Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by Odysseas on Apr 21, 2019 6:08:56 GMT 2
Κόλλα πήρα μια απο χρωματοπωλείο Banax έγραφε επάνω έγραφε για χρήση και σε αυτοκίνητο ! Τώρα τα κομμάτια τα μπροστινά αν εννοείς αυτά στα προβολοκια όχι δεν τα πήρα απο εκεί, τα πήρα απο eBay αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω να τα κολλήσω γιατί απο ότι κατάλαβα δεν είναι τα γνήσια και δεν είναι πλαστικά είναι απο πολυεστέρα και με δυσκολεύουν αρκετά στις γωνιές !!! Σκέφτηκα επειδή στο φριδακι π είναι το ντεπόζιτο έχουν θέματα και ξεκολλάει ,να βάλω μέσα απο το πορτακι ανεφοδιασμού κάτω απο την τρύπα ένα κομμάτι απο σφουγγάρι ώστε και πετρέλαιο να πέσει να το κρατήσει στο σφουγγάρι . Τι λέτε θα δουλέψει ;
|
|
|
Post by nikosperisteri on Apr 21, 2019 6:57:33 GMT 2
Κόλλα πήρα μια απο χρωματοπωλείο Banax έγραφε επάνω έγραφε για χρήση και σε αυτοκίνητο ! Τώρα τα κομμάτια τα μπροστινά αν εννοείς αυτά στα προβολοκια όχι δεν τα πήρα απο εκεί, τα πήρα απο eBay αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω να τα κολλήσω γιατί απο ότι κατάλαβα δεν είναι τα γνήσια και δεν είναι πλαστικά είναι απο πολυεστέρα και με δυσκολεύουν αρκετά στις γωνιές !!! Σκέφτηκα επειδή στο φριδακι π είναι το ντεπόζιτο έχουν θέματα και ξεκολλάει ,να βάλω μέσα απο το πορτακι ανεφοδιασμού κάτω απο την τρύπα ένα κομμάτι απο σφουγγάρι ώστε και πετρέλαιο να πέσει να το κρατήσει στο σφουγγάρι . Τι λέτε θα δουλέψει ; Ωραία σκέψη με το σφουγγάρι,θα το κάνω κ εγω!
|
|
|
Post by Kostas X on Apr 21, 2019 10:22:55 GMT 2
Εγω πάντα είμαι δίπλα στόν υπάλληλο για τυχών διαρροή εκτός ( σταγόνες) Αλλα αν θέλετε να κάνετε αυτό καλύτερα λουρίδα πανάκι παρά σφουγγάρι.. Το σφουγγάρι θα τρέξει μετά από λίγο.
|
|
|
Post by Dusterider on Apr 21, 2019 15:42:57 GMT 2
Παίδες, καλησπέρα. Βρήκα τα γνήσια φρυδάκια της dacia με 168 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Είναι καλή τιμή ή υπάρχουν και φθηνότερα;
|
|
|
Post by Dusterider on Apr 21, 2019 15:46:19 GMT 2
Παίδες, καλησπέρα. Βρήκα τα γνήσια φρυδάκια της dacia με 168 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Είναι καλή τιμή ή υπάρχουν και φθηνότερα; Υ.Γ: Είναι για duster 2 με blind spot detectors.
|
|
|
Post by soto on Apr 22, 2019 4:47:48 GMT 2
Παίδες, καλησπέρα. Βρήκα τα γνήσια φρυδάκια της dacia με 168 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά. Είναι καλή τιμή ή υπάρχουν και φθηνότερα; Υ.Γ: Είναι για duster 2 με blind spot detectors. Πολύ Καλή ακούγεται. Στο daciamag πάνε μαζί με τα μεταφορικά περίπου 230 αν θυμάμαι καλά.... Από που αν επιτρέπεται;
|
|
|
Post by Dusterider on Apr 22, 2019 10:12:29 GMT 2
Υ.Γ: Είναι για duster 2 με blind spot detectors. Πολύ Καλή ακούγεται. Στο daciamag πάνε μαζί με τα μεταφορικά περίπου 230 αν θυμάμαι καλά.... Από που αν επιτρέπεται;
|
|
|
Post by Dusterider on Apr 22, 2019 10:16:14 GMT 2
Υ.Γ: Είναι για duster 2 με blind spot detectors. Πολύ Καλή ακούγεται. Στο daciamag πάνε μαζί με τα μεταφορικά περίπου 230 αν θυμάμαι καλά.... Από που αν επιτρέπεται; soto γεια χαρά. Από moto dynamic.pl. Έχει γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές.
|
|
|
Post by soto on Apr 22, 2019 18:58:42 GMT 2
Πολύ Καλή ακούγεται. Στο daciamag πάνε μαζί με τα μεταφορικά περίπου 230 αν θυμάμαι καλά.... Από που αν επιτρέπεται; soto γεια χαρά. Από moto dynamic.pl. Έχει γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ... θα το τσεκάρω...
|
|
|
Post by marios on Apr 23, 2019 13:21:18 GMT 2
soto γεια χαρά. Από moto dynamic.pl. Έχει γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ... θα το τσεκάρω... www.glynhopkinpartsonline.co.uk και εδώ δες
|
|
|
Post by Dusterider on Apr 23, 2019 22:02:10 GMT 2
marios, στο glynhopkin τα έχουν 160 λίρες + μεταφορικά.
|
|
|
Post by Dusterider on May 9, 2019 12:12:17 GMT 2
soto γεια χαρά. Από moto dynamic.pl. Έχει γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές. Ευχαριστώ πολύ... θα το τσεκάρω... Φίλε soto, γεια χαρά. Το τσέκαρες; Ενδιαφέρεσαι; Θα παραγγείλουμε;
|
|
|
Post by dg109 on May 9, 2019 18:04:05 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ... θα το τσεκάρω... Φίλε soto, γεια χαρά. Το τσέκαρες; Ενδιαφέρεσαι; Θα παραγγείλουμε; Παιδιά με όλο το θάρος , πάρτε καλύτερα ίσω αυτά από Ευρωπαική Ενωση , διότι εγω πλήρωσα...και φόρους ... οπότε ανέβηκε η τιμή στα 170 ευρώ. Το μόνο καλό ότι υπήρχαν μεσα το πλαστικό από το παρμπριζ και του πορτ μπαγκαζ στην τιμή!
|
|
|
Post by Dusterider on May 9, 2019 21:34:05 GMT 2
Φίλε soto, γεια χαρά. Το τσέκαρες; Ενδιαφέρεσαι; Θα παραγγείλουμε; Παιδιά με όλο το θάρος , πάρτε καλύτερα ίσω αυτά από Ευρωπαική Ενωση , διότι εγω πλήρωσα...και φόρους ... οπότε ανέβηκε η τιμή στα 170 ευρώ. Το μόνο καλό ότι υπήρχαν μεσα το πλαστικό από το παρμπριζ και του πορτ μπαγκαζ στην τιμή! Καλησπέρα dg. Από Πολωνία πληρώνουμε τελωνείο; ή φόρους; ή κάτι άλλο επιπλέον;
|
|
|
Post by dg109 on May 10, 2019 8:54:20 GMT 2
Παιδιά με όλο το θάρος , πάρτε καλύτερα ίσω αυτά από Ευρωπαική Ενωση , διότι εγω πλήρωσα...και φόρους ... οπότε ανέβηκε η τιμή στα 170 ευρώ. Το μόνο καλό ότι υπήρχαν μεσα το πλαστικό από το παρμπριζ και του πορτ μπαγκαζ στην τιμή! Καλησπέρα dg. Από Πολωνία πληρώνουμε τελωνείο; ή φόρους; ή κάτι άλλο επιπλέον; Χαρη καλημέρα. Δεν είμαι και ο πιο ειδικός σε τετοια θεματα, πρωτη φορα παραγγειλα από EBAY . Περιμενα κανα μήνα, στη συνέχεια μου ζήταγαν αποδεικτικά να στείλω (αποδειξη πληρωμής και τα 128 ευρω έγινα συν 42 .... Το καλό μόνο ότι στο πακέτο είχε 2 εξτρα κομμάτια Ισως ξανα παραγγειλω τα πλαστικά εσωτερικά στο σαλόνι.... Βλέπουμε Νομίζω οτι αυτη την εβδομάδα και το dacia mag έχει προσφορα
|
|