|
Post by nickgio84 on Aug 30, 2020 6:22:01 GMT 2
Δεν εχω κανει κατι ακομα λογο καλοκαιριου και φορτου εργασιας!!!απο Σεπτεμβρη λογικα κατι θα κανω αμα λασκαρω λιγο με τη δουλεια!
|
|
Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by Odysseas on Nov 3, 2020 10:41:30 GMT 2
Καλημέρα σας πήρα την απόφαση και πήγα και έκανα επαναπρογραμματισμο . Πριν περάσουν το πρόγραμμα έγινε δυναμομετρηση οπού μετά λείπεις το αυτοκίνητο έβγαλε στην καλύτερη των περιπτώσεων 90 άλογα φάνηκε πολύ περίεργο στον μαστορα μιας και η DACIA το αμάξι το δίνει με 109 άλογα μεγάλη διάφορα, μοντελο 2016 diesel 4x4 . Τελικά με τα τον προγραμματισμο έβγαλε κοντά στα 130 αλογα . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τόσο μεγάλη διάφορα που είχε πριν . Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον ? Φυσικά , τώρα είναι λες και οδηγάς αλλο αμαξι μεγάλη διαφορά ειδικά στη 3η και στη 4η ταχύτητα . Κατανάλωση ακόμα δεν έχω παρατηρήσει .
|
|
|
Post by Duster4X4 on Nov 3, 2020 13:03:46 GMT 2
Καλημέρα σας πήρα την απόφαση και πήγα και έκανα επαναπρογραμματισμο . Πριν περάσουν το πρόγραμμα έγινε δυναμομετρηση οπού μετά λείπεις το αυτοκίνητο έβγαλε στην καλύτερη των περιπτώσεων 90 άλογα φάνηκε πολύ περίεργο στον μαστορα μιας και η DACIA το αμάξι το δίνει με 109 άλογα μεγάλη διάφορα, μοντελο 2016 diesel 4x4 . Τελικά με τα τον προγραμματισμο έβγαλε κοντά στα 130 αλογα . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τόσο μεγάλη διάφορα που είχε πριν . Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον ? Φυσικά , τώρα είναι λες και οδηγάς αλλο αμαξι μεγάλη διαφορά ειδικά στη 3η και στη 4η ταχύτητα . Κατανάλωση ακόμα δεν έχω παρατηρήσει . Παρατηρησε την καταναλωση σε παρακαλω και ενημερωσε μας.
|
|
|
Post by parnon65 on Nov 3, 2020 19:00:02 GMT 2
Καλημέρα σας πήρα την απόφαση και πήγα και έκανα επαναπρογραμματισμο . Πριν περάσουν το πρόγραμμα έγινε δυναμομετρηση οπού μετά λείπεις το αυτοκίνητο έβγαλε στην καλύτερη των περιπτώσεων 90 άλογα φάνηκε πολύ περίεργο στον μαστορα μιας και η DACIA το αμάξι το δίνει με 109 άλογα μεγάλη διάφορα, μοντελο 2016 diesel 4x4 . Τελικά με τα τον προγραμματισμο έβγαλε κοντά στα 130 αλογα . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τόσο μεγάλη διάφορα που είχε πριν . Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον ? Φυσικά , τώρα είναι λες και οδηγάς αλλο αμαξι μεγάλη διαφορά ειδικά στη 3η και στη 4η ταχύτητα . Κατανάλωση ακόμα δεν έχω παρατηρήσει . Καλησπέρα,
Πού έκανες τον επαναπρογραμματισμό;
|
|
Odysseas
Junior Member

|
Post by Odysseas on Nov 3, 2020 20:50:04 GMT 2
Καλησπέρα μου το έκανε ένας φιλος φίλου στην περιοχή του Μενιδίου όπου ήταν και το δυναμομετρο !!!! Δεν ήταν κάποιος απο τα γνωστά μαγαζιά που παίζουν στο Ίντερνετ !!!
|
|
|
Post by parnon65 on Nov 3, 2020 21:26:33 GMT 2
Καλησπέρα μου το έκανε ένας φιλος φίλου στην περιοχή του Μενιδίου όπου ήταν και το δυναμομετρο !!!! Δεν ήταν κάποιος απο τα γνωστά μαγαζιά που παίζουν στο Ίντερνετ !!! Παράδες;
|
|
Odysseas
Junior Member

|
Post by Odysseas on Nov 4, 2020 6:42:50 GMT 2
350
|
|
Odysseas
Junior Member

|
Post by Odysseas on Nov 4, 2020 12:14:10 GMT 2
Καλημέρα σας πήρα την απόφαση και πήγα και έκανα επαναπρογραμματισμο . Πριν περάσουν το πρόγραμμα έγινε δυναμομετρηση οπού μετά λείπεις το αυτοκίνητο έβγαλε στην καλύτερη των περιπτώσεων 90 άλογα φάνηκε πολύ περίεργο στον μαστορα μιας και η DACIA το αμάξι το δίνει με 109 άλογα μεγάλη διάφορα, μοντελο 2016 diesel 4x4 . Τελικά με τα τον προγραμματισμο έβγαλε κοντά στα 130 αλογα . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τόσο μεγάλη διάφορα που είχε πριν . Έχει τύχει και σε κάποιον άλλον ? Φυσικά , τώρα είναι λες και οδηγάς αλλο αμαξι μεγάλη διαφορά ειδικά στη 3η και στη 4η ταχύτητα . Κατανάλωση ακόμα δεν έχω παρατηρήσει . Παρατηρησε την καταναλωση σε παρακαλω και ενημερωσε μας. Εντος πολης μεχρι στιγμης γραφει μεσο ορο 6,7LT αλλα οχι παντα με νορμαλ οδηγηση
|
|
|
Post by Duster4X4 on Nov 4, 2020 15:14:24 GMT 2
Οδυσσέα πες μας (μες τον δικό σου τρόπο οδήγησης) την διαφορά της κατανάλωσης πριν και μετά τον επαναπρογραμματισμό.
|
|
Odysseas
Junior Member

|
Post by Odysseas on Nov 4, 2020 15:45:42 GMT 2
Υπολογίζω χοντρικά στο 1 λίτρο παραπάνω εντος πόλης αλλά εμένα το αμάξι είναι σηκωμένο +3,5 και φοράω και AT ελαστικά ...... εκτός πόλης δν έχω βγει ακόμα αλλά το παιδι μου ειπε ότι μέχρι τα 120 -130 δεν θα έχω παραπάνω κατανάλωση απο πριν, μένει να το δω και στη πράξη !!! Αλλά και ποσό παραπάνω μπορεί να κάψει ένα 1500 diesel και 2-3 λίτρα παραπάνω να κάψει στα 100 χλμ είναι χοντρικά 4€ που εμένα προσωπικά δεν με πειράζει άμα είναι να πηγαίνω πιο άνετα .
|
|
Odysseas
Junior Member

|
Post by Odysseas on Nov 5, 2020 11:55:50 GMT 2
Σήμερα εκανα ένα μικρό ταξίδι και βγήκα εθνική με σταθερή ταχύτητα στα 125-130 έγραψε 5,9lt τώρα το φούλαρα για να δω και ποσά χλμ θα βγάλει το ντεπόζιτο !!!
|
|
berettakias
Full Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: Ιούλιο 2017
|
Post by berettakias on Nov 13, 2020 20:16:34 GMT 2
Σήμερα εκανα ένα μικρό ταξίδι και βγήκα εθνική με σταθερή ταχύτητα στα 125-130 έγραψε 5,9lt τώρα το φούλαρα για να δω και ποσά χλμ θα βγάλει το ντεπόζιτο !!! θυμάσαι τι κατανάλωση είχες πριν στις ίδιες συνθήκες? Φαντάζομαι τώρα το αμάξι σε αυτά τα χιλιόμετρα (120-130) θα το νιώθεις να δουλεύει στο ρελαντί σε σχέση με πριν σωστά?
|
|
berettakias
Full Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: Ιούλιο 2017
|
Post by berettakias on Nov 13, 2020 20:19:32 GMT 2
Έχει προγραμματίσει κάνεις από εδώ μέσα στο ύψος του Χαλανδρίου στο ''κέντρο προγραμματισμού αυτοκινήτων'' να μας πει εντυπώσεις;
|
|
|
Post by nickgio84 on Nov 15, 2020 23:50:09 GMT 2
Καλο θα ηταν τα προγραμματα να σας τα φτιαχνουν επωνυμα μαγαζια που ειναι αρκετα γνωστα στο χωρο της βελτιωσης!φιλικη συμβουλη μιας και ειμαι πολλα χρονια στο χωρο της βελτιωσεις και τα ματια μου εχουν δει πολλες.....ανατιναξεις!!!!😂😂😂😂
|
|
billm
Junior Member

Μάρκα: Μη κάτοχος Duster
|
Post by billm on Nov 17, 2020 14:29:53 GMT 2
Που και πάλι θα συμπληρώσω εγώ ακόμη και οι επώνυμοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα στα Diesel.. Κυρίως στα Diesel προσωπικά είδα το πόσο πίσω είμαστε ακόμη σαν χώρα και δεν εννοώ μόνο στο tuning.
Συνάδελφε Οδυσσέα αρχικα καλοφορετο το πρόγραμμα, φαντάζομαι θα πήρε αυτό το κάτι τις που χρειάζεται για να κινείται ικανοποιητικά, ποσα χιλιόμετρα έχεις; Επίσης, σε ενημέρωσε ο προγραμματιστής αναλυτικά για το dpf και τι ακριβώς πείραξε στις παραμετρους;
|
|