|
Post by fatsa on Nov 9, 2021 16:52:09 GMT 2
Φίλοι Dasteromaniac,ο άνθρωπος δεν παίζεται (teo)..... Είχα ένα θέμα το Σαββατοκύριακο και πήρα σήμερα τον Θοδωρή να το δει και να εκτιμήσει την κατάσταση.Κατ'ευθειαν μου είπε τι ώρα να πάω,το είδε,το εκτίμησε,το διόρθωσε και μου είπε:καλά ταξίδια..... Σε ευχαριστώ Θοδωρή.....
|
|
panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Nov 10, 2021 12:24:23 GMT 2
Φίλοι Dasteromaniac,ο άνθρωπος δεν παίζεται (teo)..... Είχα ένα θέμα το Σαββατοκύριακο και πήρα σήμερα τον Θοδωρή να το δει και να εκτιμήσει την κατάσταση.Κατ'ευθειαν μου είπε τι ώρα να πάω,το είδε,το εκτίμησε,το διόρθωσε και μου είπε:καλά ταξίδια..... Σε ευχαριστώ Θοδωρή..... Δεδομένο με τον Τεό!!! Τι θέμα είχες παρεμπιπτόντως;
|
|
|
Post by fatsa on Nov 10, 2021 16:17:49 GMT 2
Οταν "καβαλας" με το θεριο τα βουνα,πολλα μπορει να σου τυχουν σε μια στιγμη απροσεξιας....ευτυχως,μικρο το κακο...πλημμελημα.Το θεμα ηταν η ανταποκριση του ανθρωπου αυτου στην αγωνια τη δικη μου...
|
|
|
Post by vagg75 on Nov 17, 2021 17:45:51 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Την Δευτέρα επισκέφτηκα και εγώ με την σειρά μου την ΡΕΝΗΛ για το ετήσιο σέρβις του Duster LPG της αδελφής μου. Δεν έχω λόγια για Τεό και τους συναδέλφους του μηχανικούς της εταιρείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα.
|
|
|
Post by lele on Dec 24, 2021 14:27:31 GMT 2
Σήμερα επισκέφτηκα και εγώ την Ρενήλ για το πρώτο service.
Για τον Θοδωρή δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Να πω την αλήθεια μου δεν κατάλαβα αν πήγα για service ή σε συνάντηση του club, 4+ ιδιοκτήτες Duster μαζεμένοι, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα!!
|
|
petros78
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Dec 27, 2021 11:46:53 GMT 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας Dustermaniacs!!! Την Παρασκευή επισκέφθηκα για το πρώτο service την ΡΕΝΗΛ και γνώρισα τον υπεύθυνο του συνεργείου. Ο Κύριος Θοδωρής είναι άψογος επαγγελματίας, κατατοπιστικός και έτοιμος να σου λύσει όποια απορία έχεις, εκεί γνώρισα και κάποια αξιόλογα μέλη του club. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές που μου προσέφεραν. Όποιος είναι Αθήνα και τον βολεύει η περιοχή αξίζει να τους επισκευθεί έστω και για μια φορά. Έχουν περάσει αρκετά αυτοκίνητα από τα χέρια μου και έχω μπει σε αρκετές αντιπροσωπείες... Τέτοιο επαγγελματισμό δεν έχω συναντήσει ξανά. Θοδωρή σε ευχαριστώ για όλα. 🙏🏼
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Dec 28, 2021 8:40:35 GMT 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας Dustermaniacs!!! Την Παρασκευή επισκέφθηκα για το πρώτο service την ΡΕΝΗΛ και γνώρισα τον υπεύθυνο του συνεργείου. Ο Κύριος Θοδωρής είναι άψογος επαγγελματίας, κατατοπιστικός και έτοιμος να σου λύσει όποια απορία έχεις, εκεί γνώρισα και κάποια αξιόλογα μέλη του club. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές που μου προσέφεραν. Όποιος είναι Αθήνα και τον βολεύει η περιοχή αξίζει να τους επισκευθεί έστω και για μια φορά. Έχουν περάσει αρκετά αυτοκίνητα από τα χέρια μου και έχω μπει σε αρκετές αντιπροσωπείες... Τέτοιο επαγγελματισμό δεν έχω συναντήσει ξανά. Θοδωρή σε ευχαριστώ για όλα. 🙏🏼 Καλημέρα!! Βολεύει δε βολεύει η περιοχή ο Τεό είναι μονόδρομος!!!
|
|
steliosn
New Member
Κινητήρας: 1.0 LPG
Χρώμα: Grey Comet
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by steliosn on Dec 28, 2021 12:29:26 GMT 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας Dustermaniacs!!! Την Παρασκευή επισκέφθηκα για το πρώτο service την ΡΕΝΗΛ και γνώρισα τον υπεύθυνο του συνεργείου. Ο Κύριος Θοδωρής είναι άψογος επαγγελματίας, κατατοπιστικός και έτοιμος να σου λύσει όποια απορία έχεις, εκεί γνώρισα και κάποια αξιόλογα μέλη του club. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές που μου προσέφεραν. Όποιος είναι Αθήνα και τον βολεύει η περιοχή αξίζει να τους επισκευθεί έστω και για μια φορά. Έχουν περάσει αρκετά αυτοκίνητα από τα χέρια μου και έχω μπει σε αρκετές αντιπροσωπείες... Τέτοιο επαγγελματισμό δεν έχω συναντήσει ξανά. Θοδωρή σε ευχαριστώ για όλα. 🙏🏼 Καλημέρα!! Βολεύει δε βολεύει η περιοχή ο Τεό είναι μονόδρομος!!! Καλημέρα!! Και εγώ έχω αντιπροσωπεία 1 λεπτό απο το σπίτι.. ωστόσο διασχίζω τη μισή Αθήνα για να φτάσω στον teo!!
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Dec 28, 2021 13:34:04 GMT 2
Καλημέρα!! Βολεύει δε βολεύει η περιοχή ο Τεό είναι μονόδρομος!!! Καλημέρα!! Και εγώ έχω αντιπροσωπεία 1 λεπτό απο το σπίτι.. ωστόσο διασχίζω τη μισή Αθήνα για να φτάσω στον teo!! Εγώ είμαι καλύτερος από σένα... Η εργασία μου είναι μεσοτοιχία κυριολεκτικά με την Τεορέν στον Κηφισό.. χαχαχα.. είπες κάτι;;; Ωστόσο θα πάω για καφέ στον Τεό..
|
|
aldendis
Junior Member

Owner
Κινητήρας: 1.0 ECO-G
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 8/21
Όνομα: Αλέξανδρος
|
Post by aldendis on Jan 1, 2022 20:21:56 GMT 2
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες!Επειδή είχα παρατηρήσει πτώσεις στάθμης σε ψυκτικό και λάδι. Έστειλα ένα απλό μήνυμα μέσα στο ΣΚ, Δευτέρα πρωί ο κ.Θοδωρης μου απάντησε να πάω ότι ώρα θέλω, πήγα Δευτέρα μεσημέρι και κατευθειαν το είδε προσωπικά και συμπληρωσαμε για να το παρακολουθήσουμε. Εξαιρετικός! (και στο 1χλμ από το σπίτι)
|
|
|
Post by fatsa on Jan 27, 2022 16:31:51 GMT 2
Ενα μεγαλο "ευχαριστω" στον Θοδωρη,ο οποιος ανταποκριθηκε αμεσα σε κατι που του ζητησα για το αυτοκινητο... Τιποτα αλλο....
|
|
vpduster2018
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Jan 31, 2022 18:34:14 GMT 2
Ε λοιπόν, μιας και εγω ξεκίνησα αυτό το νήμα να πω με τη σειρά μου (αν και απ'οτι θυμάμαι έχω κάνει και αναλυτική περιγραφή σε κάποιο άλλο νήμα) πως είμαι απόλυτα ευxαριστημένος, απο τη στιγμή που πάτησα σε αυτό το συνεργείο ο Teo μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, η ομάδα εκεί κάνει καλή δουλειά και οι τιμές είναι λογικές οποτε φυσικά ούτε σκέψη δεν ξαναεκανα να δοκιμάσω κάτι άλλο..
Έχω μετακομίσει επαρχία αλλα επισκέπτομαι την Αθήνα τακτικά οπότε είμαι αποφασισμένος να κανονίζω σε κάποια επίσκεψή μου να κάνω και τα service μου!
Ευχαριστούμε Teo - Respect!!!
|
|
|
Post by ellobo on Jan 31, 2022 23:45:37 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ τον Θοδωρή για το ενδιαφέρον και την λύση που έδωσε στον γρίφο του συντονισμού…Πλέον αν και αρκετά μακριά θα τα λέμε τακτικά στα service του αυτοκινήτου.Teo μου σε ευχαριστώ πολυ!
|
|
spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Feb 9, 2022 9:44:06 GMT 2
καλημερα νταστεροβιοι,μετα απο μακρα απουσια επανερχομαι με αφορμη το σερβις του νταστερινου μου,οπως παντα την περιποιηση ανελαβε ο γκουρου ΤΕΟ,το αποτελεσμα αναμενομενο,επισης μετα απο επαναπρογραματισμο που εκανε ειδα 0,5 λιτ μειωση καταναλωσης..ανα 100χιλιομ.φροντιζει και την τσεπη μας ο ΤΕΟ,να εισαι καλα ΘΟΔΩΡΗ
|
|
|
Post by dusterpillar on Feb 9, 2022 15:46:03 GMT 2
καλημερα νταστεροβιοι,μετα απο μακρα απουσια επανερχομαι με αφορμη το σερβις του νταστερινου μου,οπως παντα την περιποιηση ανελαβε ο γκουρου ΤΕΟ,το αποτελεσμα αναμενομενο,επισης μετα απο επαναπρογραματισμο που εκανε ειδα 0,5 λιτ μειωση καταναλωσης..ανα 100χιλιομ.φροντιζει και την τσεπη μας ο ΤΕΟ,να εισαι καλα ΘΟΔΩΡΗ Τι είδους επαναπρογραμματισμό έκανε στο αμάξι Σπύρο;
|
|