dimitri
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Καφέ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by dimitri on May 30, 2022 17:27:21 GMT 2
Καλησπέρα. Τελικά βρήκα και έκανα συμβόλαιο με την ιντερσαλόνικα για αυτόνομη ασφάλιση του τροχόσπιτου με 29 ευρώ το χρόνο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
|
|
dimitri
Newbie
|
Post by dimitri on Jun 9, 2022 10:25:03 GMT 2
Για όσους έχουν βγάλει πινακιδες για το τρειλερ ή το τροχόσπιτό τους θα πρεπει να ελεγξετε στο myCAR της ΑΑΔΕ αν είναι περασμενο ότι για την πινακιδα αυτή έχετε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Αν δεν φαινονται πληρωμένα, σε περιπτωση ελεγχου απο την τροχαια, κινδυνευεται να φάτε κληση και αφαιρεση πινακίδων. Στην περιπτωση μου, δεν φαινονται πληρωμένα και μου είπαν απο την εφορία που ανήκω, ότι δεν εχουν ακόμα τη δυνατότητα να περάσουν την πληρωμη στο myCAR. Για το λόγο αυτο, ζήτησα και μου έδωσαν μια βεβαιωση μη οφειλης τελων για την πινακίδα του τρειλερ, ώστε να την επιδυκνυω σε περίπτωση ελέγχου της τροχαίας.
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Jun 9, 2022 21:13:48 GMT 2
Πόσο είναι τα τέλη για το τρέιλερ?Εγώ πήρα πινακίδες αλλά δεν μού είπαν κάτι για πληρωμή.
|
|
dimitri
Newbie
|
Post by dimitri on Jun 9, 2022 22:58:42 GMT 2
Για τρέιλερ δεν ξέρω. Εγώ έχω τροχόσπιτο και τα τέλη είναι 140€
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on Aug 4, 2022 22:22:35 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία για ενημέρωση. Πριν ένα μήνα έβγαλα πινακίδα στην μπαγκαζιέρα (έτσουξε λίγο αλλά ήταν γρήγορο)και πρόσφατα την ασφάλισα. Άλλαξα ασφαλιστική γιατί η grupama που ήμουνα ζήταγε 250ευρο/6μηνο!!!!!! χώρια τα 248ευρο/6μηνο του αυτοκίνητου. Πήγα interlife με 20euro/12μηνο η μπαγκαζιέρα και 334/12μηνο το αυτοκίνητο. Η μπαγκαζιέρα δεν έχει τέλη κυκλοφορίας (ακόμα). Από ότι κατάλαβα, τα ασφάλιστρα του ρυμουλκούμενου καλύπτουν ζημιές μόνο από αυτό και αυτό και όχι ότι μεταφέρει.
|
|
|
Post by gprot on Mar 30, 2023 14:44:23 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. ... Η μπαγκαζιέρα δεν έχει τέλη κυκλοφορίας (ακόμα). Από ότι κατάλαβα, τα ασφάλιστρα του ρυμουλκούμενου καλύπτουν ζημιές μόνο από αυτό και αυτό και όχι ότι μεταφέρει. Το "ακόμα" δυστυχώς πέρασε και σύντομα βλέπω να έρχονται κι άλλα... Ξεχωριστά ασφάλιστρα (υποχρεωτικά), ΚΤΕΟ και βλέπουμε! Τι αλλάζει σε τρέιλερ, μπαγκαζιέρες και ρυμουλκούμενα;
|
|
giannhs
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: blue dci
Έκδοση: prestige
Χρώμα: γκρι
Κατοχή από: 2020
|
Post by giannhs on Mar 31, 2023 2:56:15 GMT 2
Παιδιά εγώ που έχω τρέιλερ για βαρκακι 4,5 μέτρα έβγαλα πινακίδες και το ασφαλισα υποχρεωτικά και όχι όπως παλιά που πέρναγες στην ασφάλεια του ι.χ.ε. κάλυψη για ρυμούλκηση. Πάντος δεν μου είπαν ότι πρέπει να το περάσω και ΚΤΕΟ. Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται και κτεο?
|
|
dimitri
Newbie
|