|
Post by alkaios on Jul 8, 2019 10:16:15 GMT 2
Θα ήθελα να αγοράσω και να τοποθετήσω το γνωστό φιλέτο πλαστικού στο καπό (hood deflector) για τυχόν πετραδάκια κλπ. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το αγοράσω και να μου το τοποθετήσουν; Παραθέτω και φωτογραφία για να μην γίνει σύγχυση. Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει να γράφει duster, βασικά δεν θα ήθελα διότι το παρακάναμε με το όνομα...το γράφει παντού! 
|
|
|
Post by Kostas X on Aug 10, 2019 10:13:29 GMT 2
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Jun 25, 2021 11:11:06 GMT 2
Έχει αγοράσει κάποιος το πλαστικο στο καπό (hood deflector) ? Είναι αντοχής αξιζει κάποιος να το πάρει?Όχι τόσο για τα πετραδάκια αλλά για ομορφιά.
|
|
konvele
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey Comet
|
Post by konvele on Jul 21, 2021 10:52:19 GMT 2
Θα ήθελα να αγοράσω και να τοποθετήσω το γνωστό φιλέτο πλαστικού στο καπό (hood deflector) για τυχόν πετραδάκια κλπ. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το αγοράσω και να μου το τοποθετήσουν; Παραθέτω και φωτογραφία για να μην γίνει σύγχυση. Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει να γράφει duster, βασικά δεν θα ήθελα διότι το παρακάναμε με το όνομα...το γράφει παντού!  Καλησπέρα έχω εγώ ένα που το έβαλα για δύο μέρες στο αμάξι δεν μου άρεσε το αφαίρεσα και το δίνω!
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Jul 21, 2021 14:34:20 GMT 2
Θα ήθελα να αγοράσω και να τοποθετήσω το γνωστό φιλέτο πλαστικού στο καπό (hood deflector) για τυχόν πετραδάκια κλπ. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το αγοράσω και να μου το τοποθετήσουν; Παραθέτω και φωτογραφία για να μην γίνει σύγχυση. Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει να γράφει duster, βασικά δεν θα ήθελα διότι το παρακάναμε με το όνομα...το γράφει παντού!  Καλησπέρα έχω εγώ ένα που το έβαλα για δύο μέρες στο αμάξι δεν μου άρεσε το αφαίρεσα και το δίνω! Γνωρίζεις αν μπαίνει σε duster l 2013-2018?
|
|
konvele
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey Comet
|
Post by konvele on Jul 21, 2021 16:36:47 GMT 2
Καλησπέρα έχω εγώ ένα που το έβαλα για δύο μέρες στο αμάξι δεν μου άρεσε το αφαίρεσα και το δίνω! Γνωρίζεις αν μπαίνει σε duster l 2013-2018? Δεν πρέπει να μπαίνει
|
|
|
Post by Kostas X on Jul 22, 2021 14:45:18 GMT 2
Καλησπέρα έχω εγώ ένα που το έβαλα για δύο μέρες στο αμάξι δεν μου άρεσε το αφαίρεσα και το δίνω! Γνωρίζεις αν μπαίνει σε duster l 2013-2018? Μέχρι 2017 βγαίνει το duster I και όχι 18'...και τέλος όχι δεν κάνει αυτός ο ανεμοφραυστης γιατί είναι από το duster II ( 18'- έως σήμερα)
|
|
nicolasduster
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 2021
Όνομα: Νικόλαος
|
Post by nicolasduster on Jul 23, 2021 13:08:28 GMT 2
Θα ήθελα να αγοράσω και να τοποθετήσω το γνωστό φιλέτο πλαστικού στο καπό (hood deflector) για τυχόν πετραδάκια κλπ. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το αγοράσω και να μου το τοποθετήσουν; Παραθέτω και φωτογραφία για να μην γίνει σύγχυση. Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει να γράφει duster, βασικά δεν θα ήθελα διότι το παρακάναμε με το όνομα...το γράφει παντού!  Καλησπέρα έχω εγώ ένα που το έβαλα για δύο μέρες στο αμάξι δεν μου άρεσε το αφαίρεσα και το δίνω! Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για το Προστατευτικό στο καπό - Hood deflector, που έχετε. Θα μπορούσατε να μου πείτε την τιμή που το πουλάτε; Επίσης η διαδικασία εγκατάστασης για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του είναι απλή ή θέλει συνεργείο; Ευχαριστώ.
|
|
nicolasduster
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 2021
Όνομα: Νικόλαος
|
Post by nicolasduster on Jul 26, 2021 17:02:04 GMT 2
Καλησπέρα σας, να ευχαριστήσω τον Κώστα για την όμορφη επικοινωνία που είχαμε και την προθυμία του να απαντήσει στις ερωτήσεις μου. Επίσης και για το hood deflector που μόλις απέκτησα!!! Όταν ολοκληρώσω την εγκατάσταση θα σηκώσω φωτό. Ευχαριστώ Κώστα, και καλά χιλιόμετρα... 
|
|