|
Post by parnon65 on Nov 30, 2020 14:32:07 GMT 2
Καλημέρα, Εμείς που δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις, με ποιο 13άρι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα υπάρχοντα; Είχα χρησιμοποιήσει σε duster I τα Pioneer TS-G1310F. Επειδή ήταν leasing ήθελα κάτι φθηνό και αξιοπρεπές. Ευχαριστώ Φάνη!
|
|
|
Post by nxat on Feb 10, 2021 12:46:08 GMT 2
Καλημέρα και από εμένα, Έχω αρχίσει μια μικρή έρευνα καθώς έχω και κάθονται από προηγούμενο αυτοκίνητο τα εξής: - 1 τετρακάναλο ενισχυτή της Audison SR4 (https://www.audison.eu/wp-content/uploads/2018/01/p_1315389322_audison_SR4_Advanced_manual.pdf ) - 1 Subwoofer Hertz EBX F20.5 (https://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-subwoofer_box-energy-ebxf20_5/ ) Υπάρχει το γνωστό πρόβλημα ότι η εργοστασιακή οθόνη δεν βγάζει έξοδο προενίσχυσης και πρέπει να βάλεις κάποιο High to Low converter με αμφίβολα αποτελέσματα. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο παρακάτω: Audison Bit Ten www.audison.eu/products/bit-ten/ www.audison.eu/wp-content/uploads/2017/07/bit_ten_tech_sheet_USS.pdfΌπως μπορείτε να δείτε και στο Datasheet πρόκειται για Signal interface proccessor στον οποίο κουμπώνεις την έξοδο από την μαμά οθόνη και σου βγάζει έξοδο προενίσχυσης. έχει κόστος 200€ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Βάζοντας και ένα σετ διαιρούμενα ηχεία της Focal το 165VB: (165VB datasheet (https://www.focal.com/sites/www.focal.fr/files/shared/catalog/document/165_vb-specification_sheet.pdf ) Τελικό πλάνο είναι να γεφυρωθεί ο ενισχυτής ώστε να παίξει το subwoofer με δύο κανάλια από τα τέσσερα, ενώ τα άλλα δύο κανάλια να παίζουν Medium High τα Focal ηχεία. Εννοείται ότι θα κοιτάξω να μονώσω τις πόρτες που θα μπουν τα διαιρούμενα. Μόλις προχωρήσω (μετά το Lockdown), θα ενημερώσω για τις πρώτες εντυπώσεις. Ευχαριστώ Νίκος
|
|
|
Post by nxat on Feb 12, 2021 15:29:32 GMT 2
sklep.basser.pl/en/fit-box-enclosure/622-dacia-duster-fit-box-subwoofer-enclosure.htmlυπάρχουν και έτοιμα κουτιά για 8αρι sub, αλλά θες δουλειά/χρήμα με ασφαλειοθήκες καλώδια ενισχυτές κτλ.Μετά Βέβαια θα σου φταίει η πηγή η οποία δεν επαρκεί γιατί δε βγάζει amp out και θα πρέπει να σκάσεις άλλα λεφτά για μια αξιοπρεπή πηγή με καλύτερο ήχο και φυσικά να ηχομονώσεις και τις πόρτες γιατί με το μπάσο ακούγονται ολα τα ελαττώματα συναρμογής των οικονομικών πλαστικών του duster κτλ κτλ φτάνεις το 1500αρι για πλάκα. Κωνσταντίνε εσύ τελικά έκανες κάποια κίνηση ή θα το δεις αργότερα λόγω της κατάστασης? Νίκος
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Feb 12, 2021 15:49:17 GMT 2
sklep.basser.pl/en/fit-box-enclosure/622-dacia-duster-fit-box-subwoofer-enclosure.htmlυπάρχουν και έτοιμα κουτιά για 8αρι sub, αλλά θες δουλειά/χρήμα με ασφαλειοθήκες καλώδια ενισχυτές κτλ.Μετά Βέβαια θα σου φταίει η πηγή η οποία δεν επαρκεί γιατί δε βγάζει amp out και θα πρέπει να σκάσεις άλλα λεφτά για μια αξιοπρεπή πηγή με καλύτερο ήχο και φυσικά να ηχομονώσεις και τις πόρτες γιατί με το μπάσο ακούγονται ολα τα ελαττώματα συναρμογής των οικονομικών πλαστικών του duster κτλ κτλ φτάνεις το 1500αρι για πλάκα. Κωνσταντίνε εσύ τελικά έκανες κάποια κίνηση ή θα το δεις αργότερα λόγω της κατάστασης? Νίκος Δεν έκανα κάτι. Ίσως στο μέλλον να βάλω ένα σετ διαιρούμενο μπροστά και έναν ψηφιακό δικαναλο κρυμμένο πίσω από το media player.
|
|
|
Post by nxat on May 9, 2021 9:32:04 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Τελικά η «επένδυση» προχώρησε ως εξής: • Μόνωση με Dynamat extreme στις δύο πόρτες (οδηγού και συνοδηγού) • Μόνωση με Dynamat Extreme στα πίσω φτερά και θόλους και σε επελεγμένα σημεία στο πάτωμα και την Πέμπτη πόρτα • DSP Audison Bit-Ten το οποίο συνδέεται στην έξοδο ηχείων του LG Medianav-Evo (2018) και βγάζει έξοδο προενίσχυσης 4V • Ενισχυτής Audison SR4 (Τετρακάναλος) • Ηχεία διαιρούμενα 16,5cm στις μπροστά πόρτες Audison APK 165P • Subwoofer Hertz EBX F20.5 Ο ενισχυτής τροφοδοτεί τα δύο ηχεία μπροστά (μόνο Medium και High) ενώ τα δύο κανάλια του ενισχυτή έχουν γεφυρωθεί ώστε να τροφοδοτούν το Subwoofer Το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό καθώς και η μόνωση έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ηχητική απόδοση όσο και στην μείωση θορύβου. Παράλληλα έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ενώ και η ένταση έχει ανεβει κατακόρυφα. Το DSP πραγματικά κάνει θαύματα και πιστεύω ότι ακόμα και αν έβαζα μια πολύ ακριβή πηγή με τα ίδια components χωρίς το DSP δεν θα άκουγα κάποια διαφορά. Ευχαριστώ Νίκος       
|
|
|
Post by nikosperisteri on May 9, 2021 14:08:27 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Τελικά η «επένδυση» προχώρησε ως εξής: • Μόνωση με Dynamat extreme στις δύο πόρτες (οδηγού και συνοδηγού) • Μόνωση με Dynamat Extreme στα πίσω φτερά και θόλους και σε επελεγμένα σημεία στο πάτωμα και την Πέμπτη πόρτα • DSP Audison Bit-Ten το οποίο συνδέεται στην έξοδο ηχείων του LG Medianav-Evo (2018) και βγάζει έξοδο προενίσχυσης 4V • Ενισχυτής Audison SR4 (Τετρακάναλος) • Ηχεία διαιρούμενα 16,5cm στις μπροστά πόρτες Audison APK 165P • Subwoofer Hertz EBX F20.5 Ο ενισχυτής τροφοδοτεί τα δύο ηχεία μπροστά (μόνο Medium και High) ενώ τα δύο κανάλια του ενισχυτή έχουν γεφυρωθεί ώστε να τροφοδοτούν το Subwoofer Το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό καθώς και η μόνωση έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ηχητική απόδοση όσο και στην μείωση θορύβου. Παράλληλα έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ενώ και η ένταση έχει ανεβει κατακόρυφα. Το DSP πραγματικά κάνει θαύματα και πιστεύω ότι ακόμα και αν έβαζα μια πολύ ακριβή πηγή με τα ίδια components χωρίς το DSP δεν θα άκουγα κάποια διαφορά. Ευχαριστώ Νίκος        Ωραία δουλειά,για πες μας κ διάφορες από την μονοση που έκανες, είχε αποτέλεσμα; γιατί ενδιαφέρομαι να το κάνω και εγώ
|
|
|
Post by nxat on May 9, 2021 15:34:12 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Τελικά η «επένδυση» προχώρησε ως εξής: • Μόνωση με Dynamat extreme στις δύο πόρτες (οδηγού και συνοδηγού) • Μόνωση με Dynamat Extreme στα πίσω φτερά και θόλους και σε επελεγμένα σημεία στο πάτωμα και την Πέμπτη πόρτα • DSP Audison Bit-Ten το οποίο συνδέεται στην έξοδο ηχείων του LG Medianav-Evo (2018) και βγάζει έξοδο προενίσχυσης 4V • Ενισχυτής Audison SR4 (Τετρακάναλος) • Ηχεία διαιρούμενα 16,5cm στις μπροστά πόρτες Audison APK 165P • Subwoofer Hertz EBX F20.5 Ο ενισχυτής τροφοδοτεί τα δύο ηχεία μπροστά (μόνο Medium και High) ενώ τα δύο κανάλια του ενισχυτή έχουν γεφυρωθεί ώστε να τροφοδοτούν το Subwoofer Το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό καθώς και η μόνωση έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ηχητική απόδοση όσο και στην μείωση θορύβου. Παράλληλα έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ενώ και η ένταση έχει ανεβει κατακόρυφα. Το DSP πραγματικά κάνει θαύματα και πιστεύω ότι ακόμα και αν έβαζα μια πολύ ακριβή πηγή με τα ίδια components χωρίς το DSP δεν θα άκουγα κάποια διαφορά. Ευχαριστώ Νίκος        Ωραία δουλειά,για πες μας κ διάφορες από την μονοση που έκανες, είχε αποτέλεσμα; γιατί ενδιαφέρομαι να το κάνω και εγώ Η μόνωση έκανε δουλειά, αλλά ανάλογα με τα χρήματα που θα διαθέσεις θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα. Εγώ ήθελα να μειώσω το θόρυβο από το Bf Goodrich A/T ko2 ο οποίος ήταν εξωπραγματικός ειδικά στα χαμηλά χιλιόμετρα, το υλικό αξίζει τα λεφτά του, αλλά τα λεφτά είναι πολλά.... Έκανα τους πίσω θόλους (και λίγο τα φτερά) και τις δύο μπροστά πόρτες και πήγε περίπου 400 ευρώ με την εργασία.... Ο θόρυβος μειώθηκε από 30% ως 40%. Για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα νομίζω ότι πρέπει να ντύσεις όλο το αυτοκίνητο αλλά το κόστος θα ξεφύγει....
|
|
|
Post by Duster4X4 on May 10, 2021 9:58:36 GMT 2
Καλημερα nxat(δεν γνωριζω το ονομα σου). Εχω μερικες ερωτησεις-αποριες. ΜΟΝΩΣΗ Dynamat extreme, υπαρχουν αρκετα υλικα. Θα σου επισυναψω συνδεσμο και αν ξερεις μπορεις να μου πεις πιο τοποθετησες; eshop.carner.gr/Dynamat Την τοποθετηση ποιος σου την εκανε; Τους θολους πισω,μεσα απο τον χωρο αποσκευων λογικα τους μονωσες. Μπροστα πως; και τα φτερα; ΗΧΟΣ Τα ηχεια τοποθετηθηκαν χωρις δυσκολιες; Κουμπωσαν καλα ή χρειαστηκαν "πατεντα"; Γιατι απο ερευνα που ειχα κανει, σχεδον ολοι πηγαιναν σε Focal 165-4 που τοποθετουνται τελεια. Απο Ελλαδα ή εξωτερικο; Καλωδιωση αφησες την εργοστασιακη; Και πηγη φανταζομαι αφησες την ιδια ε;
|
|
|
Post by nxat on May 10, 2021 22:10:43 GMT 2
Καλημερα nxat(δεν γνωριζω το ονομα σου). Εχω μερικες ερωτησεις-αποριες. ΜΟΝΩΣΗ Dynamat extreme, υπαρχουν αρκετα υλικα. Θα σου επισυναψω συνδεσμο και αν ξερεις μπορεις να μου πεις πιο τοποθετησες; eshop.carner.gr/Dynamat Την τοποθετηση ποιος σου την εκανε; Τους θολους πισω,μεσα απο τον χωρο αποσκευων λογικα τους μονωσες. Μπροστα πως; και τα φτερα; ΗΧΟΣ Τα ηχεια τοποθετηθηκαν χωρις δυσκολιες; Κουμπωσαν καλα ή χρειαστηκαν "πατεντα"; Γιατι απο ερευνα που ειχα κανει, σχεδον ολοι πηγαιναν σε Focal 165-4 που τοποθετουνται τελεια. Απο Ελλαδα ή εξωτερικο; Καλωδιωση αφησες την εργοστασιακη; Και πηγη φανταζομαι αφησες την ιδια ε; Καλησπέρα,
Αναφορικά με την μόνωση χρησιμοποιίησα το παρακάτω:
(http://eshop.carner.gr/Dynamat/ixomototiko-dynamat-xtreme-D-10415) Αυτό που διαφέρει στους διαφορετικούς κωδικούς είναι η ποσότητα του μονωτικού υλικού. Αν δεις και το pdf όλοι οι κωδικοί έχουν να κάνουν με την ποσότητα. Το Dynamat Extreme είναι σε όλες τις περιπτώσεις ακριβώς το ίδιο υλικό.Την τοποθέτηση μου την έκανε το κατάστημα που επέλεξα και για το ηχοσύστημα. Μόνωσα πίσω από μέσα θόλους και φτερά και λίγο στο χώρο της ρεζέρβας και της πέμπτης πόρτας. Μπροστά μόνωσα μόνο τις μπροστά πόρτες για να έχουν καλή απόδοση τα ηχεία.
Αναφορικά με τον ήχο από όσο γνωρίζω υπάρχουν έτοιμες βάσεις για τα μπροστά ηχεία για το Quasqai που είναι ακριβώς ίδιες και ταιροάζουν και για το Duster ΙΙ χωρίς πατέντες. Τα Focal μπαίνουν πράγματι ακριβώς, αλλά είναι πολύ ακριβά και δεν αξίζουν τον κόπο. Με τα ίδια χρήματα που έχουν τα Focal (200€) τα Audison έχουν πολύ καλύτερη απόδοση και προδιαγραφές. Όλα τα πράγματα αγοράστηκαν από Ελλάδα, άφησα την ίδια πηγή ενώ αλλάχθηκαν και όλες οι καλωδιώσεις. Γενικά δεν ήθελα να πειράξω τον εργοστασιακό χαρακτήρα του αυτοκινήτου χωρίς φυσικά να έχω κάποιο συμβιβασμό στην απόδοση. Ελπίζω να βοήθησα.
Καλό Βράδυ Νίκος
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Aug 9, 2022 17:33:07 GMT 2
Τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμίσω λίγο την ποιότητα τού ήχου χωρίς να θέλω τρελές απαιτήσεις? Αν αλλάξω τα μπροστινά ηχεία και βάλω τα Pioneer TS-G1310F πού αναφέρει ο φίλος ποιο πάνω θα νιώσω διαφορά? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα απλά θέλω ένα κλικ παραπάνω στον ήχο .Μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μού βγάζοντας τα εργοστασιακά ή χρειάζομαι ηλεκτρολόγο?
|
|
|
Post by vagg75 on Aug 9, 2022 20:57:38 GMT 2
Τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμίσω λίγο την ποιότητα τού ήχου χωρίς να θέλω τρελές απαιτήσεις? Αν αλλάξω τα μπροστινά ηχεία και βάλω τα Pioneer TS-G1310F πού αναφέρει ο φίλος ποιο πάνω θα νιώσω διαφορά? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα απλά θέλω ένα κλικ παραπάνω στον ήχο .Μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μού βγάζοντας τα εργοστασιακά ή χρειάζομαι ηλεκτρολόγο? Γιώργο καλησπέρα. Μόνος είναι λίγο δύσκολο να τα τοποθετήσεις, θέλει ηλεκτρολόγο. Μπορείς να βάλεις και φθηνά ηχεία όπως τα cadence πχ μπροστά διαιρούμενα με Τουίτερ και πίσω ομοαξονικά και να κάνεις φοβερό ήχο.
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Aug 9, 2022 21:21:22 GMT 2
Τι πρέπει να κάνω ώστε να αναβαθμίσω λίγο την ποιότητα τού ήχου χωρίς να θέλω τρελές απαιτήσεις? Αν αλλάξω τα μπροστινά ηχεία και βάλω τα Pioneer TS-G1310F πού αναφέρει ο φίλος ποιο πάνω θα νιώσω διαφορά? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα απλά θέλω ένα κλικ παραπάνω στον ήχο .Μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μού βγάζοντας τα εργοστασιακά ή χρειάζομαι ηλεκτρολόγο? Γιώργο καλησπέρα. Μόνος είναι λίγο δύσκολο να τα τοποθετήσεις, θέλει ηλεκτρολόγο. Μπορείς να βάλεις και φθηνά ηχεία όπως τα cadence πχ μπροστά διαιρούμενα με Τουίτερ και πίσω ομοαξονικά και να κάνεις φοβερό ήχο. .Βαγγέλη έχεις να μού προτείνεις κάποια μόνο για μπροστά. Είμαι τελείως άσχετος με τέτοια θέματα. Σίγουρα θα πάω ηλεκτρολόγο για τοποθέτηση απλά σκέφτομαι να τα αγοράσω μόνος μού ίσως βρω καλύτερη τιμή. Η διάμετρος πρέπει να είναι 13cm σωστά?
|
|
|
Post by chriskef on Nov 10, 2022 10:53:55 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα. Μόνος είναι λίγο δύσκολο να τα τοποθετήσεις, θέλει ηλεκτρολόγο. Μπορείς να βάλεις και φθηνά ηχεία όπως τα cadence πχ μπροστά διαιρούμενα με Τουίτερ και πίσω ομοαξονικά και να κάνεις φοβερό ήχο. .Βαγγέλη έχεις να μού προτείνεις κάποια μόνο για μπροστά. Είμαι τελείως άσχετος με τέτοια θέματα. Σίγουρα θα πάω ηλεκτρολόγο για τοποθέτηση απλά σκέφτομαι να τα αγοράσω μόνος μού ίσως βρω καλύτερη τιμή. Η διάμετρος πρέπει να είναι 13cm σωστά? Χαιρετώ τη παρέα και θέλω να γράψω κι εγώ τη δική μου εμπειρία στο χώρο του ήχου.. Παλιά λόγο τρέλας έριχνα χρόνο και χρήμα για τον ήχο του εκάστοτε αυτοκινήτου που άλλαζα αλλά τώρα και λόγο υποχρεώσεων και ηλικίας η πολύ καλά έφυγε.. Στο ρεζουμε λοιπόν κατέληξα στην αγορά τεσσάρων MTX TX250C 5.25"( δεν έχω το χρόνο να κάνω πατέντες για 6.5") και για πηγή Sony DSX A410BT. Το αποτέλεσμα ούτε που το περίμενα (λόγο κόστους) στην αρχή τα ηχεία τα δούλευα με το εργοστασιακό ράδιο που έπαθα πλάκα για τον ήχο από τόσο μικρό ηχείο μετά που τοποθέτησα το Sony (μετάλλαξη) άλλη μια έκπληξη!!! Το μπάσο φοβερό με έλεγχο σχεδόν μέχρι το τέρμα και ξεκούραστα πρίμα. Για τα χρήματα που έδωσα και από την εμπειρία από αλλά ηχοσυστήματα που έχω ακούσει και τοποθετησει απίθανο!! Τώρα για την ηχομόνωση (ευτυχώς που υπάρχουν κάτι φίλοι στεγάδες) υπάρχουν ωραία μονωτικά που κάνουν πολύ καλή δουλειά την οποία την είδα σε φίλο με παλιό Subaru. Κάποια στιγμή θα το κάνω κι εγώ..   
|
|
|
Post by nxat on Apr 22, 2023 22:05:00 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, Η παρακάτω επένδυση ολοκληρώθηκε καθώς με τον καιρό κατάλαβα ότι ενώ το DSP και ο ενισχυτής έχουν δυνατότητες, με την εργοστασιακή πηγή δεν πρόκειται να αξιοποιηθούν ποτέ και ο ήχος θα είναι αξιοπρεπής αλλά μέχρι εκεί. Έτσι αποφάσισα και έβαλα μια οθόνη της Alpine με Android Auto (iLX-W650BT) η οποία έρχεται με εξόδους προενίσχυσης 4V με κόστος λίγο κάτω από 500€ (https://www.alpine-electronics.gr/p/Products/head-units/ilx-w650bt ) Η οθόνη συνδέθηκε από την έξοδο προενίσχυσης στο DSP Και από εκεί στον ενισχυτή και πραγματικά ο ήχος απογειώθηκε. Κέρδισα πάρα πολύ σε ποιότητα (και περίπου 10%) σε ένταση αφού πλέον καθάρισε το σήμα της εισόδου. Το Android Auto παίζει μόνο από USB και η οθόνη βγάζει μόνο ένα USB και αυτό είναι και το σοβαρότερο μειονέκτημα, ωστόσο μετέφερα όλη την μουσική στο τηλέφωνο και πλέον έχω το τηλέφωνο μόνιμα συνδεδεμένο. Έκανα και μια δοκιμαστική συνδρομή στο Tidal και πλέον καταλαβαίνω την διαφορά από τα κακής ποιότητας MP3 που είχα στο USB Stick σε σχέση με την High Resolution ποιότητα που προσφέρει η εφαρμογή και πλέον όλη ημουσική μου παίζει από εκεί. Θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ Νίκος Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Τελικά η «επένδυση» προχώρησε ως εξής: • Μόνωση με Dynamat extreme στις δύο πόρτες (οδηγού και συνοδηγού) • Μόνωση με Dynamat Extreme στα πίσω φτερά και θόλους και σε επελεγμένα σημεία στο πάτωμα και την Πέμπτη πόρτα • DSP Audison Bit-Ten το οποίο συνδέεται στην έξοδο ηχείων του LG Medianav-Evo (2018) και βγάζει έξοδο προενίσχυσης 4V • Ενισχυτής Audison SR4 (Τετρακάναλος) • Ηχεία διαιρούμενα 16,5cm στις μπροστά πόρτες Audison APK 165P • Subwoofer Hertz EBX F20.5 Ο ενισχυτής τροφοδοτεί τα δύο ηχεία μπροστά (μόνο Medium και High) ενώ τα δύο κανάλια του ενισχυτή έχουν γεφυρωθεί ώστε να τροφοδοτούν το Subwoofer Το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό καθώς και η μόνωση έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ηχητική απόδοση όσο και στην μείωση θορύβου. Παράλληλα έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ενώ και η ένταση έχει ανεβει κατακόρυφα. Το DSP πραγματικά κάνει θαύματα και πιστεύω ότι ακόμα και αν έβαζα μια πολύ ακριβή πηγή με τα ίδια components χωρίς το DSP δεν θα άκουγα κάποια διαφορά. Ευχαριστώ Νίκος
|
|