NHZ
Newbie
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: 4x4 navi
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12.2017
|
Post by NHZ on Oct 18, 2019 13:14:43 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Μια που θα πάω στη συνάντηση του ΣΤΕΒΕ (δεν είμαι μέλος, απλώς έχω συμμετάσχει άλλες δύο φορές), έλεγα μήπως ενδιαφέρεται κανείς από το φόρουμ. Την προηγούμενη φορά σε μία βόλτα που θέλανε κοντό κιβώτιο ήμουν το μόνο ντάστερ και με κοίταξαν λίγο περίεργα επειδή τους είπα ότι δεν έχω ολόκληρο κιβώτιο κοντό, μόνο κοντή πρώτη! 
Αυτή τη φορά, θέλουν 4χ4 μόνο και λάστιχα ΑΤ, όχι κοντά. Το γράφω λοιπόν, μήπως κάποιος από τα βόρεια ενδιαφέρεται και γνωριστούμε. Και δείξουμε ότι το ντάστερ πάει (σχεδόν) παντού! ***************************
Κυριακή 20/10/19 Αφού δε βρέχει, θα πάμε εμείς να βραχουμε. Συνάντηση 09.00 στον Άγιο Βασίλειο μετά το φανάρι προς Καβάλα. (Στο πάρκινγκ της μπουγατσας) Η βόλτα μπορεί να γίνει απο όλα τα αυτοκίνητα. 4χ4 & AT τουλάχιστον
Για όσους θέλουν να ζοριστουν, θα τους ζορισουμε!!
Χρήστος 6942660339 ***************************
|
|
1panos3
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2017
|
Post by 1panos3 on Oct 21, 2019 1:16:51 GMT 2
Είδα και εγώ την ανάρτηση του ΣΤΕΒΕ και ήθελα να έρθω. Είναι από τις λίγες φορές που δεν ζητάνε αργά! 😂🤣😁 Αλλά δεν τα κατάφερα! Σε είδα Πάντος Πρώτη μούρη στο Βίντεο!!! 👍👍👍👍
|
|
|
Post by Ανδρεας on Oct 21, 2019 12:33:04 GMT 2
Ανεβασε καμοια φωτογραφια να δουμε και εμεις. Απο το μικρο Βιντεο στο Youtube φενεται πως περασατε ωραια. Δυσκολευθηκες πουθενα?
|
|
NHZ
Newbie
|
Post by NHZ on Jan 12, 2020 22:17:39 GMT 2
Ανεβασε καμοια φωτογραφια να δουμε και εμεις. Απο το μικρο Βιντεο στο Youtube φενεται πως περασατε ωραια. Δυσκολευθηκες πουθενα? Παιδιά με συγχωρείτε αλλά τώρα είδα ότι γράψατε. Λοιπόν, έχοντας εμπειρία από σαμουράι, δεν πίστευα ότι θα ξανακάνω τις ίδιες διαδρομές. Πέρασα από μέρη με βράχους και νεροφαγώματα που πίστευα ότι θα αφήσω κάτω το μισό αμάξι. Δεν βρήκε όμως πουθενά. Σε απότομες ανηφόρες, η πρώτη είναι όντως τόσο κοντή που νομίζεις ότι έχεις (σχεδόν) βοηθητικό. Θα έλεγα ότι αντιστοιχεί σε κοντή δευτέρα από σαμουράι. Βέβαια, θα υπάρξουν φορές που θα ζοριστεί αλλά μέχρι τώρα δεν έτυχε.
Πάντως και στις 3 βόλτες που πήγα με τον Στεβε, το αμάξι κέρδισε το θαυμασμό όλων. Μεγάλη υπόθεση αν σκεφτείτε ότι ήταν σκληροπυρηνικοί τετρακίνητοι.
ΥΓ: Έχω παρατηρήσει ότι όταν περνάω ωραία, δεν έχω φωτογραφίες! Επιφυλάσσομαι.
Την Κυριακή ο ΣΤΕΒΕ κόβει βασιλόπιτα. Λέω να πάω, πάντα συνδυάζεται με μία ελαφριά βόλτα. Ίσως θα ήταν ευκαιρία να συναντηθούμε εκεί: και να γνωριστούμε αλλά και να βάλουμε το ντάστερ στο χάρτη των τετρακίνητων στις βόλτες!
|
|
NHZ
Newbie
|
Post by NHZ on Jan 12, 2020 22:19:35 GMT 2
Είδα και εγώ την ανάρτηση του ΣΤΕΒΕ και ήθελα να έρθω. Είναι από τις λίγες φορές που δεν ζητάνε αργά! 😂🤣😁 Αλλά δεν τα κατάφερα! Σε είδα Πάντος Πρώτη μούρη στο Βίντεο!!! 👍👍👍👍 Πάντως, με τα παιδιά που μίλησα, το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα αργά (η πρώτη μας καλύπτει σχεδόν πάντα). Το πρόβλημα είναι τα λάστιχα. Ακόμα και τα ΑΤ Geolandar που έβαλα, τα θεωρούν οριακά καλά ακόμα και για ΑΤ απαιτήσεις. Τόσο που σκέφτομαι μήπως έπρεπε να βάλω κάτι πιο άγριο.
|
|