|
Post by marios on Nov 11, 2017 19:56:01 GMT 2
Δεν καταλαβα τι εννοουσες ακριβως.. Παλι καλη τιμή είναι απο εκεί κ πέρα τα βαζει κατω και κρίνει ο καθενας..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 11, 2017 21:47:20 GMT 2
Δεν καταλαβα τι εννοουσες ακριβως.. Παλι καλη τιμή είναι απο εκεί κ πέρα τα βαζει κατω και κρίνει ο καθενας.. Μάριε αν ήταν καλά δεν θα συζητιόταν...κόστος για τον οποιοδήποτε 55 ευρώ που έχει πληρώσει και το κέρδος του πωλητή κι αυτό να ανεβαίνει στα 93...δεν θα έλεγα καλή τιμή κι εγώ
|
|
|
Post by marios on Nov 11, 2017 22:01:09 GMT 2
Καλη τιμή σε σχέση με αλλες αντιπροσωπειες πχ vw.. Γιαυτό λέω αν κάποιος αγορασει τα αναλώσιμα τα παει αντιπροσωπεία αν είναι μέσα στην εγγυηση και με μικρο κοστος εργασίας κερδίσει συνολικά κάποια ευρώ καλά θα κανει. Τώρα εκτός εγγύησης σίγουρα εξω είναι πιο φθηνά αν είναι εξουσιοδοτημενος ακόμα καλύτερα παίρνεις και την υπογραφή στο βιβλιαράκι που παίζει ρολο σε μελλοντικη πώληση.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 11, 2017 23:43:33 GMT 2
Καλη τιμή σε σχέση με αλλες αντιπροσωπειες πχ vw.. Γιαυτό λέω αν κάποιος αγορασει τα αναλώσιμα τα παει αντιπροσωπεία αν είναι μέσα στην εγγυηση και με μικρο κοστος εργασίας κερδίσει συνολικά κάποια ευρώ καλά θα κανει. Τώρα εκτός εγγύησης σίγουρα εξω είναι πιο φθηνά αν είναι εξουσιοδοτημενος ακόμα καλύτερα παίρνεις και την υπογραφή στο βιβλιαράκι που παίζει ρολο σε μελλοντικη πώληση. ναι βρε Μάριε, μα αν τα αναλώσιμα τα είχε τουλάχιστον όσο έξω (που σίγουρα έχει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους η αντιπροσωπεία) δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση κ κανείς δεν θα λεγε να τα φέρω εγώ και κανείς δεν θα βγαινε εκτός ακόμα κ μετά τη λήξη της εγγύησης... χαιρετα τη vw...εδώ στη μιτσουμπίσι σε όλα τα εξουσιοδοτημένα έχουν επιλογή όχι μονο μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αλλά κ ιμιτασιον...κανείς δεν φευγει απ το μαντρί πλέον κ ουτε βλέπεις μιτσουμπίσι σε συνεργείο της γειτονιάς...(τώρα το γιατί κατέληξε κ η μιτσουμπίσι εκεί που κατέληξε είναι άλλο θέμα)
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 12, 2017 10:04:02 GMT 2
Θα σου πω εγω Πετρο ως πρωην κατωχος mitsubishi...οταν το πηγαινα στιν θηβων δεν λεω ονομα καταλαβατε..ενα απλο σερβις 1 ετους εφτανε λαδια δικα τους με το ονομα τις εταιριας {ρωτησα τι προελευση εχουν απαντησαν ΜΑΛΛΟΝ shell}φιλτρο-ροδελα 7ε παρακαλω που με 7ε η πρεσα βγαζει 100+...φιλτρο καμπινας κ ελενχο απο κατω κ καλα 164ε....τους εκοψα...πηγα σε εξουσιοδοτημενο με λαδια Eneos κ μολις 90ε με ολα τα παραπανω...γι'αυτο λεω ΤΕΡΜΑ η κορο'ι'δια...οτι μπορουμε να γλυτωσουμε κ να τα φαμε η να τα πιουμε στιν υγεια μας κ οχι σε αυτους,ισως σας ακουγονται υπερβολικα αλλα εγω αυτο κανω εδω κ 4-5 χρονια ...θελουν λαδακια αναχειρας καλως δεν θελουν μαστορια πολλα υπαρχουν.Ααα ξεχασα κατι σημαντικο...47ε η εργατοωρα με μεγαλα γραμματα ειχαν....συμπερασματα δικα σας.
|
|
|
Post by nikosperisteri on Nov 23, 2017 21:56:14 GMT 2
Ημαντας χρονισμου,λαδια ,φ.πετρελεου-λαδιου,ντρομπα νερου,φ αερος 700€!!!!!
|
|
|
Post by nikosperisteri on Nov 23, 2017 21:57:03 GMT 2
Στην αντιπροσοποια!
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 24, 2017 6:34:05 GMT 2
Ημαντας χρονισμου,λαδια ,φ.πετρελεου-λαδιου,ντρομπα νερου,φ αερος 700€!!!!! ΠΟΣΑΑΑ  Αν τα αγόραζες after market δε νομίζω ότι θα κόστιζαν πάνω από 200ε!
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Nov 24, 2017 11:28:58 GMT 2
Από οτι βλέπω είμαστε χωριανοί (Περιστέρι)?, Στα πόσα χιλ. γίνανε αυτά? και σε πια αντιπροσωπία πήγες? ρωτάω να δω τι με περιμένει και πότε οχοχ.
|
|
|
Post by marios on Nov 24, 2017 16:39:52 GMT 2
Με το total care 5 στο site της renault δίνει για megane 1.5 αντικατασταση ιμάντα 218€ και μαζί με αντλία νερού 295€. 700€ τα πληρωσες ή σου είπανε οτι τόσο κανει;
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Nov 28, 2017 22:19:42 GMT 2
Δεν είναι ότι είμαι προληπτικώς, οοοοοοχι, αλλά να φύγω απο τις 13 δημοσιεύσεις, είναι και Τρίτη σήμερα μπρρρρρ.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 28, 2017 22:54:22 GMT 2
Δεν είναι ότι είμαι προληπτικώς, οοοοοοχι, αλλά να φύγω απο τις 13 δημοσιεύσεις, είναι και Τρίτη σήμερα μπρρρρρ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 29, 2017 6:23:05 GMT 2
ΑΝ βαλουμε λοιπον +93ε λαδια φιλτρο κ το υπολοιπο φιλτρο πετρελαιου κ εγρασια =το 700ε...Νικολα καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σου για το παραπανω συνεργειο (με ενδιαφερει μιας κ ειμαι διπλα) ευχαριστω. δεν είναι σωστή η πρόσθεση που κάνεις Κώστα... ο Νίκος ίσως μπορούσε να εξηγήσει περισσότερο γιατί το ποσό φτάνει εκεί... (αν αλλάξεις και αντλια νερου το ποσό ειναι 295, όχι 218+295) (και οι τιμές αυτές είναι με εργασία, τουλάχιστον για τα λάδια -φίλτρο που ρώτησα εγώ)
|
|
|
Post by nikosperisteri on Dec 3, 2017 20:08:44 GMT 2
Λαδια Φ.λαδιου Φ.πετρελεου Φ.αερος Φ.καμπινας Τρομπα νερου Παραφλου Ημαντες κεντροφορου +εργασια=700€ φιλικι τιμη λογου γνοστου !!!! Εννοειται οτι δεν ξαναπαταω ουτε απο εξω...!!! Αν δεν ηταν ο ημαντας του ηκεντροφορου δεν θα το εκανα εκει το servis!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 4, 2017 5:38:20 GMT 2
δηλαδή αν πήγαινα εγώ, που δεν έχω γνωστό πόσα θα ζητούσαν? έχω μείνει...άφωνος!
|
|