|
Post by odyDuster on Dec 7, 2017 16:05:43 GMT 2
Και προσθέτω σε αυτά που είπα, ότι η συμμετοχή στο forum είναι πολύ σημαντική για να γίνει η συγκέντρωση και "ζύμωση" των απόψεων, να μην το βλέπει ο καθένας για την πάρτη του πως θα γλιτώσει μερικά Ευρώ. Επίσης οι απόψεις που έχουμε για τις αντιπροσωπίες πρέπει να λέγονται και να γράφονται στα αντίστοιχα threads, αν είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι από αυτές (υπάρχει και σχετική ψηφοφορία hellasduster.freeforums.net/thread/48/ αλλά μόνο εγώ φαίνεται ψήφισα μέχρι στιγμής.....). Έτσι, μέσα από αυτές τις διαδικασίες θα καταλήξουμε τι θέλουμε και αυτό θα είναι καλό για όλους.
|
|
|
Post by odyDuster on Dec 7, 2017 16:09:19 GMT 2
Πολύ ωραία επισήμανση και έρχεσαι στα λεγόμενά μου, αν μπορείς ανάφερέ το στο αντίστοιχο thread για τις αντιπροσωπίες, ποια ήταν, ότι έγινε αυτό και αυτό, με τιμές όπως μια χαρά τις παραθέτεις και αυτοί στο χρεώσανε 3-πλάσια.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 7, 2017 22:46:56 GMT 2
Πολύ ωραία επισήμανση και έρχεσαι στα λεγόμενά μου, αν μπορείς ανάφερέ το στο αντίστοιχο thread για τις αντιπροσωπίες, ποια ήταν, ότι έγινε αυτό και αυτό, με τιμές όπως μια χαρά τις παραθέτεις και αυτοί στο χρεώσανε 3-πλάσια. Ισως να κάνω και λάθος,αλλά νομίζω οτι όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σαν ανταλλακτικό στην ίδια τιμή περίπου θα το χρεώναν.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Dec 11, 2017 1:33:04 GMT 2
Τα ξαναγράφ εδώ γιατί δεν είχα δει το σχετικό νήμα και το έγραψα στους εξουσιοδοτημένους. Και πάλι συγγνώμη από τους διαχειριστές, αλλά σήμερα έδιναν εξετάσεις τα παιδιά και έχω ένα κεφάλι καζάνι... Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να οργανωθούμε περισσότερο και να κάνουμε και ένα είδος κάρτας μέλους. Πιστεύω ότι αν έρθουμε σε επαφή με τη μαμα΄αντιπροσωπεία, θα μπορούσαμε να τους δείξουμε ότι έχουμε τρέλα με το όχημα και είμαστε καρά-ψαγμένοι οπότε με μια αντίστοιχη κάρτα μέλους να έχουμε κάποιας μορφής έκπτωσης-ειδικής μεταχείρισης από τα επίσημα συνεργεία. Δεν ξέρω αν η μαμά εισαγωγική θα μπορούσε να επιβάλλει κάτι τέτοιο στους κατά τόπους αντιπροσώπους-'εστω και σε 2-3 να το έκανε πάλι κέρδος θα είχαμε- αλλά θεωρώ πως θα είχε μεγαλύτερο κέρδος αν μας συμπεριφερόταν με κάποιες εκπτώσεις είτε σε σέρβις είτε σε άλλα προιόντα γιατί έτσι θα μπορούσε να μας "κρατήσει" κοντά της μετά το πέρας της εγγύησης που όλοι την κάνουν σε συνεργεία της γειτονιάς με ελαφρά πηδηματάκια. Τι θέλω να πω. Αν σε ένα σέρβις αξίας 200€ είχα μια Χ έκπτωση τότε θα το σκφετόμουν διπλά να φύγω σε συνεργείο της γειτονιάς και να κάνω ψώνια από ίντερνετ, να περιμένω, μεταφορικά κ.λ.π καθώς για μικροδιαφορές 20-30€ σε ένα σέρβις δε θα άλλαζα την επίσημη αντιπροσωπεία. Εν τέλει η εισαγωγική δε θα ήθελε 100-150 Dusterαδες να τους έχει μόνιμους πελάτες κάνοντας τους ένα μικρό για αυτήν δωράκι από το να τους χάσει άπαξ δι απαντός μετά το πέρας της εγγύησης;;;;; Την έκτπωση στο σέρβις την αναφέρω ενδεικτικά καθώς μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι τρόποι π.χ κάρτα καυσαερίων δώρο όταν κάνεις σέρβις κ.ο.κ) Αυτό επίσης θα ήταν άκρως ωφέλιμο να το κάναμε και με εταιρεία ΚΤΕΟ. Παίρνεις προσφορά από τις 2-3 που είναι πανελλαδικά και ανάλογα πράτεις. Βέβαια μπορεί να είμαστε λίγοι ακόμα (αλήθεια πόσοι είμαστε εγγεγραμμένοι εδώ;;  , αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει η παρουσία μας και θα γίνεται δυναμική. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είνα αυτό και πόσο μελλοντικό ακούγεται, αλλά είναι πρώτη φορά που βλέπω τέτοια ενέργεια σε ένα φόρουμ. Στο 4Τf το νήμα μας ήταν πάντα στην πρώτη σελίδα και συνεχώς ενημερώναμε ο ένας τον άλλο. ΥΓ Καλοπροαίρετα τα αναφέρω όλα αυτά. Μπορεί και να μην εφαρμόζεται τπτ από όσα γράφω, απλά μου ήρθε η ιδέα διαβάζοντας για το πόσο μας χρεώνουν τα συνεργεία, εισαγωγή ανταλλακτικών από ίντερνετ κ.λ.π.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Dec 11, 2017 11:13:18 GMT 2
Δεν είναι άσχημη ιδέα,αν κι εγώ όταν ήμουν στο Vitara club δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.Αυτο φυσικά δεν λέει τίποτα.
|
|
|
Post by odyDuster on Dec 11, 2017 12:02:24 GMT 2
Τα ξαναγράφ εδώ γιατί δεν είχα δει το σχετικό νήμα και το έγραψα στους εξουσιοδοτημένους. Και πάλι συγγνώμη από τους διαχειριστές, αλλά σήμερα έδιναν εξετάσεις τα παιδιά και έχω ένα κεφάλι καζάνι... Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να οργανωθούμε περισσότερο και να κάνουμε και ένα είδος κάρτας μέλους. Πιστεύω ότι αν έρθουμε σε επαφή με τη μαμα΄αντιπροσωπεία, θα μπορούσαμε να τους δείξουμε ότι έχουμε τρέλα με το όχημα και είμαστε καρά-ψαγμένοι οπότε με μια αντίστοιχη κάρτα μέλους να έχουμε κάποιας μορφής έκπτωσης-ειδικής μεταχείρισης από τα επίσημα συνεργεία. Δεν ξέρω αν η μαμά εισαγωγική θα μπορούσε να επιβάλλει κάτι τέτοιο στους κατά τόπους αντιπροσώπους-'εστω και σε 2-3 να το έκανε πάλι κέρδος θα είχαμε- αλλά θεωρώ πως θα είχε μεγαλύτερο κέρδος αν μας συμπεριφερόταν με κάποιες εκπτώσεις είτε σε σέρβις είτε σε άλλα προιόντα γιατί έτσι θα μπορούσε να μας "κρατήσει" κοντά της μετά το πέρας της εγγύησης που όλοι την κάνουν σε συνεργεία της γειτονιάς με ελαφρά πηδηματάκια. Τι θέλω να πω. Αν σε ένα σέρβις αξίας 200€ είχα μια Χ έκπτωση τότε θα το σκφετόμουν διπλά να φύγω σε συνεργείο της γειτονιάς και να κάνω ψώνια από ίντερνετ, να περιμένω, μεταφορικά κ.λ.π καθώς για μικροδιαφορές 20-30€ σε ένα σέρβις δε θα άλλαζα την επίσημη αντιπροσωπεία. Εν τέλει η εισαγωγική δε θα ήθελε 100-150 Dusterαδες να τους έχει μόνιμους πελάτες κάνοντας τους ένα μικρό για αυτήν δωράκι από το να τους χάσει άπαξ δι απαντός μετά το πέρας της εγγύησης;;;;; Την έκτπωση στο σέρβις την αναφέρω ενδεικτικά καθώς μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι τρόποι π.χ κάρτα καυσαερίων δώρο όταν κάνεις σέρβις κ.ο.κ) Αυτό επίσης θα ήταν άκρως ωφέλιμο να το κάναμε και με εταιρεία ΚΤΕΟ. Παίρνεις προσφορά από τις 2-3 που είναι πανελλαδικά και ανάλογα πράτεις. Βέβαια μπορεί να είμαστε λίγοι ακόμα (αλήθεια πόσοι είμαστε εγγεγραμμένοι εδώ;;  , αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει η παρουσία μας και θα γίνεται δυναμική. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είνα αυτό και πόσο μελλοντικό ακούγεται, αλλά είναι πρώτη φορά που βλέπω τέτοια ενέργεια σε ένα φόρουμ. Στο 4Τf το νήμα μας ήταν πάντα στην πρώτη σελίδα και συνεχώς ενημερώναμε ο ένας τον άλλο. ΥΓ Καλοπροαίρετα τα αναφέρω όλα αυτά. Μπορεί και να μην εφαρμόζεται τπτ από όσα γράφω, απλά μου ήρθε η ιδέα διαβάζοντας για το πόσο μας χρεώνουν τα συνεργεία, εισαγωγή ανταλλακτικών από ίντερνετ κ.λ.π. Kαλησπέρα, γίνονται κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη υπάρχουν εκπτωτικοί κωδικοί από μερικά eshops και λογικά θα επεκταθούν. Όσον αφορά για τις εκπτώσεις στις αντιπροσωπίες αυτό πρέπει να γίνει οργανωμένα αλλά πρώτα να καταλήξουμε τι θέλουμε.
|
|
|
Post by dusterman on Dec 11, 2017 21:11:58 GMT 2
Πρώτα πρέπει να μαζευτούμε μία υπολογίσημη ποσότητα. Η Ρενώ έχει πουλήσει χιλιάδες αυτοκίνητα. Δεν θα δώσει σημασία σε 20-30 "περίεργους" πανελλαδικά που ζητάνε εκπτώσεις. Ανοίγει έτσι τους ασκούς του Αιόλου. Αλλά μη φαντάζεστε καμιά τρελή έκπτωση! 10-15% που μάλλον δεν θα κάνει τη διαφορά αν συνεχίσει να χρεώνει δυο με τρεις φορές πάνω τα ανταλλακτικά. Τέλος πάντων...προχωράμε και βλέπουμε.
Εγώ σκεφτόμουν κάποια εναλλακτικά σενάρια. Κυρίως να προσπαθούμε να προμηθευόμαστε ανταλλακτικά και αναλώσιμα από άλλες πηγές πιο φτηνές. Τουλάχιστον τα αναλώσιμα και κυρίως τα λάδια πρέπει να επιβάλουμε η αντιπροσωπεία να αποδέχεται να τα φέρνουμε εμείς. Είναι παράλογο π.χ. να βλέπεις το αυτοκίνητο να φοράει Mann W79 φίλτρο λαδιού και όταν τους το πηγαίνεις σε κουτί mann και όχι renault να τσινάνε! Κι ακόμα πιο παράλογο είναι για το ίδιο το λάδι. Εύκολα τα λες θα μου πείτε επειδή είμαι εκτός εγγύησης και μπορώ να τους ρίξω και μία μούντζα. Μα σύντομα θα είμαστε όλο και περισσότεροι εκτός. Υπάρχουν και καλοί μάστορες στην αγορά που καλά θα κάνουμε να τους γνωρίζουμε γιατί σύντομα θα αρχίσουμε να τους χρειαζόμαστε. Οπότε ας προετοιμαζόμαστε και προς τα εκεί...
Εντάξει, βλέποντας και κάνοντας και θα δούμε που θα βγούμε...
Να απαντήσω και στον φίλο odyDuster, ο λόγος που δεν γράφω για την εδώ αντιπροσωπεία είναι γιατί το μέρος είναι μικρό και όλοι γνωριζόμαστε. Εξ άλλου, πάντα δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι τους φέρνω και μόνο αν το ζητήσω εγώ μου βάζουν δικά τους πράγματα. Και ο μηχανικός μου έχει κάνει αρκετά χατήρια. Μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αντιπροσωπείας. Επαρχία γαρ. Όσον αφορά τις τιμές των ανταλλακτικών, αυτές απ ότι έχω καταλάβει είναι όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και πανευρωπαικά πάνω κάτω ίδιες στο επίσημο δίκτυο διανομής.
|
|
|
Post by odyDuster on Dec 11, 2017 22:30:03 GMT 2
Πρώτα πρέπει να μαζευτούμε μία υπολογίσημη ποσότητα. Η Ρενώ έχει πουλήσει χιλιάδες αυτοκίνητα. Δεν θα δώσει σημασία σε 20-30 "περίεργους" πανελλαδικά που ζητάνε εκπτώσεις. Ανοίγει έτσι τους ασκούς του Αιόλου. Αλλά μη φαντάζεστε καμιά τρελή έκπτωση! 10-15% που μάλλον δεν θα κάνει τη διαφορά αν συνεχίσει να χρεώνει δυο με τρεις φορές πάνω τα ανταλλακτικά. Τέλος πάντων...προχωράμε και βλέπουμε. Εγώ σκεφτόμουν κάποια εναλλακτικά σενάρια. Κυρίως να προσπαθούμε να προμηθευόμαστε ανταλλακτικά και αναλώσιμα από άλλες πηγές πιο φτηνές. Τουλάχιστον τα αναλώσιμα και κυρίως τα λάδια πρέπει να επιβάλουμε η αντιπροσωπεία να αποδέχεται να τα φέρνουμε εμείς. Είναι παράλογο π.χ. να βλέπεις το αυτοκίνητο να φοράει Mann W79 φίλτρο λαδιού και όταν τους το πηγαίνεις σε κουτί mann και όχι renault να τσινάνε! Κι ακόμα πιο παράλογο είναι για το ίδιο το λάδι. Εύκολα τα λες θα μου πείτε επειδή είμαι εκτός εγγύησης και μπορώ να τους ρίξω και μία μούντζα. Μα σύντομα θα είμαστε όλο και περισσότεροι εκτός. Υπάρχουν και καλοί μάστορες στην αγορά που καλά θα κάνουμε να τους γνωρίζουμε γιατί σύντομα θα αρχίσουμε να τους χρειαζόμαστε. Οπότε ας προετοιμαζόμαστε και προς τα εκεί... Εντάξει, βλέποντας και κάνοντας και θα δούμε που θα βγούμε... Να απαντήσω και στον φίλο odyDuster, ο λόγος που δεν γράφω για την εδώ αντιπροσωπεία είναι γιατί το μέρος είναι μικρό και όλοι γνωριζόμαστε. Εξ άλλου, πάντα δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι τους φέρνω και μόνο αν το ζητήσω εγώ μου βάζουν δικά τους πράγματα. Και ο μηχανικός μου έχει κάνει αρκετά χατήρια. Μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αντιπροσωπείας. Επαρχία γαρ. Όσον αφορά τις τιμές των ανταλλακτικών, αυτές απ ότι έχω καταλάβει είναι όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και πανευρωπαικά πάνω κάτω ίδιες στο επίσημο δίκτυο διανομής. Φίλε dusterman το ότι υπάρχει ειδικό thread για τις αντιπροσωπιες δεν σημαίνει ότι εκεί θα γράφουμε μόνο τα κακώς κείμενα. ... θα γράψουμε και τα καλά ....  και ο καθένας κρίνει. Και θα μου πείτε μα δεν θα φανεί σαν διαφήμιση αν γράφουμε μόνο καλα... ; Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια που λέει και η παροιμία και θα φανεί σύντομα αν κάποιος κάνει αθέμιτη διαφήμιση ή λέει τη αλήθεια, και εν τελη ολοι κρίνονται και ο διαφημιστής αλλά και η αντιπροσωπεία...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2017 4:49:06 GMT 2
Πρώτα πρέπει να μαζευτούμε μία υπολογίσημη ποσότητα. Η Ρενώ έχει πουλήσει χιλιάδες αυτοκίνητα. Δεν θα δώσει σημασία σε 20-30 "περίεργους" πανελλαδικά που ζητάνε εκπτώσεις. Ανοίγει έτσι τους ασκούς του Αιόλου. Αλλά μη φαντάζεστε καμιά τρελή έκπτωση! 10-15% που μάλλον δεν θα κάνει τη διαφορά αν συνεχίσει να χρεώνει δυο με τρεις φορές πάνω τα ανταλλακτικά. Τέλος πάντων...προχωράμε και βλέπουμε. Εγώ σκεφτόμουν κάποια εναλλακτικά σενάρια. Κυρίως να προσπαθούμε να προμηθευόμαστε ανταλλακτικά και αναλώσιμα από άλλες πηγές πιο φτηνές. Τουλάχιστον τα αναλώσιμα και κυρίως τα λάδια πρέπει να επιβάλουμε η αντιπροσωπεία να αποδέχεται να τα φέρνουμε εμείς. Είναι παράλογο π.χ. να βλέπεις το αυτοκίνητο να φοράει Mann W79 φίλτρο λαδιού και όταν τους το πηγαίνεις σε κουτί mann και όχι renault να τσινάνε! Κι ακόμα πιο παράλογο είναι για το ίδιο το λάδι. Εύκολα τα λες θα μου πείτε επειδή είμαι εκτός εγγύησης και μπορώ να τους ρίξω και μία μούντζα. Μα σύντομα θα είμαστε όλο και περισσότεροι εκτός. Υπάρχουν και καλοί μάστορες στην αγορά που καλά θα κάνουμε να τους γνωρίζουμε γιατί σύντομα θα αρχίσουμε να τους χρειαζόμαστε. Οπότε ας προετοιμαζόμαστε και προς τα εκεί... Εντάξει, βλέποντας και κάνοντας και θα δούμε που θα βγούμε... Να απαντήσω και στον φίλο odyDuster, ο λόγος που δεν γράφω για την εδώ αντιπροσωπεία είναι γιατί το μέρος είναι μικρό και όλοι γνωριζόμαστε. Εξ άλλου, πάντα δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι τους φέρνω και μόνο αν το ζητήσω εγώ μου βάζουν δικά τους πράγματα. Και ο μηχανικός μου έχει κάνει αρκετά χατήρια. Μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αντιπροσωπείας. Επαρχία γαρ. Όσον αφορά τις τιμές των ανταλλακτικών, αυτές απ ότι έχω καταλάβει είναι όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και πανευρωπαικά πάνω κάτω ίδιες στο επίσημο δίκτυο διανομής. Φίλε dusterman το ότι υπάρχει ειδικό thread για τις αντιπροσωπιες δεν σημαίνει ότι εκεί θα γράφουμε μόνο τα κακώς κείμενα. ... θα γράψουμε και τα καλά ....  και ο καθένας κρίνει. Και θα μου πείτε μα δεν θα φανεί σαν διαφήμιση αν γράφουμε μόνο καλα... ; Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια που λέει και η παροιμία και θα φανεί σύντομα αν κάποιος κάνει αθέμιτη διαφήμιση ή λέει τη αλήθεια, και εν τελη ολοι κρίνονται και ο διαφημιστής αλλά και η αντιπροσωπεία... και οι δυό απόψεις σεβαστές αλλά και αναγκαίες με αυτή τη λογική ίσως θα έπρεπε να ανοιχτούν κι άλλα threeads όπως εύρεση ανταλλακτικών, εξειδικευμένα συνεργεία κλπ είδος <<πίεσης>> ασκεί κάτι τέτοιο προς τα κεντρικά κατά κάποιον τρόπο αλλά και επιλογής των κατόχων παίχτε μπαλίτσα παιδιά...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2017 10:34:04 GMT 2
προς ενημέρωση υπολοίπων ιδιοκτητών Μόλις επέστρεψα από την τεορεν στη Μεταμόρφωση για μία <<αναβάθμηση>> που ήθελα να κάνω στο συναγερμό.Τις εντυπώσεις μου τις έγραψα στο θρεντ περί συναγερμού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εκεί πληροφορήθηκα για το περιβόητο σέρβις των 120000χλμ που περιλαμβάνει αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και αντλίας νερού καθώς και ότι το σέρβις των 60000, δηλ λάδια και φίλτρα, λαδιου, πετρελαίου, αέρα και καμπίνας. Το κόστος ανέρχεται σε 295 ευρώ για αλλαγή ιμάντα κ αντλίας και 210 σκάρτα για τα υπόλοιπα. Σύνολο 500 και επ ουδενί 700! Nikosperisteri ειλικρινά λυπάμαι
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Dec 14, 2017 0:29:49 GMT 2
Ναι μεν τώρα δεν είμαστε πολλοί, αλλά δε θα αργήσει η ώρα που θα μετράμε σαν δύναμη. Εγώ επιμένω ότι στην περίπτωση που μιλάς εξ ονόματος πολλών, σε βλέπουν και σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Να το θέσω κι αλλιώς. Αν ξέρουν ότι εσύ που έχεις πάει για σέρβις είσαι μέλος σε ένα club που αριθμεί Χ ιδιοκτήτες και Χ+Ψ επισκέπτες τότε θα φροντίσουν να είναι όσο πιο άψογοι γίνεται γιατί γνωρίζουν καλά ότι είσαι ενεργό μέλος σε ένα club και θα μιλήσεις και θα μεταφέρεις αντίστοιχα τις εντυπώσεις σου. Έστω και μια μικρή έκπτωση (αυτό που αναφέραμε παραπάνω της τάξης του 10-15%) να πετύχουμε κέρδος δε θα είναι για την τσέπη μας;;; Αυτό το 10-15% μεταφράζεται σε αρκετά τσίπουρα  ))))))))))))) Πέρα από την πλάκα θα υπάρχει σίγουρα διαφορετική αντιμετώπιση έστω και στο ελάχιστο. Μπορεί να φαντάζει αρκετά μελλοντικό, αλλά δε θα αργήσει η ώρα που θα έχουμε τριψήφιο νούμερο. Ακόμα και σε ΚΤΕΟ ή e-shops να καταφέρουμε να έχουμε εκπτώσεις και εκεί κέρδος θα είναι. Εν καιρώ βλέπουμε και πράττουμε, πάντως είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσουμε στην τύχη του.
|
|
|
Post by dusterman on Dec 14, 2017 23:19:13 GMT 2
Ναι μεν τώρα δεν είμαστε πολλοί, αλλά δε θα αργήσει η ώρα που θα μετράμε σαν δύναμη...... Έστω και μια μικρή έκπτωση (αυτό που αναφέραμε παραπάνω της τάξης του 10-15%) να πετύχουμε κέρδος δε θα είναι για την τσέπη μας;;; Αυτό το 10-15% μεταφράζεται σε αρκετά τσίπουρα  ))))))))))))) ...... Συμφωνούμε! Συμφωνούμε απολύτως!!
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jan 2, 2018 1:36:11 GMT 2
Αισίως έφτασα στα 13.700 χλμ. (αγορά 8/17) οπότε θα ήθελα αν μπορεί κάποιος που έκανε σχετικά πρόσφατα το σέρβις των 15.000 ας με ενημερώσει παρακαλώ για το κόστος και κυρίως για το τι πρέπει να αλλαχτεί έτσι ώστε να είμαι "διαβασμένος". Με το που κάνω το σέρβις θα ενημερώσω σχετικά με εντυπώσεις από την αντιπροσωπεία που θα το πάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
|
Post by marios on Jan 2, 2018 20:05:20 GMT 2
Στις 20000χλμ συστηνει η renault. Και περιλαμβανει αλλαγη λαδιων, φιλτρου λαδιου, ροδελας ταπας λαδιου και φιλτρου καμπινας. Τωρα αν το κανεις στα 15 δικια σου αποφαση. Προσωπικα ακολουθω τις οδηγιες του κατασκευαστη 20000χλμ ή χρονο. Κοστος 100-120€
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2018 21:28:01 GMT 2
χωρίς φίλτρο καμπίνας, δηλ. λάδια κ φίλτρο λαδιού 93 ευρώ στην τεορεν μεταμόρφωση... αυτά ξέρω, αυτά λέω...(θες στα 20 θες στα 10 αυτά)
|
|