|
Post by Kostas on Jan 14, 2020 21:20:12 GMT 2
Να κάνουμε καμια διαδρομη κοντά στη περαια. Στο Χολομώντα... όποιος ξερει καμια ωραία διαδρομή... κανα ήπιο χωματόδρομο να πηγαίνουμε και εμεις οι λειψοί 2wdαδες! 
|
|
Voland Ryk
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 TCE 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: October 2019
|
Post by Voland Ryk on Jan 15, 2020 22:57:04 GMT 2
Καλησπερες! Θεσσαλονικη κεντρο λαμβανει, over! Πηγαινοερχομαι Περαια και βλεπω αρκετα duster στο δρομο , ποιοι θα ναι αραγε? 
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: SPORTIVE1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 2018
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Jan 17, 2020 2:21:14 GMT 2
Καλησπερες! Θεσσαλονικη κεντρο λαμβανει, over! Πηγαινοερχομαι Περαια και βλεπω αρκετα duster στο δρομο , ποιοι θα ναι αραγε?  Αν δεν δώσουμε κάποτε ένα σημείο συνάντησης να μαζευτούμε για ένα καφέ ..... δεν θα γνωριστούμε ποτέ !!!
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 17, 2020 6:38:45 GMT 2
Ετσι ξεκινήσαμε κ εμείς πρίν δυο χρόνια σχεδόν.. 2-3 άτομα κ μετά σε κάθε συναντήσει ανέβαινε το ποσοστό. Αλλά όπως λέει κ ο Κώστας κάποτε πρέπει να κάνετε αρχή... Και τότε δεν είχαμε φόρουμ 😉
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Jan 18, 2020 17:54:42 GMT 2
Γνωρίζει κάποιος καμια ωραια διαδρομή εδω κοντα? Να εχει λιγο σχετικη δυσκολία, πιο ετσι challenge, που δεν θα πηγαινες με κούρσα. Πηγα πρόσφατα Σέιχ Σου, έχει μερικά σημεία που βλέποντας τα εχεις μια αμφιβολία αν θα τα σκαρφαλωσεις (σκαρφαλώνει τελικα  ). Εχει και μερικα μονοπατια απο Θέρμη προς τα πανω προς Κισσο ή Πλατανάκια. Γνωρίζει κανεις κανενα αλλο μερος να γουστάρουμε λιγο?
|
|
fox
Junior Member

|
Post by fox on Jan 18, 2020 23:28:49 GMT 2
Γνωρίζει κάποιος καμια ωραια διαδρομή εδω κοντα? Να εχει λιγο σχετικη δυσκολία, πιο ετσι challenge, που δεν θα πηγαινες με κούρσα. Πηγα πρόσφατα Σέιχ Σου, έχει μερικά σημεία που βλέποντας τα εχεις μια αμφιβολία αν θα τα σκαρφαλωσεις (σκαρφαλώνει τελικα  ). Εχει και μερικα μονοπατια απο Θέρμη προς τα πανω προς Κισσο ή Πλατανάκια. Γνωρίζει κανεις κανενα αλλο μερος να γουστάρουμε λιγο? 1. Coast to coast από Καλοχώρι έως το δέλτα Άξιου και μετά έως το Δέλτα Αλιάκμονα, μπορεί να μην είναι βουνό, να μην έχει πολλές απαιτήσεις αλλά η διαδρομή είναι απόλαυση με 4x4. 2. Χορτιατης-καταφύγιο Χορτιατη για καφέ και μετά συνεχιζεις αν θες προς Αρδαμερι, έχει την φάση του. 3. Μετά αν θες παρα πολύ challenge μπορείς να κανεις την διαδρομή Σοχος-Νιγρίτα αλλά αυτή την εποχή καλύτερα να μην πας μόνος αν δεν ξέρεις την διαδρομή. Ίσως έχει κομμάτια ανηλια με πολύ λάσπη και πάγο.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Jan 19, 2020 12:04:56 GMT 2
Γνωρίζει κάποιος καμια ωραια διαδρομή εδω κοντα? Να εχει λιγο σχετικη δυσκολία, πιο ετσι challenge, που δεν θα πηγαινες με κούρσα. Πηγα πρόσφατα Σέιχ Σου, έχει μερικά σημεία που βλέποντας τα εχεις μια αμφιβολία αν θα τα σκαρφαλωσεις (σκαρφαλώνει τελικα  ). Εχει και μερικα μονοπατια απο Θέρμη προς τα πανω προς Κισσο ή Πλατανάκια. Γνωρίζει κανεις κανενα αλλο μερος να γουστάρουμε λιγο? 1. Coast to coast από Καλοχώρι έως το δέλτα Άξιου και μετά έως το Δέλτα Αλιάκμονα, μπορεί να μην είναι βουνό, να μην έχει πολλές απαιτήσεις αλλά η διαδρομή είναι απόλαυση με 4x4. 2. Χορτιατης-καταφύγιο Χορτιατη για καφέ και μετά συνεχιζεις αν θες προς Αρδαμερι, έχει την φάση του. 3. Μετά αν θες παρα πολύ challenge μπορείς να κανεις την διαδρομή Σοχος-Νιγρίτα αλλά αυτή την εποχή καλύτερα να μην πας μόνος αν δεν ξέρεις την διαδρομή. Ίσως έχει κομμάτια ανηλια με πολύ λάσπη και πάγο. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Ωραια, εφοσον υπαρχουν αρκετες διαδρομες εδω γυρω μας και ατομα που τις γνωριζουν, ειναι καλη ευκαιρια να οργανωθουμε για μια μικρη εξορμιση. Με ολο το συμπαθιο, πιο καλοι ειναι οι απο Αττικη και πηγαινουν βολτες? 
|
|
apotzavi
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: Ad Blue
Έκδοση: prestige
Χρώμα: Atacama
Κατοχή από: 02/2020
|
Post by apotzavi on Jan 20, 2020 17:14:38 GMT 2
Εύοσμος και Ουρανούπολη Χαλκιδικής.Παλληκάρια επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος για παραγγελία θα ήθελα να μου πείτε απο που πήρατε τα δικά σας, και πως καταλήξατε ο καθένας-δώρα, συμπεριφορά κ.τ.λ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
|
|
|
Post by odyDuster on Jan 20, 2020 17:52:25 GMT 2
Πάντως για την κοπή της πίτας δεν βλέπω κίνηση από τα Βόρεια... Εμείς επιλέξαμε μέρος επί τούτου, που είναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη απ' ότι στην Αθήνα και μέχρι στιγμής έχετε δηλώσει μόνο 2...
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Jan 20, 2020 17:59:04 GMT 2
Πάντως για την κοπή της πίτας δεν βλέπω κίνηση από τα Βόρεια... Εμείς επιλέξαμε μέρος επί τούτου, που είναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη απ' ότι στην Αθήνα και μέχρι στιγμής έχετε δηλώσει μόνο 2... Πέρα βρέχει .....!
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 20, 2020 18:06:40 GMT 2
Πάντως για την κοπή της πίτας δεν βλέπω κίνηση από τα Βόρεια... Εμείς επιλέξαμε μέρος επί τούτου, που είναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη απ' ότι στην Αθήνα και μέχρι στιγμής έχετε δηλώσει μόνο 2... Πέρα βρέχει .....! Κωστή μου κανονίστε πρώτα ενα καφεδάκι όσοι είναι 1-2-3 άτομα να γίνει η γνωριμία και την αλλη φορά κάνετε την βόλτα σας στα πέριξ 😉
|
|
fox
Junior Member

|
Post by fox on Jan 20, 2020 19:48:04 GMT 2
Πάντως για την κοπή της πίτας δεν βλέπω κίνηση από τα Βόρεια... Εμείς επιλέξαμε μέρος επί τούτου, που είναι πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη απ' ότι στην Αθήνα και μέχρι στιγμής έχετε δηλώσει μόνο 2... Κάτσε να πάρουμε το αμάξι πρώτα στα χέρια μας και θα ερθουν και οι βόλτες και οι πίτες και όλα τα ωραία!
|
|
themis85gr
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5 Diesel
Χρώμα: Πορτοκαλί Atacama
Κατοχή από: 20-1-2020
|
Post by themis85gr on Jan 20, 2020 23:19:02 GMT 2
Εύοσμος και Ουρανούπολη Χαλκιδικής.Παλληκάρια επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος για παραγγελία θα ήθελα να μου πείτε απο που πήρατε τα δικά σας, και πως καταλήξατε ο καθένας-δώρα, συμπεριφορά κ.τ.λ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Καλησπέρα πολύ ωραία εγώ σήμερα το παρέλαβα! Το πήρα από Τσιγγελιδη Χρήστο Νέα ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Δωρα κοτσαδόρο πατάκια κάλυμμα πορτμπαγκάζ και δώρο το 1ο service !
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Jan 21, 2020 6:29:26 GMT 2
Εύοσμος και Ουρανούπολη Χαλκιδικής.Παλληκάρια επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος για παραγγελία θα ήθελα να μου πείτε απο που πήρατε τα δικά σας, και πως καταλήξατε ο καθένας-δώρα, συμπεριφορά κ.τ.λ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Καλησπέρα πολύ ωραία εγώ σήμερα το παρέλαβα! Το πήρα από Τσιγγελιδη Χρήστο Νέα ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Δωρα κοτσαδόρο πατάκια κάλυμμα πορτμπαγκάζ και δώρο το 1ο service ! Καλοτάξιδο με πολλά χιλιόμετρα !
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Jan 21, 2020 9:01:37 GMT 2
Εύοσμος και Ουρανούπολη Χαλκιδικής.Παλληκάρια επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος για παραγγελία θα ήθελα να μου πείτε απο που πήρατε τα δικά σας, και πως καταλήξατε ο καθένας-δώρα, συμπεριφορά κ.τ.λ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Απο Κατακη Θεσσαλονικης, το προηγουμενο αμαξι ηταν δικο τους ενα seat, οποτε το εκανα ανταλλαγη. Για δωρο προσφεραν μονο ειτε συναγερμο ειτε parktronics, συμφωνησαμε για φρυδια για τα φτερα.
|
|