|
Post by alkaios on Jan 17, 2021 19:30:46 GMT 2
Κι εγώ madico, μια χαρά ευχαριστημένος.
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jul 4, 2021 23:35:28 GMT 2
Ναι διάφανη πίσω και ότι μεμβράνη σ'αρέσει μπροστά!!! Δηλαδή Νίκο μπροστά δεν ισχύει ο περιορισμός που αναφέρουν οι περισσότεροι για 70αρι; Αν κατάλαβα καλά το νόμιμο είναι 70αρι (δλδ σχεδόν διάφανο) και στα πίσω τζάμια βάζεις όσο σκούρα μεμβράνη θεσ;;; Αυτά περί 70αρι, 35άρι, 25άρι με τι σειρά ακολουθούν; π.χ το 70αρι είναι το διάφανο των μπροστά και όσο κατεβαίνει το νούμερο (35, 25) σκουραίνει; Επίσης αν το δει κάποιος από Σαλόνικα και έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο τεχνίτη, ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. ΥΓ Δλδ αρκετά αυτοκίνητα που βλέπω στον δρόμο με το ίδιο σκούρη απόχρωση (μαύρο κατράμι) μπρος και πίσω είναι παράνομοι;;;
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jul 4, 2021 23:35:39 GMT 2
Ναι διάφανη πίσω και ότι μεμβράνη σ'αρέσει μπροστά!!! Δηλαδή Νίκο μπροστά δεν ισχύει ο περιορισμός που αναφέρουν οι περισσότεροι για 70αρι; Αν κατάλαβα καλά το νόμιμο είναι 70αρι (δλδ σχεδόν διάφανο) και στα πίσω τζάμια βάζεις όσο σκούρα μεμβράνη θεσ;;; Αυτά περί 70αρι, 35άρι, 25άρι με τι σειρά ακολουθούν; π.χ το 70αρι είναι το διάφανο των μπροστά και όσο κατεβαίνει το νούμερο (35, 25) σκουραίνει; Επίσης αν το δει κάποιος από Σαλόνικα και έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο τεχνίτη, ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. ΥΓ Δλδ αρκετά αυτοκίνητα που βλέπω στον δρόμο με το ίδιο σκούρη απόχρωση (μαύρο κατράμι) μπρος και πίσω είναι παράνομοι;;;
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 5, 2021 11:46:27 GMT 2
Γιάννη τα πίσω τζάμια στην έκδοση prestige είναι σκούρο κρύσταλλο. Δηλαδή δεν παρέχουν προστασία απο τον ήλιο, γι'αυτό αν θέλει κάποιος να έχει προστασία πρέπει να βάλει διάφανη μεμβράνη στα πίσω ώστε να Παρέχουν προστασία χωρίς να σκουρύνουν και άλλο. 70, 35, 25 δεν θυμάμαι πως πάει. Εγώ προσωπικά έβαλα μόνο στα δυο μπροστινά, ίσα να ταιριάζουν με τα πίσω ( που είναι σκούρο κρύσταλλο ).
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 5, 2021 11:48:02 GMT 2
Ναι διάφανη πίσω και ότι μεμβράνη σ'αρέσει μπροστά!!! Δηλαδή Νίκο μπροστά δεν ισχύει ο περιορισμός που αναφέρουν οι περισσότεροι για 70αρι; Αν κατάλαβα καλά το νόμιμο είναι 70αρι (δλδ σχεδόν διάφανο) και στα πίσω τζάμια βάζεις όσο σκούρα μεμβράνη θεσ;;; Αυτά περί 70αρι, 35άρι, 25άρι με τι σειρά ακολουθούν; π.χ το 70αρι είναι το διάφανο των μπροστά και όσο κατεβαίνει το νούμερο (35, 25) σκουραίνει; Επίσης αν το δει κάποιος από Σαλόνικα και έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο τεχνίτη, ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. ΥΓ Δλδ αρκετά αυτοκίνητα που βλέπω στον δρόμο με το ίδιο σκούρη απόχρωση (μαύρο κατράμι) μπρος και πίσω είναι παράνομοι;;; Λογικά ναι, είναι παράνομοι!!!
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jul 9, 2021 14:13:23 GMT 2
Ναι διάφανη πίσω και ότι μεμβράνη σ'αρέσει μπροστά!!! Δηλαδή Νίκο μπροστά δεν ισχύει ο περιορισμός που αναφέρουν οι περισσότεροι για 70αρι; Αν κατάλαβα καλά το νόμιμο είναι 70αρι (δλδ σχεδόν διάφανο) και στα πίσω τζάμια βάζεις όσο σκούρα μεμβράνη θεσ;;; Αυτά περί 70αρι, 35άρι, 25άρι με τι σειρά ακολουθούν; π.χ το 70αρι είναι το διάφανο των μπροστά και όσο κατεβαίνει το νούμερο (35, 25) σκουραίνει; Επίσης αν το δει κάποιος από Σαλόνικα και έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο τεχνίτη, ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. ΥΓ Δλδ αρκετά αυτοκίνητα που βλέπω στον δρόμο με το ίδιο σκούρη απόχρωση (μαύρο κατράμι) μπρος και πίσω είναι παράνομοι;;; Κανονικά δεν επιτρέπεται. Έχουν γράψει και φίλο μου για τα μπροστινά τζάμια και δεν ήταν και πολύ σκούρα.
|
|
antonis
New Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 GPL
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: GREY COMMET
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2020
|
Post by antonis on Oct 22, 2021 10:15:44 GMT 2
Καλήμερα, Έχω βαλει από τον ΜαΪο Madico Black Pearl nanoceramic τα προβλεπόμενα βάσει νόμου. Πήγα στον Στέργιου (http://www.staf.gr/index.php/madico). Απο τις μεβράνες είμαι ευχαριστημένος για το δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι αλλα ο τεχνίτης ηταν απαράδεκτος. Σε 2 σήμεια με παγιδευμένο νερό στο κρύσταλλο του οδήγου, ο τύπος πήρε ξυράφι και έκανε 2 μικρές σχισμές το δικαιολογησε οτι συμβαίνουν αυτά επειδή είναι δουλειά στο χέρι. Ενημερωτίκα ο τύπος σε σχεδόν μια ώρα είχε ξεπατάξει το αμάξι. Δεν σταμάτισε ομως εκεί η τσαπατσουλιά του, καθώς μετα απο λιγο καιρό ενώ πάρκαρα εξω απο το σπίτι μου, συνειδητοποίησα οτι στα πίσω κρύσταλλα και στα δύο δεν έχει πατηθει καλα η μεβράνη και φαίνονται νερα στα τζάμια, ανάμεσα δηλαδή σε παράθυρο και μεβράνη. Ειδικά όταν πλένω το αμάξι φαίνεται σαν έχει κατουρήσει σκύλος. Δεν πηγα ξανα γιατι θα τσακωθώ άσχημα και άκρη δεν θα βγάλω. Πηγα στον συγκεκρίμενο μετά απο ψάξιμο και διαβάζοντας κριτικές (4,9 google). Ο καθενας να βγαλει συμπεράσματα.
|
|
|
Post by vagg75 on Oct 22, 2021 10:22:52 GMT 2
Καλήμερα, Έχω βαλει από τον ΜαΪο Madico Black Pearl nanoceramic τα προβλεπόμενα βάσει νόμου. Πήγα στον Στέργιου (http://www.staf.gr/index.php/madico). Απο τις μεβράνες είμαι ευχαριστημένος για το δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι αλλα ο τεχνίτης ηταν απαράδεκτος. Σε 2 σήμεια με παγιδευμένο νερό στο κρύσταλλο του οδήγου, ο τύπος πήρε ξυράφι και έκανε 2 μικρές σχισμές το δικαιολογησε οτι συμβαίνουν αυτά επειδή είναι δουλειά στο χέρι. Ενημερωτίκα ο τύπος σε σχεδόν μια ώρα είχε ξεπατάξει το αμάξι. Δεν σταμάτισε ομως εκεί η τσαπατσουλιά του, καθώς μετα απο λιγο καιρό ενώ πάρκαρα εξω απο το σπίτι μου, συνειδητοποίησα οτι στα πίσω κρύσταλλα και στα δύο δεν έχει πατηθει καλα η μεβράνη και φαίνονται νερα στα τζάμια, ανάμεσα δηλαδή σε παράθυρο και μεβράνη. Ειδικά όταν πλένω το αμάξι φαίνεται σαν έχει κατουρήσει σκύλος. Δεν πηγα ξανα γιατι θα τσακωθώ άσχημα και άκρη δεν θα βγάλω. Πηγα στον συγκεκρίμενο μετά απο ψάξιμο και διαβάζοντας κριτικές (4,9 google). Ο καθενας να βγαλει συμπεράσματα. Γιανικελης Γέρακας φίλε μου. Madico και μάστορας πολύ καλός.
|
|
steliosn
New Member
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.0 LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey Comet
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by steliosn on Dec 15, 2021 10:56:10 GMT 2
Έτοιμο και το δικό μου. Πίσω 75% (καθότι prestige) και οδηγού-συνοδηγού 35% για να είναι ομοιομόρφο. Παρμπρίζ αφενός δεν ήθελα και αφετέρου δεν το προτείνει και ο εγκαταστάτης λόγω αντανακλάσεων και ιριδισμών. Madico Black Pearl Nano Ceramic.
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 15, 2021 11:18:18 GMT 2
Έτοιμο και το δικό μου. Πίσω 75% (καθότι prestige) και οδηγού-συνοδηγού 35% για να είναι ομοιομόρφο. Παρμπρίζ αφενός δεν ήθελα και αφετέρου δεν το προτείνει και ο εγκαταστάτης λόγω αντανακλάσεων και ιριδισμών. Madico Black Pearl Nano Ceramic. Καλημέρα Στέλιο. Έχω βάλει στο παρμπρίζ και είναι τέλειο. Εφαρμογή πολύ καλή και το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για τον ήλιο.
|
|
steliosn
New Member
|
Post by steliosn on Dec 15, 2021 13:45:58 GMT 2
Έτοιμο και το δικό μου. Πίσω 75% (καθότι prestige) και οδηγού-συνοδηγού 35% για να είναι ομοιομόρφο. Παρμπρίζ αφενός δεν ήθελα και αφετέρου δεν το προτείνει και ο εγκαταστάτης λόγω αντανακλάσεων και ιριδισμών. Madico Black Pearl Nano Ceramic. Καλημέρα Στέλιο. Έχω βάλει στο παρμπρίζ και είναι τέλειο. Εφαρμογή πολύ καλή και το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για τον ήλιο. Καλησπέρα Βαγγέλη, έτοιμος ήμουν αλλά μετά και απο τις συμβουλές του εγκαταστάτη και καθότι φαν των πολωτικών γυαλιών, έκατσα στα αυγά μου για να μην έχω πρόβλημα με ιριδισμούς. Να ρωτήσω στον οδηγό συνοδηγό έχεις 35% ή τη νόμιμη 75%? Λες στο ΚΤΕΟ στην 4ετία να πηγαίνουμε για αλλαγή σε 75% ?
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 15, 2021 13:50:09 GMT 2
Καλημέρα Στέλιο. Έχω βάλει στο παρμπρίζ και είναι τέλειο. Εφαρμογή πολύ καλή και το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για τον ήλιο. Καλησπέρα Βαγγέλη, έτοιμος ήμουν αλλά μετά και απο τις συμβουλές του εγκαταστάτη και καθότι φαν των πολωτικών γυαλιών, έκατσα στα αυγά μου για να μην έχω πρόβλημα με ιριδισμούς. Να ρωτήσω στον οδηγό συνοδηγό έχεις 35% ή τη νόμιμη 75%? Λες στο ΚΤΕΟ στην 4ετία να πηγαίνουμε για αλλαγή σε 75% ? Στέλιο έχω διαφανείς και μπροστά όπως στο παρμπρίζ. Από κολόνα και πίσω έχω τα ίδια με τα δικά σου. Άπαιχτα!! Τα έχω κάτα ευχαριστηθεί. Για το αν χρειαστεί αλλαγή στην τετραετία δεν το ξέρω, τον Απρίλιο περνάω ΚΤΕΟ οπότε και θα μάθω.
|
|
steliosn
New Member
|
Post by steliosn on Dec 15, 2021 14:05:31 GMT 2
Καλησπέρα Βαγγέλη, έτοιμος ήμουν αλλά μετά και απο τις συμβουλές του εγκαταστάτη και καθότι φαν των πολωτικών γυαλιών, έκατσα στα αυγά μου για να μην έχω πρόβλημα με ιριδισμούς. Να ρωτήσω στον οδηγό συνοδηγό έχεις 35% ή τη νόμιμη 75%? Λες στο ΚΤΕΟ στην 4ετία να πηγαίνουμε για αλλαγή σε 75% ? Στέλιο έχω διαφανείς και μπροστά όπως στο παρμπρίζ. Από κολόνα και πίσω έχω τα ίδια με τα δικά σου. Άπαιχτα!! Τα έχω κάτα ευχαριστηθεί. Για το αν χρειαστεί αλλαγή στην τετραετία δεν το ξέρω, τον Απρίλιο περνάω ΚΤΕΟ οπότε και θα μάθω. αν εχεις διαφανείς με τα αυτοκολλητάκια τους είσαι οκ. εγω έχω διαφανείς με αυτοκόλλητα απο κολώνα και πίσω  . μπροστά έχω πιο σκούρα για να δείχνει όλο ίδιο. τελοσπάντων το πολύ πολύ να κάνω μια αλλαγή σε αυτά τότε και να μπουν οι προβλεπόμενες ή αν μεγαλώνοντας δω οτι με ζορίζουν στην οδήγηση τη νύχτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχοντας σε όλα τα αυτοκίνητα μεμβράνες είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να βάλεις. Θερμική άνεση και προστασία απο την αντηλιά, τόσο στους επιβαίνοντες όσο και στο σαλόνι.
|
|
|
Post by vagg75 on Dec 15, 2021 14:09:27 GMT 2
Στέλιο έχω διαφανείς και μπροστά όπως στο παρμπρίζ. Από κολόνα και πίσω έχω τα ίδια με τα δικά σου. Άπαιχτα!! Τα έχω κάτα ευχαριστηθεί. Για το αν χρειαστεί αλλαγή στην τετραετία δεν το ξέρω, τον Απρίλιο περνάω ΚΤΕΟ οπότε και θα μάθω. αν εχεις διαφανείς με τα αυτοκολλητάκια τους είσαι οκ. εγω έχω διαφανείς με αυτοκόλλητα απο κολώνα και πίσω  . μπροστά έχω πιο σκούρα για να δείχνει όλο ίδιο. τελοσπάντων το πολύ πολύ να κάνω μια αλλαγή σε αυτά τότε και να μπουν οι προβλεπόμενες ή αν μεγαλώνοντας δω οτι με ζορίζουν στην οδήγηση τη νύχτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχοντας σε όλα τα αυτοκίνητα μεμβράνες είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να βάλεις. Θερμική άνεση και προστασία απο την αντηλιά, τόσο στους επιβαίνοντες όσο και στο σαλόνι. Αυτές έχω ναι με αυτοκόλλητα. Θυμήθηκα που μου είπε ο μάστορας ότι στην πενταετία θέλουν αλλαγή. Πίσω Στέλιο έχω τα σκούρα της madico nano ceramic αλλά όχι τα τελείως σκούρα. Το βράδυ βλέπω πολύ καλά πίσω.
|
|
steliosn
New Member
|
Post by steliosn on Dec 15, 2021 14:15:47 GMT 2
αν εχεις διαφανείς με τα αυτοκολλητάκια τους είσαι οκ. εγω έχω διαφανείς με αυτοκόλλητα απο κολώνα και πίσω  . μπροστά έχω πιο σκούρα για να δείχνει όλο ίδιο. τελοσπάντων το πολύ πολύ να κάνω μια αλλαγή σε αυτά τότε και να μπουν οι προβλεπόμενες ή αν μεγαλώνοντας δω οτι με ζορίζουν στην οδήγηση τη νύχτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχοντας σε όλα τα αυτοκίνητα μεμβράνες είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να βάλεις. Θερμική άνεση και προστασία απο την αντηλιά, τόσο στους επιβαίνοντες όσο και στο σαλόνι. Αυτές έχω ναι με αυτοκόλλητα. Θυμήθηκα που μου είπε ο μάστορας ότι στην πενταετία θέλουν αλλαγή. Πίσω Στέλιο έχω τα σκούρα της madico nano ceramic αλλά όχι τα τελείως σκούρα. Το βράδυ βλέπω πολύ καλά πίσω. Εισαι οκ τότε μη σκέφτεσαι τίποτα. Δε νομίζω οτι χρειάζεται κάποια αλλαγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. η πιστοποίηση και η εγγύηση είναι εφ΄όρου ζωής. Εγώ έχω βάλει τις ανοιχτές πίσω γιατί εχω το Prestige που έχει φιμέ κρύσταλλα πίσω και δεν ήθελα να σκουρύνει περισσότερο. μπροστά για ομοιομορφία και σκίαση έβαλα τα μεσαία της madico Nano ceramic (αυτά που έχεις εσύ πίσω) και όλα τα κρύσταλλα έχουν πλέον ίδιο χρώμα. αν δω οτι με ενοχλούν στην οδήγηση ή βρω τα δύσκολα κάποια στιγμή σε ΚΤΕΟ, θα πάω να τις αλλάξω και θα βάλω τις προβλεπόμενες και εμπρός.
|
|