εχω επιστρεψει κοντα στις δεκα φορες στο φανοποιο για να τα ξανακολλησει.Δυστυχως το πλαστικο ειναι ανακυκλωσιμο με συνεπεια να μην κολλαει ουτε με φλατζοκολλα.Τωρα ειμαι στην διαδικασια αφαιρεσης τους.Αν δεν φυγει η κολλα απο την λαμαρινα θα αναγκαστω να παραγγειλω τα αυθεντικα με οποιο κοστος και αν εχουν.
|
|
|
Post by lksduster on Sept 11, 2018 22:27:12 GMT 2
Έχει κάποιος φίλος που τα έχει τοποθετήσει πρόβλημα με πρόωρη σκουριά;Δυστυχώς τα πλαστικά φτερά κρατούν υγρασία και λάσπη και δημιουργούν προβλήματα...Βέβαια το πρόβλημα αποκαλύπτεται όταν αφαιρεθούν κυρίως...
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 11, 2018 22:49:11 GMT 2
Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με τα φρυδακια απο Alibaba που ανεφερθηκαν πιο πανω.Τα εχω φερει απο τον περασμενο Σεπτεμβρη.Η τιμη τους ηταν 40€ διοτι μεταφερθησαν σε κοντεινερ φιλου εισαγωγεα.Απο την στιγμη που τα τοποθετησα πρεπει να εχω επιστρεψει κοντα στις δεκα φορες στο φανοποιο για να τα ξανακολλησει.Δυστυχως το πλαστικο ειναι ανακυκλωσιμο με συνεπεια να μην κολλαει ουτε με φλατζοκολλα.Τωρα ειμαι στην διαδικασια αφαιρεσης τους.Αν δεν φυγει η κολλα απο την λαμαρινα θα αναγκαστω να παραγγειλω τα αυθεντικα με οποιο κοστος και αν εχουν. Πολύ σημαντική πληροφορία! Thanks ellobo!
|
|
Mitsosx
Junior Member

|
Post by Mitsosx on Sept 11, 2018 23:14:47 GMT 2
Έχει κάποιος φίλος που τα έχει τοποθετήσει πρόβλημα με πρόωρη σκουριά;Δυστυχώς τα πλαστικά φτερά κρατούν υγρασία και λάσπη και δημιουργούν προβλήματα...Βέβαια το πρόβλημα αποκαλύπτεται όταν αφαιρεθούν κυρίως... Δεν έχω Duster ακόμα φίλε μου αλλά σε ένα sx4 που τα είχε από τη μάνα του μετά από 11 χρόνια δεν είχε θέμα με σκουριά όταν αφαιρέθηκαν..... Έχεις δει κάτι σε duster και το λες; Μου "βάζεις" ψύλλους!
|
|
|
Post by ellobo on Sept 12, 2018 12:36:16 GMT 2
Να είσαι καλά φίλε konstantinos αφού το έπαθα για ποιο λόγο να ταλαιπωρηθούν και άλλοι άνθρωποι.
|
|
|
Post by lksduster on Sept 12, 2018 15:46:43 GMT 2
Έχει κάποιος φίλος που τα έχει τοποθετήσει πρόβλημα με πρόωρη σκουριά;Δυστυχώς τα πλαστικά φτερά κρατούν υγρασία και λάσπη και δημιουργούν προβλήματα...Βέβαια το πρόβλημα αποκαλύπτεται όταν αφαιρεθούν κυρίως... Δεν έχω Duster ακόμα φίλε μου αλλά σε ένα sx4 που τα είχε από τη μάνα του μετά από 11 χρόνια δεν είχε θέμα με σκουριά όταν αφαιρέθηκαν..... Έχεις δει κάτι σε duster και το λες; Μου "βάζεις" ψύλλους! Όχι σε duster δεν έχω δει κάτι...Το έχω δει σε αυτοκίνητα που έκαναν πολύ offroad κυρίως όπως suzuki vitara.
|
|
charis
Junior Member

Duster 1.3 130ps 4x2 Sportive ( orange )
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 Tce 130Hp
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Atacama Orange
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8-4-2019
|
Post by charis on Apr 10, 2019 3:33:27 GMT 2
Παίδες για δείτε και εδώ www.daciamag.com . 'Έχει αρκετά πράγματα , και γνήσια και ιμιτασιόν σε καλύτερες τιμές από εδώ.
|
|
|
Post by dg109 on Apr 11, 2019 22:32:32 GMT 2
Σας ανεβαζω φώτο του Νικου που τα έβαλε χωρίς θέμα.... αν και εγω τα παραλαμβανω αυριο και ενημερωθηκα οτι εφαγα στο κεφαλι τελωνειο 42 ευρω... Συνολο 128 + 42..... Ασχετος τελειος από EBAY κλπ αγορές......
|
|
|
Post by dg109 on Apr 11, 2019 22:34:23 GMT 2
|
|
Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
|
Post by Odysseas on Apr 12, 2019 5:32:34 GMT 2
Καλημέρα σας, τα παράγγειλα και εγώ απο Αγγλία τα original 143€ μαζί μετά μεταφορικά ! Θέλω να πιστεύω ότι θα γλιτώσω το τελωνείο . Μόλις τα βάλω θα ανεβάσω και εγώ φωτόγραφιες . Θα ήταν εύκολο να μας πείτε πια κόλλα συγκεκριμένα να χρησιμοποιήσουμε ;
|
|
|
Post by Kostas X on Apr 12, 2019 6:03:15 GMT 2
Καλημέρα σας, τα παράγγειλα και εγώ απο Αγγλία τα original 143€ μαζί μετά μεταφορικά ! Θέλω να πιστεύω ότι θα γλιτώσω το τελωνείο . Μόλις τα βάλω θα ανεβάσω και εγώ φωτόγραφιες . Θα ήταν εύκολο να μας πείτε πια κόλλα συγκεκριμένα να χρησιμοποιήσουμε ; Σε 10 μέρες το πολύ θα σού έρθουν, απο εκεί πήρα κ εγω το 2017.Να πάς σε οποιοδήποτε μαγαζί με κόλλες κ πείς ότι θες να κολλήσεις πλαστικό σε λαμαρίνα.
|
|
|
Post by marios on Apr 12, 2019 18:57:30 GMT 2
Καλημέρα σας, τα παράγγειλα και εγώ απο Αγγλία τα original 143€ μαζί μετά μεταφορικά ! Θέλω να πιστεύω ότι θα γλιτώσω το τελωνείο . Μόλις τα βάλω θα ανεβάσω και εγώ φωτόγραφιες . Θα ήταν εύκολο να μας πείτε πια κόλλα συγκεκριμένα να χρησιμοποιήσουμε ; Σε 10 μέρες το πολύ θα σού έρθουν, απο εκεί πήρα κ εγω το 2017.Να πάς σε οποιοδήποτε μαγαζί με κόλλες κ πείς ότι θες να κολλήσεις πλαστικό σε λαμαρίνα. Σε ένα μαγαζί με χρώματα ειχα παει και μου έδωσαν μια δε θυμάμαι μάρκα κλπ. Οι οδηγίες πλεον γράφουν μεσα οτι απαιτείται κολλα, ενώ παλιότερα οχι.
|
|
Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
|
Post by Odysseas on Apr 20, 2019 19:42:01 GMT 2
Έτοιμο και το δικό μου !!! Πρόσθεσα και εγώ κόλλα όπως μου είπατε !!! Σε ποιότητα φαίνονται πολύ καλά και με την μια εφάρμοσαν . Τα πήρα και εγώ απο Αγγλία και γλίτωσα το τελωνείο . imgur.com/R3hcWSh
|
|
|
Post by dg109 on Apr 20, 2019 22:16:13 GMT 2
κλαψ... μονο εγω την πατησα.... χαχαχα! ποια κολλα πήρες Οδυσσεα? Ειχε και το κομματι που μπαινει μπροστά?
|
|