Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2017 7:42:07 GMT 2
Πόσα χλμ έχετε κάνει μέχρι τώρα με το Duster σας? τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε?
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 8, 2017 9:29:07 GMT 2
Εχω μόνο 4200.Τα προβλήματα τα αφήνω (ελπίζω) για το μέλλον.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2017 10:00:46 GMT 2
Εγώ 5600, σε πέρασα!!!  χαχαχα...το γνωστό θέμα εξαρχής με το s&s το οποίο λύθηκε άνευ κόστους.
|
|
|
Post by spiduster on Nov 8, 2017 10:47:05 GMT 2
101500 χλμ. Στα 30000 χρειάστηκε να σταθεροποιηθεί το μαρκούτσι του αέρα στο φιλτροκούτι (κόστος 0). Στα 60000 αλλάχτηκαν προληπτικά τα πίσω ελατήρια μετά από οδηγία της renault (κόστος 0). Στα 80000 αλλάχτηκε το media nav με το media nav EVO (κόστος 0). Το αρχικό σύστημα εμφάνισε κάποια pixels που με ένα update διορθώθηκαν. Από το εξουσιοδοτημένο όμως μου πρότειναν να το αντικαταστήσουν με το νεώτερο evo και φυσικά δέχτηκα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2017 10:55:13 GMT 2
101500 χλμ. Στα 30000 χρειάστηκε να σταθεροποιηθεί το μαρκούτσι του αέρα στο φιλτροκούτι (κόστος 0). Στα 60000 αλλάχτηκαν προληπτικά τα πίσω ελατήρια μετά από οδηγία της renault (κόστος 0). Στα 80000 αλλάχτηκε το media nav με το media nav EVO (κόστος 0). Το αρχικό σύστημα εμφάνισε κάποια pixels που με ένα update διορθώθηκαν. Από το εξουσιοδοτημένο όμως μου πρότειναν να το αντικαταστήσουν με το νεώτερο evo και φυσικά δέχτηκα. Ωραίος Σπύρο! Αν θες στο προφίλ σου συμπλήρωσε ποιo Duster έχεις ώστε να φαίνεται για πιο πρόκειται...
|
|
|
Post by spiduster on Nov 8, 2017 11:15:10 GMT 2
Δυστυχώς και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επεξεργαστώ το προφίλ μου. :-(
Άκυρο. Τώρα όλα οκ. Ο λόγος ήταν ο google chrome. Μπήκα με internet explorer 11 και όλα ΟΚ. :-)
|
|
darkster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: γκρί-κομέτ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/09/2017
|
Post by darkster on Nov 8, 2017 13:24:55 GMT 2
4.500 km, ταξινομημένο αρχές Σεπτέμβρη, ακόμα είμαι σε δίλημμα για το αν θα επαναπρογραμματίσω τη «χρήσιμη» start-stop δυσλειτουργία σύντομα.. Έχει κανείς διαμορφώσει άποψη για το επείγον του πράγματος ? Κάνατε καμμία κουβέντα με τους τεχνικούς όσοι επαναπρογραμμάτισατε ?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2017 15:21:12 GMT 2
4.500 km, ταξινομημένο αρχές Σεπτέμβρη, ακόμα είμαι σε δίλημμα για το αν θα επαναπρογραμματίσω τη «χρήσιμη» start-stop δυσλειτουργία σύντομα.. Έχει κανείς διαμορφώσει άποψη για το επείγον του πράγματος ? Κάνατε καμμία κουβέντα με τους τεχνικούς όσοι επαναπρογραμμάτισατε ? τι εννοείς  δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο...απλώς θέλαμε αφου το διαθέτει να το διαθέτει πραγματικά(κι αν η δυσλειτουργία ήταν μέχρι κ μόνο εκεί) κι ας πατάμε τώρα το κουμπί της απομόνωσης...
|
|
darkster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: γκρί-κομέτ
Κατοχή από: 6/09/2017
|
Post by darkster on Nov 8, 2017 20:40:49 GMT 2
αν το φτιάξω και μονίμως το απενεργοποιώ (που για τις συνθήκες που ζω, ΑΥΤΟ θα γίνει ! κυριολεκτικά δεν το χρειάζομαι) χάνω το "δωράκι" του να παίρνει ακαριαία μπροστά σε τυχαίο σβήσιμο -το start δηλαδή! Ενώ τώρα έχω ΚΑΙ τ'αυγά ΚΑΙ τα καλάθια  Δεν τρώω στη μάπα τα εκνευριστικά stops, έχω ενισχυμένη μπαταρία και μίζα (=λιγότερες πιθανοτικά βλάβες και μακροζωϊα εκεί, όχι μόνο εκ κατασκευής, αλλά θα ταλαιπωριούνται και απείρως λιγότερο σε βάθος χρόνου) + στιγμαία επανάφλεξη σε τυχαία σβησίματα, κι όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να σκέφτομαι σε κάθε ξεκίνημα αν απενεργοποίησα το S&S !!! Τί άλλο να ζητήσει κανείς ? γιαυτό καίγομαι για τυχόν άλλες άγνωστες παρενέργειες αν ΔΕΝ το φτιάξω.. Σαν πολύ ωραίο ακούγεται όλο αυτό για νάναι αληθινό ! (σημειωτέον τα OBD ΔΕΝ μου έβγαλαν ποτέ κάποιο error ως τώρα)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 9, 2017 5:58:52 GMT 2
δεν έχεις άδικο...πλέον δεν σου κρύβω ότι αρκετές φορές ξεχνώ να το απενεργοποιήσω κ το θυμάμαι με το πρώτο σβήσιμό του. η διαφορά που είδα ειναι ότι η επανάφλεξη έγινε ακομα πιο γρήγορη, πιο άμεση αυτό που δεν εχω δοκιμάσει είναι αν η απενεργοποίηση αφορά όλο το πακέτο ή μονο το στοπ... ερρορ ποτέ ουτε σε μένα έβγαζε
|
|
john
Newbie
Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5dci
Χρώμα: ποντικί
Κατοχή από: 2014
|
Post by john on Nov 9, 2017 17:42:00 GMT 2
69000 Κm. δύο θεματάκια μέχρι τώρα (κανένα δεν οφείλετε στο τουτου). 1ο. δεισλειτουργία βαλβίδας EGR. έφτιαξε μόνο του μετά απο σβήσε-άναψε κινητήρα. οφειλόταν σε κακής ποιότητας πετρέλαιο. 2ο. μου κλείδωσε ο εγκέφαλος τα φλάς. όταν έβαλα πρώτη φορά το τρέιλερ και έβγαλα φλας αυτό άναψε για τρεις φορές και μετά πάπαλα, ούτε το ένα ούτε το άλλο. το διαγνωστικό έδειξε ότι λόγο αυξημένης κατανάλωσης (ρεύμα απο το επιπλέον λαμπάκι), ο εγκέφαλος κλείδωσε τα φλας για να μην καεί η καλωδίωση, (αμαξάρα, ούτε τα διαστημόπλοια δε το κάνουν αυτό χαχαχαχαχα). στην ουσία τίποτα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 10, 2017 12:47:48 GMT 2
δεν έχεις άδικο...πλέον δεν σου κρύβω ότι αρκετές φορές ξεχνώ να το απενεργοποιήσω κ το θυμάμαι με το πρώτο σβήσιμό του. η διαφορά που είδα ειναι ότι η επανάφλεξη έγινε ακομα πιο γρήγορη, πιο άμεση αυτό που δεν εχω δοκιμάσει είναι αν η απενεργοποίηση αφορά όλο το πακέτο ή μονο το στοπ... ερρορ ποτέ ουτε σε μένα έβγαζε τελικά αφορά όλο το πακέτο και λογικό είναι
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 18, 2017 13:39:22 GMT 2
Πατησα τα 11.100χμ.....ολα τελεια ηρεμα κ το μαστιγιο αν χειρας λογο 'ροπης' χαχαχα
|
|
|
Post by marios on Nov 18, 2017 15:02:24 GMT 2
650000χλμ απο 11 Ιουνίου 2013... Έχουν καεί ως τώρα οι δυο μπροστινές λάμπες μεσαίων φώτων, και ειχα και το θέματακι με τον ήχο απο το φιλτροκουτι όπως του Σπύρου που λύθηκε. Τώρα σε κάποια τριξιματακια στις πόρτες στα πλαστικά έβαλα σπρέι σιλικονης, όπως και στην υποδοχη της πόρπης της ζώνης που δεν άνοιγε άμεσα με το πατημα και κολλούσε. Τέλος κάποια θεματακια που έβγαλε απο την αρχη το λευκο χρωμα απο μονο του σε κάποια σημεία μήκους 2-3 εκατοστών δεν εκανα κάτι και δεν χειροτέρεψαν.
|
|
|
Post by spiduster on Nov 19, 2017 6:10:28 GMT 2
Εκτός από το φιλτροκούτι και το media nav που αντικατέστησαν δωρεάν με το media nav evo όχι κάτι αξιο λόγου. Κάποια ζητήματα τριγμών στις περισσότερες περιπτώσεις λύθηκαν με χρήση σπρέι σιλικόνης. Σε πολύ άγριο έδαφος από την αρχή που πήρα το αυτοκίνητο μου παρουσιάζεται ένας τριγμός στο τιμόνι. Αν το πιέσω λίγο με την παλάμη στο κεντρικό πλαστικό κάλυμα του τιμονιού, ο θόρυβος σταματά ενώ επανέρχεται μόλις ξαναμπώ σε κατσικόδρομο. Προφανώς δεν κάνει πολύ καλή εφαρμογή αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να με απασχολήσει να βρω λύση.
|
|