|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jan 4, 2018 21:36:07 GMT 2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι θα πάω by the book και θα ακολουθήσω τη μαμά εταιρεία, απλά είχα την εντύπωση ότι το σέρβισ γίνεται στις 15.000 χλμ. Έτσι θυμάμαι να μου έχουν πει από την αντιπροσωπεία, αλλά και πάλι μπορεί να θυμάμαι λάθος. Υπάρχει δυνατότητα να μας δώσει κάποιος τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα και το τι συστήνει η εταιρεία να αλλαχτεί σε κάθε σέρβις;;; Καλό θα είναι για να ξέρουμε κάθε φορά που πάμε για σέρβις και να είμαστε προετοιμασμένοι.
|
|
|
Post by marios on Jan 6, 2018 21:05:49 GMT 2
Στην πρωτη σελιδα του θεματος εχω ανεβασει αυτο που ζητας.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jan 8, 2018 23:42:28 GMT 2
Μάριε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Μάλλον το είχα ξεχάσει ότι υπήρχε εκεί αυτή η φωτοτυπία σε φωτό.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jan 8, 2018 23:48:22 GMT 2
Απλά έχω την απορία. Από τις 20.000 χλμ. το επόμενο σέρβις πάει μετά από 40.000 χλμ δλδ στις 60.000 χλμ;;; Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο; Άρα αν κατάλαβα καλά τα σέρβις πάνε 20-60-80-120 (οι τιμές σε χιλιάδες χλμ.) Ρωτώ γιατί στο προηγούμενο που είχα (207) τα μεγάλα σέρβις γινόταν κάθε 30.000 χλμ., αλλά υπήρχε και ενδιάμεσο σέρβις κάθε 15.000 χλμ για αλλαγή λαδιών και φίλτρων. Και πάλι δε μου "κάθεται" καλά μια φωτοτυπία που φιλοτιμήθηκε να δώσει κάποια στιγμή ένας πωλητής αντιπροσωπείας σε ένα πελάτη (Να' ναι καλά δηλαδή κι ο πωλητής και ο Μάριος). Δε θα έπρεπε να υπάρχει κάτι πιο επίσημο με σαφείς οδηγίες. Πολύ προχειρότητα μου κάνει
|
|
|
Post by marios on Jan 9, 2018 14:54:30 GMT 2
Επισημο ειναι στο εκτυπωνει η αντιπροσωπεία βασει του αριθμου vin του αυτοκινητου σου. Και μεσα στο συστημα που μπαίνουν αυτοι τα ιδια τους βγαζει με αυτη την εκτυπωση. Αν θες να αλλαζεις νωριτερα λαδια δεν ειναι κακο. Απλα τα λαδια ειναι πιο εξελιγμενα πλεον και αντεχογν περισοτερο
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 9, 2018 20:57:03 GMT 2
Απλά έχω την απορία. Από τις 20.000 χλμ. το επόμενο σέρβις πάει μετά από 40.000 χλμ δλδ στις 60.000 χλμ;;; Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο; Άρα αν κατάλαβα καλά τα σέρβις πάνε 20-60-80-120 (οι τιμές σε χιλιάδες χλμ.) Ρωτώ γιατί στο προηγούμενο που είχα (207) τα μεγάλα σέρβις γινόταν κάθε 30.000 χλμ., αλλά υπήρχε και ενδιάμεσο σέρβις κάθε 15.000 χλμ για αλλαγή λαδιών και φίλτρων. Και πάλι δε μου "κάθεται" καλά μια φωτοτυπία που φιλοτιμήθηκε να δώσει κάποια στιγμή ένας πωλητής αντιπροσωπείας σε ένα πελάτη (Να' ναι καλά δηλαδή κι ο πωλητής και ο Μάριος). Δε θα έπρεπε να υπάρχει κάτι πιο επίσημο με σαφείς οδηγίες. Πολύ προχειρότητα μου κάνει εχεις καταλάβει λάθος...σέρβις ανα 20 τα υπόλοιπα ότι λέει ο Μάριος
|
|
|
Post by spiduster on Mar 15, 2018 14:40:08 GMT 2
Μεγάλο service των 120000. Όπως πάντα εγώ μεσά στο αγχος και όσο γίνεται νωρίτερα. Στα 110000 μόλις χθες προχώρησα σε αλλαγή λαδιών, φίλτρου πετρελαίου, φίλτρου λαδιού, αντικατάσταση υγρών φρένων, φίλτρου καμπίνας. Αν δεν μου διαφεύγει κάτι άλλο, αναλώσιμα και εργασία (1,8 ώρες καταχωρήθηκαν στο τιμολόγιο) 240 ευρώ. Στα 120000 θα γίνει τελικά η αντικατάσταση του σετ ιμάντα χρονισμού, της τρόμπας νερού και του ψυκτικού υγρού. Από εκεί και μετά μια σειρά από ενέργειες και έλεγχοι που έγιναν, δείχνουν πως το dusteraki μου είναι σε άριστη κατάσταση. Ενδεικτικά αναφέρω πως τα τακάκια του ακόμη έχουν ψωμί και ούτε λόγος να τα αλλάξω. Αξιόμαχα βρέθηκαν και τα κυλινδράκια των πίσω φρένων. Ζήτησα να σφίξουν ότι βίδες παξιμάδια και λοιπά βρίσκονται από κάτω και να ρυθμίσουν λίγο καλύτερα το χειρόφρενο. Όλα οκ. Ένας συντονισμός που άκουγα τις τελευταίες ημέρες ήταν από την πινακίδα. Ούτε τριγμοί ούτε τπτ άλλο ανησυχητικό δηλαδή. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την Σφακιανάκης για να καταγράψουν τις παρατηρήσεις μου. Όλα οκ. Από εκεί και μετά αξίζει να αναφέρω νομίζω πως μεταξύ αστείου και σοβαρού και αφού είδα στην έκθεση το καινούργιο ντάστερ, τους ζήτησα προσφορά να ανταλλάξω το δικό μου με το καινούργιο 4χ4 sportive. Δεν ενθουσιάστηκα από την πρόταση βάσει της οποίας μου πρόσφεραν 9000. Μικρό το κακό. Αλλωστε δεν θεωρώ πως το ντάστερ μου έχει να ζηλέψει κάτι πραγματικά από το νέο. Ο κινητήρας που φορά , με ολοκληρωμένη σωστή συντήρηση μπορεί να φτάσει χαλαρά ακόμη αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χλμ χαλαρά!!! Θυμίζω πως σπάνια κινούμαι εντός αστικού περιβάλλοντος και κατά κανόνα σε ανοικτούς δρόμους. Να σημειώσω πως ούτε λάμπα δεν έχω αλλάξει ακόμη.
|
|
|
Post by marios on Mar 21, 2018 16:22:56 GMT 2
Σπυρο πώς και συνεχίζεις αντιπροσωπεια ενω εισαι εκτος εγγυησης; σου ειπαν τιμη για ιμαντα αντλια ψυκτικο; ενα 300ρι ;
|
|
|
Post by spiduster on Mar 22, 2018 8:52:45 GMT 2
Μάριε σόρρυ τώρα είδα την ερώτησή σου. Για ιμάντα μου είπαν 350 και για αντλία νερού άλλα 100. Δηλαδή 450 σύνολο. Πονά η καρδιά μου αλλά να πω την αλήθεια έχω την αίσθηση πως στο εξουσιοδοτημένο για τόσο σοβαρά θέματα θα συνεχίσω να πηγαίνω. Απλές αλλαγές λαδιών, τακάκια και ότι άλλο λιγότερο κρίσιμο θα πηγαίνω αλλού. Τον ιμάντα ειδικά όμως τον φοβάμαι.
|
|
|
Post by nikosperisteri on Mar 22, 2018 9:58:12 GMT 2
Κ εγώ τα ίδια που άλλαξα + λάδια+ Φ.λαδιου+ Φ. Πετρέλαιο + τα άλλα φίλτρα πληροσα 700€....
|
|
|
Post by marios on Mar 22, 2018 14:17:29 GMT 2
Στο προγραμμα της τεορεν renault total care 5+ ανωτερο ποσο ειναι τα 317 ευρω για χρονισμο και αντλια νερου για το scenic βενζινης ενω για το megane 1.5 dci 295. Τιμες με εργασια και φπα απο το επισημο σαιτ της renault. Μηπως καποιες αντιπροσωπειες ζητανε οτι θελουν;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2018 20:19:28 GMT 2
αντιπροσωπεία είναι η τεορεν η οποία έχει και τις τιμές τοταλ κερ...όλοι οι άλλοι είναι εξουσιοδοτημένοι
|
|
|
Post by marios on Mar 22, 2018 21:09:38 GMT 2
αντιπροσωπεία είναι η τεορεν η οποία έχει και τις τιμές τοταλ κερ...όλοι οι άλλοι είναι εξουσιοδοτημένοι Δηλαδη μονο στη Μεταμορφωση ισχυουν οι τιμες; Εγω βλεπω οτι στο παρακατω λινκ σε οδηγει να κλεισεις ραντεβου σε ολους τους εξουσιοδοτημενους. www.renault.com.gr/services/aftersalesoffers.htmlΉ επειδη του Σπυρου δεν ειναι ανω των 5 ετων εχει αλλη τιμη; Και παλι στο χειμερινο ελεγχο που ωλεπω ειχε τιμη γιατο captur 308 ολα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2018 21:53:34 GMT 2
Εγω δεν ειπα οτι τεορεν ειναι μονο μεταμορφωση... πως βγαζεις αυτα τα συμπερασματα,δεν ξερω...ουτε ειπα κατι για του Σπυρου... Τεσπα...απο κει κ περα καθε εξουσιοδοτημενος ειχε κ ενα ποσοστο κερδους απο την αντιπροσωπεια, κια η αντιπροσωπεια δινει μεσω παντα του τεχνικου συμβουλου ενα ποσοστο εκπτωσης....
|
|
|
Post by marios on Mar 22, 2018 22:08:40 GMT 2
Απο το σαιτ της renault βλεπω τεορεν μονο στη μεταμορφωση.
|
|