|
Post by Ανδρεας on Sept 13, 2019 4:49:14 GMT 2
Φίλοι μου εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... 'Ερχονται οι δικοί μου Αθήνα για λόγους υγείας...  Τα κακά και ανάποδα του 2019 συνεχίζονται... Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα. Εγω ακομα για κυριακη υσχυει αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω εως σαββατο βραδυ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 13, 2019 11:35:06 GMT 2
Κυριακή πρωί, κάπου εκεί θα βόσκω τον κολοκύθα μου........
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 14, 2019 18:15:29 GMT 2
Κυριακή 11.00 - 11.30 θα ήμαστε εκεί οικογενειακώς...και με ποδήλατα.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 15, 2019 19:11:28 GMT 2
Πολλά duster στο off road festival. Δύο λευκά duster i και ii δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά στάθμευσης και μια πορτοκαλί κολοκύθα δίπλα στον δικό μου πορτοκαλί μαντρακά. Εκεί και ο φίλος dg 109. Και άλλα που ερχόντουσαν ή φεύγανε. Παρεμπιπτόντως η οργάνωση φέτος ήταν απογοητευτική. Κοροϊδία, δεν νομίζω να ξαναπάω. Κρίμα...
|
|
zetakias
Full Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Duster
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Panos
|
Post by zetakias on Sept 15, 2019 21:27:01 GMT 2
Πολλά duster στο off road festival. Δύο λευκά duster i και ii δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά στάθμευσης και μια πορτοκαλί κολοκύθα δίπλα στον δικό μου πορτοκαλί μαντρακά. Εκεί και ο φίλος dg 109. Και άλλα που ερχόντουσαν ή φεύγανε. Παρεμπιπτόντως η οργάνωση φέτος ήταν απογοητευτική. Κοροϊδία, δεν νομίζω να ξαναπάω. Κρίμα... Άλλαξες ζάντες ?Κατά τις 11:30 που έφευγα ήρθε ένα πορτοκάλι με ποδήλατα φορτωμένο αλλά νομίζω είχε 16αρες.. Η οργάνωση όντως ήταν λίγο φτωχή αλλά η προσπάθεια τουλάχιστον σεβαστή.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 16, 2019 11:03:37 GMT 2
Πολλά duster στο off road festival. Δύο λευκά duster i και ii δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά στάθμευσης και μια πορτοκαλί κολοκύθα δίπλα στον δικό μου πορτοκαλί μαντρακά. Εκεί και ο φίλος dg 109. Και άλλα που ερχόντουσαν ή φεύγανε. Παρεμπιπτόντως η οργάνωση φέτος ήταν απογοητευτική. Κοροϊδία, δεν νομίζω να ξαναπάω. Κρίμα... Άλλαξες ζάντες ?Κατά τις 11:30 που έφευγα ήρθε ένα πορτοκάλι με ποδήλατα φορτωμένο αλλά νομίζω είχε 16αρες.. Η οργάνωση όντως ήταν λίγο φτωχή αλλά η προσπάθεια τουλάχιστον σεβαστή. Ναι φίλε εγώ ήμουνα. Έβαλα 215/70/16.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 16, 2019 11:06:51 GMT 2
Δεν καταφέραμε να έρθουμε. Από ότι διαβάζω όμως τα ίδια με πέρσι ήταν.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 16, 2019 11:25:06 GMT 2
Δεν καταφέραμε να έρθουμε. Από ότι διαβάζω όμως τα ίδια με πέρσι ήταν. Καμία σχέση φίλε. Πολύ χειρότερα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 18, 2019 11:26:56 GMT 2
Πολλά duster στο off road festival. Δύο λευκά duster i και ii δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά στάθμευσης και μια πορτοκαλί κολοκύθα δίπλα στον δικό μου πορτοκαλί μαντρακά. Εκεί και ο φίλος dg 109. Και άλλα που ερχόντουσαν ή φεύγανε. Παρεμπιπτόντως η οργάνωση φέτος ήταν απογοητευτική. Κοροϊδία, δεν νομίζω να ξαναπάω. Κρίμα... Πορτοκαλί κολοκύθα είπες  Μα οι κολοκύθες είναι πορτοκαλί
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 18, 2019 12:01:12 GMT 2
Πολλά duster στο off road festival. Δύο λευκά duster i και ii δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά στάθμευσης και μια πορτοκαλί κολοκύθα δίπλα στον δικό μου πορτοκαλί μαντρακά. Εκεί και ο φίλος dg 109. Και άλλα που ερχόντουσαν ή φεύγανε. Παρεμπιπτόντως η οργάνωση φέτος ήταν απογοητευτική. Κοροϊδία, δεν νομίζω να ξαναπάω. Κρίμα... Πορτοκαλί κολοκύθα είπες  Μα οι κολοκύθες είναι πορτοκαλί Φίλε val γεια χαρά. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με το μήνυμά μου. Το έγραψα έχοντας διαβάσει το προηγούμενο μήνυμά σου που έλεγε ότι "κάπου εκεί θα βόσκω τον κολοκύθα μου". Δεν αναφερόμουνα στο αυτοκίνητό σου αλλά στο αυτοκόλλητο του πορτ παγκάζ που μόλις το είδα κατάλαβα ότι ήσουν εσύ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 18, 2019 12:16:11 GMT 2
Πορτοκαλί κολοκύθα είπες  Μα οι κολοκύθες είναι πορτοκαλί Φίλε val γεια χαρά. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με το μήνυμά μου. Το έγραψα έχοντας διαβάσει το προηγούμενο μήνυμά σου που έλεγε ότι "κάπου εκεί θα βόσκω τον κολοκύθα μου". Δεν αναφερόμουνα στο αυτοκίνητό σου αλλά στο αυτοκόλλητο του πορτ παγκάζ που μόλις το είδα κατάλαβα ότι ήσουν εσύ. ΣΑΦΩΣ κ παρεξηγήθηκα... εγώ ξέρω τι οδηγώ, εσείς δεν ξέρετε  Ο κολοκύθας μου ΕΙΝΑΙ.........ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ.- 
|
|
|
Post by dg109 on Sept 18, 2019 12:56:48 GMT 2
Αν και έσκασα έκτκτα , λόγο προσωπικών υποχρεώσεων που με απασχολούν όλο το καλοκαίρι... και είναι απόρροια παλαιότερων θεμάτων, το όλο event δυστηχώς δεν ήταν αυτο που περίμενα και όπως λεει ο Χαρης χειρότερο από περυσι. Θα εστιάσω φυσικά στον τεράστιο χώρο με τις άσχημες καιρικές συνθήκες, στην έλλειψη συντονισμου στα event κσι φυσικά ότι έλειπαν πολλόι αξιόλογοι από τον χώρο της 4κινησξς και της αυτοκίνησης γενικά. Οι πίστες στα αυτοκινητα δοκιμής ήταν καλύτερες και ο συντονισμός συμμετεχόντων ορθότερος από το περσινό. Οι χώροι αναπαυσεις ανεπαρκείς και δυστηχώς ας πουμε για τα παιδιά ανεπαρκείς.... Η προσπάθεια οργάνωσεις ως φεστιβάλ ... με διαφορες δραστηριοτητες , καμπ σκηνες κλπ... δεν έπεισε. Καλιτεχνική παρουσία μουσικές κλπ... ουτε αυτά. Στα θετικά για τα παιδια ο χώρος φιλικός μεγαλος για ποδήλατο, δραστηριοτητες οπως η ιππασια και ο τοιχος πολυ καλά οργανωμένες... η ελευθερη πίστα για τα club κλπ μια καλή πρωτοβουλία όπως και οι εθελοντες με την παρουσία τους ... Μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη και με την βοηθεια όλων να ενισχυθει ένας θεσμός... αρκει να μην προαγεται σε κλειστο κυκλο Οι μηχανικοί που υπήρχαν στα περιπτερα που υπήρχαν έκαναν μια αναβαθμιση στην όλη εκθεση καθώς και τα τεστ drive κάτω από την παρουσία του Ατταρτ. Μακάρι να οργανωθούμε και εμείς και να βρεθούμε μέσα από το event. Χαρη και Val χαρηκα που σας είδα...
|
|