vpduster2018
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Oct 30, 2018 16:36:01 GMT 2
Στο site της Dacia είναι καταχωρημένη ως service και ανταλλακτικά. Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 13, 2020 14:01:29 GMT 2
Σήμερα επισκέφτηκα το συγκεκριμένο συνεργείο επειδή μου άνοιξε το λαμπάκι για check engine, stop engine. Ο κ. Θοδωρής ως υπεύθυνος του τμήματος Service είναι ένας άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι είναι μέγας γνωστής του κλάδου Renault καθώς και dacia, απαράμιλλα ευγενικός και καθοδηγητικος. Δεν είναι από εκείνους τους μηχανικούς που κοιτάζουν το αμάξι με το μάτι και λένε αυτό είναι το πρόβλημα χωρίς να ισχύει. Θα σου πει τι έχει εμπεριστατομενα χωρίς να θέλει να σε βάλει σε περιττά έξοδα που ίσως δεν σου λύσουν και το πρόβλημα. Εγώ να σας πω την αλήθεια πήγα με φόβο σε αντιπροσωπεία ακούγοντας όλα εκείνα που γράφονται περί "σφαξιματος σε τιμές, κάτι που εκεί ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ. Τον συνιστώ με κλειστά τα μάτια!!!!!
|
|
txdkts
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 6/2018
|
Post by txdkts on May 9, 2020 14:41:59 GMT 2
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου, να πω ένα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ στον φίλο teo, ο οποίος δείχνει έμπρακτα, πώς πρέπει να είναι ένας σωστός επαγγελματίας! Είναι ένας άνθρωπος που κερδίζει άμεσα την εμπιστοσύνη σου και αξίζει να πηγαίνεις εκεί το αυτοκίνητό σου, ακόμα και αν μένεις αρκετά μακριά από την Ηλιούπολη. Ευχαριστώ και πάλι Θοδωρή!
|
|
|
Post by Dusterider on May 20, 2020 14:57:34 GMT 2
22.000 χλμ. 2ο σέρβις. Εξυπηρέτηση, ταχύτητα, συνεννόηση, κόστος. Άψογος σε όλα ο teo.
|
|
|
Post by makis on May 20, 2020 21:21:18 GMT 2
Καλό είναι να γράφουμε τί περιλαμβάνει το service που κάναμε και πόσο στοίχισε ανταλλακτικά και εργασία.
|
|
Dims
New Member
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: comet
Κατοχή από: 12/2017
|
Post by Dims on May 21, 2020 20:17:44 GMT 2
Και από εμένα ψήφο στο κ. Θοδωρη, πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση. service 60.000
Σχετικά με τα αναλυτικά κόστη νομίζω πως οποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο κ να ρωτήσει, δεν είναι ίδια (από πλευράς εργασιων) η κάθε περίπτωση και δεν έχει νόημα η παράθεση τους.
Αντίθετα η αντιμετώπιση του πελάτη πρέπει να είναι το κριτήριο κ το ζητούμενο
|
|
|
Post by makis on May 21, 2020 22:37:16 GMT 2
Και από εμένα ψήφο στο κ. Θοδωρη, πολύ καλή εξυπηρέτηση και γνώση. service 60.000 Σχετικά με τα αναλυτικά κόστη νομίζω πως οποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο κ να ρωτήσει, δεν είναι ίδια (από πλευράς εργασιων) η κάθε περίπτωση και δεν έχει νόημα η παράθεση τους. Αντίθετα η αντιμετώπιση του πελάτη πρέπει να είναι το κριτήριο κ το ζητούμενο Άν έχεις διαβάσει τα υπόλοιπα threats σχετικά με "Εξουσιοδοτημένοι διανομείς και συνεργεία" θα είχες προσέξει ότι οι χρεώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά φυσικά και διαφέρουν όπως και η αντιμετώπιση (συμπεριφορά) στον πελάτη.Γιαυτό και γράφουμε την εμπειρία που έχουμε σε όποιο συνεργείο πηγαίνουμε.Την εξυπηρέτηση, την συμπεριφορά, τα χλμ του service που κάνουμε ,τί περιλαμβάνει αυτό και πόσα πληρώσαμε.Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε και τους υπόλοιπους. Μάλιστα μετά τo post ενός διεγραμμένου μέλους στο threat "ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - Αργυρούπολη" που είχε γράψει "Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τη πολιτική του forum, τότε έχει ως εξής. Σφακιανακης 180 πουλακης 150 πλαμαρ 100. Και οι τρεις θα έκαναν ακριβώς την ίδια εργασία. Λάδι φίλτρο και φίλτρο καμπίνας."
εσύ ο ίδιος είχες απαντήσει στις Feb 19, 2019 at 11:27pm
"Πάντως ο Σφακιανακης στο Μαρούσι για το σέρβις των 20.000 είχε μια χαρά τιμές , με δικά μου λάδια έδωσα 60€".
|
|
Dims
New Member
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: comet
Κατοχή από: 12/2017
|
Post by Dims on May 21, 2020 23:31:20 GMT 2
Χαίρομαι που μπήκες στο κόπο να ψάξεις να δεις τι έχω γράψει...είναι όμως διαφορετικες περιπτώσεις
Οι τιμές λίγο πολύ είναι fixed παντού, αυτό που δεν είναι fixed είναι το ενδιαφέρον και ο σεβασμός για τον πελάτη και η έλλειψη αυτού είναι που διαφοροποιεί δραματικά τις τιμές
Για να το κλείσω, όποιος θέλει να μάθει τιμές μπορεί να κάνει σε οποιοδήποτε συνεργείο τηλέφωνο κ να τις μάθει κ να κρίνει. Είναι άκομψο όμως να ρωταμε συνέχεια ποσο κάνει όταν μπορεί να στο πει με ένα pm ...
|
|
|
Post by makis on May 21, 2020 23:44:48 GMT 2
Χαίρομαι που μπήκες στο κόπο να ψάξεις να δεις τι έχω γράψει...είναι όμως διαφορετικες περιπτώσεις Οι τιμές λίγο πολύ είναι fixed παντού, αυτό που δεν είναι fixed είναι το ενδιαφέρον και ο σεβασμός για τον πελάτη και η έλλειψη αυτού είναι που διαφοροποιεί δραματικά τις τιμές Για να το κλείσω, όποιος θέλει να μάθει τιμές μπορεί να κάνει σε οποιοδήποτε συνεργείο τηλέφωνο κ να τις μάθει κ να κρίνει. Είναι άκομψο όμως να ρωταμε συνέχεια ποσο κάνει όταν μπορεί να στο πει με ένα pm ... Γράφεις ότι "...Οι τιμές λίγο πολύ είναι fixed παντού..." πού το είδες αυτό;Τα 180,150 και 100 είναι fixed τιμές; Μπορείς να μου πεις τί εννοείς ότι "..το ενδιαφέρον και ο σεβασμός για τον πελάτη και η έλλειψη αυτού είναι που διαφοροποιεί δραματικά τις τιμές"; Όπως επίσης "Αντίθετα η αντιμετώπιση του πελάτη πρέπει να είναι το κριτήριο κ το ζητούμενο" είναι το προσωπικό σου κριτήριο ενώ σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι και κάτι διαφορετικό ακόμα και από το κόστος.
Εγώ όμως ρώτησα μετά το μέλος "Dusterider" για το post που έγραψε "22.000 χλμ. 2ο σέρβις. Εξυπηρέτηση, ταχύτητα, συνεννόηση, κόστος. Άψογος σε όλα ο teo."
|
|
|
Post by makis on Jun 23, 2020 22:31:22 GMT 2
Θέλω να πώ και εγώ την εμπειρία μου από το συνεργείο ΡΕΝΗΛ A.Ε.Β.Ε.Έκλεισα ραντεβού για να γίνει η ανάκληση για τον έλεγχο προθερμαντήρων.Άψογος σε όλα ο "μηχανικός του club" Τεό.Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εργασία και την φιλική διάθεση του.Σίγουρα το επόμενο service θα το πραγματοποιήσω στην ΡΕΝΗΛ A.Ε.Β.Ε.Ευχαριστώ Τεό!!!
|
|
|
Post by alkaios on Jun 29, 2020 15:13:37 GMT 2
Κι εγώ στον Θοδωρή πάω. Απόλυτα ευχαριστημένος!
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on Jun 29, 2020 19:28:53 GMT 2
Κι εγώ στον Θοδωρή θα πάω για το πρώτο service. Aν και μακριά μου η ΡΕΝΗΛ, η ειλικρίνεια, η εμπειρία, η ευγένεια και η θετική διάθεση, καλύπτουν οποιαδήποτε απόσταση. (Είναι και Duster-ακιας).
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 30, 2020 10:49:42 GMT 2
Γενέθλια κλείσαμε τα 2 και κάναμε το service στη Ρενήλ. Ο Teo άψογος σε όλα του και κατατοπιστικός για τα πάντα. Το Duster είναι τζιτζί !!!
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 1, 2020 11:43:24 GMT 2
Καλό μήνα σε όλους!!! Σήμερα πήγα το dusteraki μου στον doctor Tεo για ένα γενικό τσεκ (μιας και σήμερα έκλεισε ένα χρόνο παντός εδάφους διαδρομών😜) μαζί με αλλαγή φίλτρου καμπίνας και φίλτρου αέρος. Έτοιμο για δράση το εργαλείο. Ευχαριστώ Τεο!!!
|
|
|
Post by gprot on Jul 24, 2020 19:21:04 GMT 2
Σήμερα ήταν η σειρά μου να επισκεφτώ και να γνωρίσω τον Θοδωρή (Teo).
Αρχικά για το συνεργείο, πολύ καλή και φιλική εξυπηρέτηση. Απουσιάζει εντελώς το "τυπικό" και "καθώσπρέπει" στήσιμο των εξουσιοδτημένουν συνεργείων (ας μην αναφέρω ονόματα καλύτερα  )
Ο Θοδωρής εξαιρετικός και πρόθυμος, όπως τον διαβάζουμε τακτικά στο forum. Αξίζει ένα ευχαριστώ! (για την ακρίβεια αρκετά παραπάνω!)
Ο συνδυασμός (συνεργείο+Teo) συστήνεται ανεπιφύλακτα, ανεξαρτήτως αποστάσεως. Προσωπικά μου πέφτει καμιά 25αριά χμ μακρυά, αλλά τι είναι 50km για να έχεις την "αυτοκινητιστική" σου ηρεμία 
|
|