|
Post by dg109 on Sept 23, 2019 21:36:40 GMT 2
|
|
|
Post by antonis peroulis on Sept 24, 2019 6:27:18 GMT 2
Καλημέρα! Το παρακολουθώ και εγώ γιατί έχω τρέιλερ. Το καλοκαίρι που είχα πάει και είχα ρωτήσει είχε παγώσει η απόφαση γιατί ήταν από την προηγούμενη κυβέρνηση και περίμεναν να δουν αν θα την εφαρμόσει και η νέα. Προφανώς θα ξεπάγωσε η απόφαση. Μόλις θα έχω νεότερα θα επανέλθω!
|
|
|
Post by nickgio84 on Sept 24, 2019 16:19:32 GMT 2
Δημητρη κατσε γιατι ειναι περιεργο το θεμα!εχω μπει στο τρυπακι κ ρωταω κ γω γυρω γυρω!
|
|
|
Post by dg109 on Mar 11, 2020 23:01:44 GMT 2
Λοιπόν επειδή και καλά αυριο λήγει η ημερομηνία που ακουγόταν για την πιστοποίηση στις μπαγκαζιέρες και τρειλερ και θα γίνει υποχρεωτικά η εκδοση πινακίδας, πήγα αρχικά σε ένα κεντρικό ΚΤΕΟ που κάνει και διάφορες διεκπεραιωσεις καθώς και σε εταιρεία που φτιάχνει τρειλερ , οι μεν πρωτοι δεν γνώριζαν τιποτα... απλά μου είπαν οτι πλέον θα πρέπει να βγαινει ο κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκει το οχημα και η εταιρεια με τις μπαγκαζιέρες μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και είναι σε παραταση το μετρο διότι δεν μπορουν να το στήσουν με τα ΚΤΕΟ και πως θα πιστοποιούνται. Οπότε με σημειώσανε σε μια λίστα αναμονης .....
|
|
|
Post by teo on Mar 12, 2020 7:30:32 GMT 2
Καλημέρα, μίλησα με διεκπεραιωτή του υπουργείου (φίλος και πελάτης) για το συγκεκριμένο θέμα. Ένα μπάχαλο κυριολεκτικά. Δεν έχει γίνει τίποτα και από καμία υπηρεσία, δεν είναι σαφής ο νόμος για την διαδικασία, δεν υπάρχει παρά μόνο μία ράμπα ελέγχου στο δημόσιο κτεο Χολαργού και μία στην Ελευσίνα, δεν υπάρχει προσωπικό για να βλέπει τα ρυμουλκούμενα παντός τύπου κλπ κλπ. Ζήσε Μάι μου να φας τρυφίλι που λέει και η παροιμία. Μου υποσχέθηκε ότι θα με ενημερώσει εάν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα, και θα ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου στο forum.
|
|
|
Post by dg109 on Apr 24, 2020 23:19:32 GMT 2
|
|
|
Post by teo on Apr 25, 2020 16:17:41 GMT 2
Ναι γιατί χωρίς τον κορονοιό ήταν όλα καλά και μπορούσαν να κάνουν τους ελέγχους και να βγάζουν πινακίδες. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
|
|
|
Post by dg109 on Apr 25, 2020 23:45:59 GMT 2
Ναι γιατί χωρίς τον κορονοιό ήταν όλα καλά και μπορούσαν να κάνουν τους ελέγχους και να βγάζουν πινακίδες. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Σωστός Teo....δεν μπορουσαν να βγαλουν ακρη...με ΚΤΕΟ κλπ....όπου και να ρωτησα
|
|
grvitara
New Member
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 diesel
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Αργύρης
|
Post by grvitara on Dec 21, 2020 16:08:32 GMT 2
Σε σημερινή μου ερώτηση σε διεκπεραιωτή, κλασικά όλα είναι στον αέρα και είμαστε σε αναμονή. Το ωραίο θα είναι να με σταματήσουν και να με γράψουν. Εκεί είναι που θα πέσει γέλοιο!
|
|
stratos
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: comet grey
Κατοχή από: 6/10/2019
|
Post by stratos on Jan 28, 2021 1:18:57 GMT 2
Και εγώ που πήγα να περάσω από το χολαργό τρέιλερ φουσκωτού που μόλις απέκτησα, μου είπαν ότι οι μεταβιβάσεις έχουν παγώσει μεχρι νεωτέρας λόγω επικείμενης αλλαγής της νομοθεσίας. Στην ερώτηση " και εγώ τι κάνω τώρα το τραβάω ή οχι ; " η απάντηση ήταν " κάνε ότι νομίζεις ". Χωρίς σχόλια.....
|
|
|
Post by Kostas on Jan 28, 2021 19:56:43 GMT 2
Έτσι θα είναι για πολύ καιρό ακόμα. Ελπίζω η αλλαγή σε ανεξάρτητο όχημα να μη απαιτεί πολλές αλλαγές στο τρειλερ. Μακάρι να είναι μόνο η πινακίδα και η έκδοση άδειας. Το μόνο καλό με αυτήν την υπόθεση είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα ρυμούλκησης του τρειλερ από οποιοδήποτε όχημα.
|
|
|
Post by hlias3 on Jan 29, 2021 0:14:46 GMT 2
Στη Γερμανία όλοι κάτι... τραβάνε! Μπαγκαζιέρες, τρέιλερ, τροχόσπιτα, άλογα (σε ειδικά τρέιλερ) κλπ
Να 'ναι τόσο δύσκολο άραγε να βγει μια άδεια. Πιστεύω ότι εκεί στο υπουργείο σπάνε το κεφάλι τους να δουν πώς θα το κάνουν πιο δύσκολο και περίπλοκο ώστε να μη μπορεί κανείς να είναι νόμιμος...
|
|
|
Post by gprot on Sept 7, 2021 14:16:43 GMT 2
Είχα υπόψη μου (χωρίς να μπορώ να θυμηθώ από που...) ότι 1η Νοε ήταν η καταλυτική ημερομηνία και από εκεί και πέρα θα έπρεπε όλα τα ρυμουλκούμενα (παλιά-νέα) να έχουν ξεχωριστή άδεια κυκλοφορίας. Επικοινώνησα με διεκπαιρεωτή σήμερα και μου είπε ότι η διαδικασία δεν έχει καν ξεκινήσει και περιμένουν οδηγίες από Οκτώβρη. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο? Ευχαριστώ
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on Sept 27, 2021 19:30:23 GMT 2
Πήγα σε διεκπεραιωτή (Δυτικά προάστια) την προηγούμενη εβδομάδα, μου πήρε όλα τα σχετικά χαρτιά και 90 γιουρο και περιμένω την νέα άδεια. Μου είπε μάλιστα ότι αν μπορέσει, θα βγάλει καινούργιο αριθμό πλαισίου. Τι ακριβώς θα μου δώσει και μέχρι πότε θα ισχύει δεν το ξέρω. Θα ενημερώσω με νεότερα.
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on Oct 4, 2021 15:46:01 GMT 2
Σε συνέχεια της ανάθεσης σε διεκπεραιωτή, έλαβα τα σχετικά έγγραφα με την παλιά νομοθεσία. Όταν εφαρμοστεί η νέα, μάλλον θα ξαναπάω για άδεια (με το νέο αντίστοιχο κόστος φυσικά). Να σημειωθεί ότι μου έβγαλε νέο αριθμό πλαισίου (χτυπημένο μεταλλικό ταμπελάκι)!!! Τουλάχιστον έχω κάποια χαρτιά να δείξω σε τυχών έλεγχο.
|
|