jp
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Gray
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by jp on Aug 14, 2019 18:29:50 GMT 2
10+ - Παμεεεεεε!
|
|
|
Post by dusterpillar on Aug 14, 2019 18:47:33 GMT 2
1 diff shield και για μένα.
|
|
|
Post by Dusterider on Aug 15, 2019 18:16:59 GMT 2
1. harris. Duster ii. Diff, tank, egr. 2. kambie. Duster ii. Diff, tank, egr. 3. makedon110. Duster ii. Diff, tank, egr. 4. nikosperisteri. Duster I. egr. 5. xwriatis. Duster ii. Diff, tank, egr. 6. jp. Duster ii. Diff, tank, egr. 7. makis. Duster ii. Diff, egr. 8. Duster4X4. Duster ii. Diff, tank, egr 9. ktgeo. Duster ii. Diff, tank, egr 10. babisdr. Duster ii. Diff, tank, egr. 11. konstantinos. Duster I. Diff, tank, egr. 12. Ζetakias. Duster ii Diff,tank,egr 13. dusterpilar. Duster I. Diff.
|
|
vagskarm
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2019.06
Κινητήρας: 1.3 tce
Χρώμα: μπεζ
Κατοχή από: 18/6/2019
|
Post by vagskarm on Aug 16, 2019 10:41:19 GMT 2
vagskarm, Duster ii Diff,tank,egr
|
|
|
Post by Dusterider on Aug 19, 2019 17:18:06 GMT 2
1. harris. Duster ii. Diff, tank, egr. 2. kambie. Duster ii. Diff, tank, egr. 3. makedon110. Duster ii. Diff, tank, egr. 4. nikosperisteri. Duster I. egr. 5. xwriatis. Duster ii. Diff, tank, egr. 6. jp. Duster ii. Diff, tank, egr. 7. makis. Duster ii. Diff, egr. 8. Duster4X4. Duster ii. Diff, tank, egr 9. ktgeo. Duster ii. Diff, tank, egr 10. babisdr. Duster ii. Diff, tank, egr. 11. konstantinos. Duster I. Diff, tank, egr. 12. Ζetakias. Duster ii Diff,tank,egr 13. dusterpilar. Duster I. Diff. 14. vagskarm. Duster ii. Diff,tank,egr.
|
|
|
Post by Dusterider on Aug 20, 2019 14:43:14 GMT 2
Αδέρφια γεια χαρά. Μετά από καθημερινή, καταιγιστική προσθήκη ονομάτων στη λίστα, έχουν περάσει τρεις μέρες που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή κάποιο μέλος. Προτείνω, λοιπόν -αν δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση- να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα ώστε να βρεθεί το άτομο που θα αναλάβει τη διαδικασία της αγοράς (διαβίβαση αιτήματος στον mudster, καθορισμός κόστους, συγκέντρωση χρημάτων, πληρωμή κτλ). Υπάρχει κάποιος που προθυμοποιείται να αναλάβει τη διαδικασία;
|
|
|
Post by antonis peroulis on Aug 20, 2019 15:25:01 GMT 2
Αδέρφια γεια χαρά. Μετά από καθημερινή, καταιγιστική προσθήκη ονομάτων στη λίστα, έχουν περάσει τρεις μέρες που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή κάποιο μέλος. Προτείνω, λοιπόν -αν δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση- να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα ώστε να βρεθεί το άτομο που θα αναλάβει τη διαδικασία της αγοράς (διαβίβαση αιτήματος στον mudster, καθορισμός κόστους, συγκέντρωση χρημάτων, πληρωμή κτλ). Υπάρχει κάποιος που προθυμοποιείται να αναλάβει τη διαδικασία;
Ο xwriatis είχε προτείνει να περιμένουμε λίγο μήπως από τους εδώ μαστόρους έβγαινε κάτι πιο οικονομικό. Καλύτερα κάποιος από τους διαχειριστές να προτείνουν τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Εγώ εθελοντικά μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί οπουδήποτε. Τα αγγλικά μου δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά θα βρω την άκρη. Αποφασίστε και είμαι παρόν 😉
|
|
|
Post by konstantinos on Aug 20, 2019 15:26:34 GMT 2
Χάρη καλησπέρα. Ευχαρίστως να το αναλάμβανα, αλλά τη Δευτέρα που ξεκινάω δουλειά με περιμένει απίστευτη πίεση....
|
|
|
Post by konstantinos on Aug 20, 2019 15:32:16 GMT 2
Ο xwriatis είχε προτείνει να περιμένουμε λίγο μήπως από τους εδώ μαστόρους έβγαινε κάτι πιο οικονομικό. Καλύτερα κάποιος από τους διαχειριστές να προτείνουν τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Εγώ εθελοντικά μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί οπουδήποτε. Τα αγγλικά μου δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά θα βρω την άκρη. Αποφασίστε και είμαι παρόν 😉 Αν δεν έχουν δώσει τελικές τιμές μέχρι Σεπτέμβρη, πάμε με mudster. Δε θα παρακαλέσουμε κανέναν. Στο κάτω κάτω αν η διαφορά τιμής δεν ξεπερνά το 20-30% δεν αξίζει το ρίσκο.
|
|
petros78
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Aug 20, 2019 19:03:07 GMT 2
Καλησπερα, συγνωμη που παρεμβαινω στην συζητηση, ο Αδερφος μου χρονια μηχανουργος και τορναδορος στην περιοχη Λεύκα του Πειραια, επειδη καθε μερα περιφερεται αναμεσα σε στρατζες και ψαλιδια και επειδη αυτα τα πραγματα ειναι στην καθημερινοτητα του θελετε να κανω μια ερωτηση μηπως μπορεσουμε να εξυπηρετηθουμε ολοι? Μηπως βρουμε και μια καλη τιμη και μας ερθει καλυτερα...
|
|
|
Post by konstantinos on Aug 20, 2019 21:25:49 GMT 2
Πέτρο, θεωρώ ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Δε νομίζω όσοι δήλωσαν συμμετοχή για παραγγελία από το mudster να έχουν τη διάθεση για περαιτέρω καθυστέρηση (εκτός και αν διαψευστω).
|
|
|
Post by ktgeo on Aug 20, 2019 21:37:01 GMT 2
Εγω, προσωπικά θα προτιμούσα το πιο οικονομικό, χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα, για αυτό άλλωστε πιστευω γίνεται ομαδική αγορά. Αλλιώς αν δεν απασχολεί κάποιον τα χρήματα πάει και το αγοράζει μόνος του. Οπότε, αν μια λύση είναι κατά πολύ οικονομική πιστεύω αξίζει την αναμονή.
|
|
petros78
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Aug 20, 2019 21:44:57 GMT 2
Πέτρο, θεωρώ ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Δε νομίζω όσοι δήλωσαν συμμετοχή για παραγγελία από το mudster να έχουν τη διάθεση για περαιτέρω καθυστέρηση (εκτός και αν διαψευστω). Ναι Κωσταντινε μου, εχεις απολυτο δικιο εδω.
|
|
|
Post by antonis peroulis on Aug 20, 2019 21:52:47 GMT 2
Εγω, προσωπικά θα προτιμούσα το πιο οικονομικό, χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα, για αυτό άλλωστε πιστευω γίνεται ομαδική αγορά. Αλλιώς αν δεν απασχολεί κάποιον τα χρήματα πάει και το αγοράζει μόνος του. Οπότε, αν μια λύση είναι κατά πολύ οικονομική πιστεύω αξίζει την αναμονή. Σίγουρα όλους μας ενδιαφέρει το πιο οικονομικό. Όμως θεωρώ πως επειδή έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα θα είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένουμε. Νομίζω πως το φθινόπωρο-χειμώνα όλοι θα θέλουμε να κάνουμε παραπάνω δραστηριότητες. Άρα θα πρέπει οι διαχειριστές να θέσουν ένα χρονοδιάγραμμα μέσα στις επόμενες μέρες του Σεπτέμβρη ώστε να προχωρήσει η παραγγελία με την οποία έκβαση. Άλλωστε είναι γνωστό πως η πολλή χαλαρότητα μπορεί να καταλήξει και σε μεγάλη καθυστέρηση.
|
|
xwriatis
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 bluedci
Χρώμα: Μαύρο μεταλλικό
Κατοχή από: 27/9/2019
|
Post by xwriatis on Aug 20, 2019 22:32:55 GMT 2
Συμφωνώ με το να περιμενουμε μέχρι και τον Σεπτέμβρη.οι προσφορες που εχουμε απο mudster θα ισχυουν και τοτε.οσο αφορα το χρηματικό,ποιος θα τα μαζέψει και θα τα δωσει πρέπει καποιος απ τη διαχείριση.του στελνω τις προσφορες με email και προχωραει το θεμα. Ισως μια πιεση στους ελληνες με χρονικο περιθωριο να βοηθουσε..μπορει να άλλαξαν γνώμη η να μην γουστάρουν απλα πλεον.να τους παρακαλας να τους δωσεις παραδες και να μην θέλουν..
|
|