spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Feb 9, 2022 22:23:58 GMT 2
καλημερα νταστεροβιοι,μετα απο μακρα απουσια επανερχομαι με αφορμη το σερβις του νταστερινου μου,οπως παντα την περιποιηση ανελαβε ο γκουρου ΤΕΟ,το αποτελεσμα αναμενομενο,επισης μετα απο επαναπρογραματισμο που εκανε ειδα 0,5 λιτ μειωση καταναλωσης..ανα 100χιλιομ.φροντιζει και την τσεπη μας ο ΤΕΟ,να εισαι καλα ΘΟΔΩΡΗ Τι είδους επαναπρογραμματισμό έκανε στο αμάξι Σπύρο; ειχε ανακληση για επαναπρογραμματισμο ψεκασμου,απο την εταιρεια,αλλα οντως ειδα διαφορα,το ειδα λαμια που βαζω πετρελαιο μετα απο φουλαρισμα αθηνα,12 λιτρα αντι για 13,1 περιπου που εβαζα,και το εκανα αρκετες φορες το ιδιο δρομολογιο..
|
|
|
Post by petran2 on Feb 18, 2022 23:06:18 GMT 2
που χαθηκες Σπυρο τοσο καιρο? εισαι καλα?
|
|
spirosa400
Full Member

|
Post by spirosa400 on Feb 19, 2022 21:10:04 GMT 2
που χαθηκες Σπυρο τοσο καιρο? εισαι καλα? πετρακο μου,καλησπερα,ειχα περιπετεια με την υγεια μου,ευτυχως ολα καλα,μολις εμαθα οτι χαθηκε πρωτος μου ξαδελφος απο τον ιο,το εγραψα στην ενοτητα,μας επηρεασε ολους πολυ η λιγο,ελπιζω να περασουν ολα ,θα σμιξουμε παλι,υγεια να εχουμε,εσυ καλα?
|
|
|
Post by petran2 on Feb 21, 2022 12:26:38 GMT 2
που χαθηκες Σπυρο τοσο καιρο? εισαι καλα? πετρακο μου,καλησπερα,ειχα περιπετεια με την υγεια μου,ευτυχως ολα καλα,μολις εμαθα οτι χαθηκε πρωτος μου ξαδελφος απο τον ιο,το εγραψα στην ενοτητα,μας επηρεασε ολους πολυ η λιγο,ελπιζω να περασουν ολα ,θα σμιξουμε παλι,υγεια να εχουμε,εσυ καλα? Δοξα το Θεο απο υγεια σκιζουμε φιλε μου ευχομαι τα καλυτερα και περαστικα να ειναι ολα. Κοιτα να κανεις το εμβολιο αν δεν το εχεις κανει σε προφυλασει λιγο. Να κανονισουμε για ενα καφεδακι να τα πουμε απο κοντα.
|
|
spirosa400
Full Member

|
Post by spirosa400 on Feb 21, 2022 21:14:47 GMT 2
πετρακο μου,καλησπερα,ειχα περιπετεια με την υγεια μου,ευτυχως ολα καλα,μολις εμαθα οτι χαθηκε πρωτος μου ξαδελφος απο τον ιο,το εγραψα στην ενοτητα,μας επηρεασε ολους πολυ η λιγο,ελπιζω να περασουν ολα ,θα σμιξουμε παλι,υγεια να εχουμε,εσυ καλα? Δοξα το Θεο απο υγεια σκιζουμε φιλε μου ευχομαι τα καλυτερα και περαστικα να ειναι ολα. Κοιτα να κανεις το εμβολιο αν δεν το εχεις κανει σε προφυλασει λιγο. Να κανονισουμε για ενα καφεδακι να τα πουμε απο κοντα. πετραν μου τα εχω κανει,δεν εχω θεμα ουτε ειχα με τον κορονοιο,με αλλο θεμα ειχε να κανει υγειας,θα τα πουμε απο κοντα,οποτε εχεις καιρο στειλε μνμ για καφε..η παρε με τηλ.θα στο στειλω σε π.μ
|
|
Kostas
Newbie
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1,5dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: 5/2016
Όνομα: Κώστας
|
Post by Kostas on Mar 11, 2022 21:06:23 GMT 2
Άλλη μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο Teo για το ετήσιο service. Τα σχόλια περιττά και οι εντυπώσεις για άλλη μια φορά οι καλύτερες. Επιπλέον το θηρίο ψήλωσε +3cm και αύξησε το πλάτος του κατά +3cm ανα τροχό!!! Εντυπώσεις για τις αλλαγές σε λίγο καιρό στα αντίστοιχα νήματα
|
|
nicolasduster
New Member
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 2021
Όνομα: Νικόλαος
|
Post by nicolasduster on Jun 21, 2022 9:31:28 GMT 2
Καλημέρα στο όμορφο club. Επισκέφτηκα και εγώ για το πρώτο μου service τον Θοδωρή, Σε κερδίζει αμέσως από την ευγένεια του. Σαφής απαντήσεις με επιπλέον πληροφορίες που θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Ένιωσα υποχρέωση μου δημοσιεύσω εδώ γιατί πραγματικά τέτοιους μάστορες δε συναντώ συχνά. Ευχαριστώ και το club για την μεγάλη βάση δεδομένων που βρίσκουμε όλοι στα προβλήματά μας και στις απορίες μας. υ.γ. έβαλα και εγώ αυτοκόλλητο
|
|
|
Post by hunterpro on Sept 3, 2022 13:11:12 GMT 2
Καλησπερα.Απλα θεώρησα υποχρέωση μου να γράψω και εγώ εδώ για την άριστη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό του Θοδωρη μιας και επισκέφθηκα την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία εχθές…έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις.σιγουρα άξιζε που τον εμπιστεύτηκα.φοβερός! ….και πήρα και αυτοκόλλητο του κλαμπ!!! Yeeeaaahh
|
|
|
Post by teo on Jan 24, 2023 15:01:33 GMT 2
Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο συνεργείο μας με ένα από τα μέλη της ομάδας μας. Αρχικά, η εταιρεία ΡΕΝΗΛ ΑΕΒΕ και εγώ με τη σειρά μου ως τεχνικός προϊστάμενος του συνεργείου αλλά και σαν μέλος του Hellenic Duster Club, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του μηχανικού μας. Δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας δεν ήμουν παρών ούτως ώστε να διαχειριστώ αναλόγως την κατάσταση εκείνη τη στιγμή. Αφότου υπέπεσε στην αντίληψή μου τι έχει συμβεί και συζητώντας με τη διεύθυνση της εταιρείας, προβήκαμε στην απομάκρυνση του εν λόγω τεχνίτη καθότι η εταιρική μας κουλτούρα δεν συνάδει με τη δική του. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω πως είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε καθώς και να μοιραζόμαστε από κοινού την αγάπη μας για τα DUSTER.
|
|
picos
New Member
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1000 TCe LPG
Χρώμα: WHITE
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by picos on Jan 27, 2023 14:14:14 GMT 2
Πραγματικα η ευγενεια και η προθυμια να απαντησουν και να λυσουν τις αποριες και τα προβληματα ειναι κατι που δεν συναντας συχνα , συνεχιστε ετσι και στο τελος ολα τα duster θα ερχονται σε εσας
|
|
ziko
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1500 DCI ADBLUE
Χρώμα: Blue Navy
Κατοχή από: 3/2019
|
Post by ziko on Mar 27, 2023 19:29:55 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Επίσκεψη και εγώ σήμερα για το ετήσιο σέρβις στην ΡΕΝΗΛ . Άριστη εξυπηρέτηση και άψογος ο Θοδωρής , από εδώ και πέρα μόνο εκεί για ότι χρειάζεται το dusteraki. Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή.
|
|
mikek
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: black
Όνομα: Μιχάλης Κ.
|
Post by mikek on Apr 27, 2023 19:15:54 GMT 2
Καλησπέρα. Παρόλο που λόγο υποχρεώσεων γράφω πολύ σπάνια στο φόρουμ, δε μπορώ να μην αναφέρω την εμπειρία μου από την επίσκεψη στη ΡΕΝΗΛ. Ύστερα από επικοινωνία με τον teo κανονίστηκε ραντεβού για να διορθώσουμε το πρόβλημα που είχα. Θα σταθώ στο ότι ΔΕΝ είμαι πελάτης τους και ΔΕΝ γνωρίζω προσωπικά το Θοδωρή και ΔΕΝ είμαι ενεργό μέλος του κλαμπ. Η εξυπηρέτηση άμεση, ουσιαστική και με απίστευτα επαγγελματική συμπεριφορά και σωστή καθοδήγηση. Είμαι 44 ετών και έχω επισκεφτεί πολλά συνεργεία και έχω εικόνα τι συμβαίνει έξω. Πραγματικά τέτοιοι επαγγελματιες/άνθρωποι τιμούν και ομορφαίνουν το χώρο. Αυτά. Φιλικά, Μιχάλης
|
|
Dusterinthewind
Junior Member

Κινητήρας: Πετρέλαιο
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on May 16, 2023 18:20:44 GMT 2
Επισκέφτηκα σήμερα, μετά από ραντεβού, την ΡΕΝΗΛ για "εξαργύρωση" του Λιπαντικού service που είχα κερδίσει στην κοπή της ετήσιας πίτας του Club αλλά και για τα προβλεπόμενα του ετήσιου service (5ος χρόνος και το απολαμβάνω σαν να το πήρα χτες). Έγιναν όλα όσα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν και ακόμα περισσότερα. Ευχαριστώ τον teo για όλα. Για τον Θοδωρή έχουν μιλήσει και οι προηγούμενοι και ότι και να πούμε είναι λίγο. Και επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται πραγματικά το αυτοκίνητό μας, είναι ευλογία και είμαστε πραγματικά τυχεροί που υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορούμε να εμπιστευτούμε τόσο στο συνεργείο όσο και εκτός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ΡΕΝΗΛ που υποστηρίζει με τις εκπτώσεις και τα δώρα της το Club...
|
|
|
Post by fatsa on Jul 15, 2023 12:19:40 GMT 2
TEO means...POWER.!!!!
|
|
|
Post by ellobo on Aug 4, 2023 22:58:42 GMT 2
Επίσκεψη στον Τεο για σερβις των 120.000χλμ.Για αλλη μια φορά θα πω οτι το να ξερεις οτι ο ανθρωπος που εμπιστεύεσαι το αυτοκινητό σου είναι γνώστης και δεν εχει διάθεση να σε κοροιδέψει είναι το πιο σημαντικό πράγμα!Έγιναν όλες οι προγραμματισμένες εργασίες και κάποια εξτρα πράγματα που βγήκαν στην πορεία του σέρβις. Θα πρότεινα σε όλους τους φίλους να μην κρίνουν αυστηρά με οικονομικά κριτήρια το που θα συντηρήσουν τα αυτοκίνητά τους.Αυτό που πρέπει να αναζητούν είναι η τεχνογνωσία,η ειλικρίνεια και η σωστή και επαγγελματική αντιμετώπιση. Τεό σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορα!
|
|