|
Post by dusterpillar on Feb 1, 2020 10:58:58 GMT 2
Για πείτε τιμές ρε παιδιά, ενδιαφέρομαι κι'εγώ για τα 2 μπροστινά Είχα πληρώσει για τα 2 μπροστά (το 2016) 40€.
|
|
ilias86
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Feb 1, 2020 11:36:35 GMT 2
Για πείτε τιμές ρε παιδιά, ενδιαφέρομαι κι'εγώ για τα 2 μπροστινά Είχα πληρώσει για τα 2 μπροστά (το 2016) 40€. Όλα τα παράθυρα από τον επίσημο αντιπρόσωπο 3Μ 160 ευρώ. Με εγγύηση εφ όρου ζωής, πιστοποίηση κτεο και κάλυψη σε οποιοδήποτε κατάστημα 3Μ στην Ελλάδα δωρεαν. Δεν το βρίσκω φτηνά, αλλά θα τα δώσω... Ξέρετε άλλες τιμές?
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Feb 4, 2020 14:03:48 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο. Πραγματικά είδα απίστευτη διαφορά. Περιμένω να περάσουν 3 μέρες να στρώσουν. Πρώτη εντύπωση φανταστική...
|
|
|
Post by Θωμάς on Feb 4, 2020 16:18:18 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο. Πραγματικά είδα απίστευτη διαφορά. Περιμένω να περάσουν 3 μέρες να στρώσουν. Πρώτη εντύπωση φανταστική... Ηλία να σε ρωτήσω που τα περασες; Στείλε μου dm αν θέλεις να μην θεωρηθεί διαφήμιση
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Feb 11, 2020 22:02:05 GMT 2
Ότι καλύτερο έχω βάλει στο αυτοκίνητο 15 χρόνια τώρα. Απορώ γιατί δεν είχα βάλει στα προηγούμενα...
|
|
|
Post by Θωμάς on Mar 6, 2020 15:56:38 GMT 2
Τις περασα κι εγω σε prestige έκδοση. 3Μ 70αρα μπροστά, αυτη που είναι νομιμη, και 35 αρα πίσω. Ηθελα να ναι κοντα στο εργοστασιακο. Ειναι λιγο πιο σκουρα τα πισω πλεον αλλα πολυ ευχαριστημένος. Attachments:

|
|
DIMITRIS
Full Member

Μάρκα: Dacia sandero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x2
|
Post by DIMITRIS on Mar 7, 2020 14:06:39 GMT 2
Τις περασα κι εγω σε prestige έκδοση. 3Μ 70αρα μπροστά, αυτη που είναι νομιμη, και 35 αρα πίσω. Ηθελα να ναι κοντα στο εργοστασιακο. Ειναι λιγο πιο σκουρα τα πισω πλεον αλλα πολυ ευχαριστημένος. Πολυ όμορφο!!!
|
|
|
Post by Θωμάς on Mar 18, 2020 14:37:01 GMT 2
 Παιδιά μια συμβουλή. Όποιος έχει έκδοση prestige και θέλει τα τζάμια να παραμείνουν ως έχουν (να μη σκουρύνουν πολυ τα πίσω) να βάλλει 70αρι μπροστά και πισω. Ούτως ή άλλως σκούρα είναι τα πίσω. Εγώ και τα πίσω τα άλλαξα σε 70. Έβαλα 3Μ crystalline που έχουν την ίδια απόδοση με σκούρα. Προσοχή στα μπροστινά νόμιμο είναι μόνο το 70αρι. Θεωρητικά σε κόβουν στο ΚΤΕΟ και μπορεί να σε γράφουν σε μπλόκο, πρόστιμο 80 ευρώ Attachments:
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Mar 24, 2020 2:23:48 GMT 2
Παιδιά για να καταλάβω τελικά τα εργοστασιακά τα πίσω τελικά παρέχουν προστασία από τον ήλιο ή είναι μόνο για ομορφιά; Με ενδιαφέρει για τις πιτσιρίκες. Συγγνώμη κιόλας ίσως να αναφέρθηκε παραπάνω και να μου ξέφυγε αν και τα διάβασα όλα τα σχόλια. Επίσης αν κάποιος τοποθέτησε στο δικό του εδώ πάνω Στη Σαλόνικα ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
|
Post by dg109 on Apr 3, 2020 17:41:13 GMT 2
Παιδιά για να καταλάβω τελικά τα εργοστασιακά τα πίσω τελικά παρέχουν προστασία από τον ήλιο ή είναι μόνο για ομορφιά; Με ενδιαφέρει για τις πιτσιρίκες. Συγγνώμη κιόλας ίσως να αναφέρθηκε παραπάνω και να μου ξέφυγε αν και τα διάβασα όλα τα σχόλια. Επίσης αν κάποιος τοποθέτησε στο δικό του εδώ πάνω Στη Σαλόνικα ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γιάννη καλησπέρα, άλλο τα βαμμενα τζάμια και άλλο οι μεμβράνες, με όποιον και να μιλήσεις που να ειδικεύεται σε αυτα θεωρούν ότι οι μεμβαρανες είναι αυτές που κανουν την δουλεια. Εγώ θα σου πω μόνο ότι εντός του αυτοκινήτου θα δεις την διαφορά ...
|
|
|
Post by dg109 on Apr 3, 2020 17:45:54 GMT 2
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 3, 2020 17:51:40 GMT 2
Κουκλί το θηρίο. Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς ( ισχύει ) 👍
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 3, 2020 18:02:08 GMT 2
Παιδιά για να καταλάβω τελικά τα εργοστασιακά τα πίσω τελικά παρέχουν προστασία από τον ήλιο ή είναι μόνο για ομορφιά; Με ενδιαφέρει για τις πιτσιρίκες. Συγγνώμη κιόλας ίσως να αναφέρθηκε παραπάνω και να μου ξέφυγε αν και τα διάβασα όλα τα σχόλια. Επίσης αν κάποιος τοποθέτησε στο δικό του εδώ πάνω Στη Σαλόνικα ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φίλε Γιάννη όντως τα πίσω είναι απλός σκούρα κρύσταλλα χωρίς να παρέχουν ιδιαίτερη προστασία. Αν θέλεις για προστασία βάζεις πίσω διάφανη μεμβράνη γιατί είδη είναι σκούρα τα κρύσταλλα και στα μπροστά σκούρες μεμβράνες για προστασία αλλά και να ταιριάζουν με πίσω.
|
|
|
Post by dg109 on Apr 3, 2020 18:07:14 GMT 2
Παιδιά για να καταλάβω τελικά τα εργοστασιακά τα πίσω τελικά παρέχουν προστασία από τον ήλιο ή είναι μόνο για ομορφιά; Με ενδιαφέρει για τις πιτσιρίκες. Συγγνώμη κιόλας ίσως να αναφέρθηκε παραπάνω και να μου ξέφυγε αν και τα διάβασα όλα τα σχόλια. Επίσης αν κάποιος τοποθέτησε στο δικό του εδώ πάνω Στη Σαλόνικα ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φίλε Γιάννη όντως τα πίσω είναι απλός σκούρα κρύσταλλα χωρίς να παρέχουν ιδιαίτερη προστασία. Αν θέλεις για προστασία βάζεις πίσω διάφανη μεμβράνη γιατί είδη είναι σκούρα τα κρύσταλλα και στα μπροστά σκούρες μεμβράνες για προστασία αλλά και να ταιριάζουν με πίσω. Αυτό έκανα και εγώ!
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 3, 2020 18:10:39 GMT 2
Μια απο τα ίδια και εγώ!!!
|
|