stavampel
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/01/2020
|
Post by stavampel on Apr 16, 2020 16:54:13 GMT 2
Καλησπέρα στη παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Από τότε που πήρα το αμάξι ήθελα το κλειδί να το κάνω αναδιπλούμενο, αλλά δεν έβρισκα το συγκεκριμένο τύπο κλειδιού σε αναδιπλούμενο. Έχω παραγγείλει από Κίνα ένα κέλυφος αναδιπλούμενου κλειδιού με τη προοπτική να δω μήπως μπορέσω και το κάνω με κάποια πατέντα. Τελικά, τυχαία σήμερα στο ιντερνετ βρήκα το παρακάτω βιντεο.
Όταν παραλάβω το κέλυφος από Κίνα, θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω με φωτογραφία.
Να σημειώσω ότι το βίντεο έχει link από που τα αγόρασε.
Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
|
|
ledaster
New Member
Duster 1 since 2011
Μάρκα: Dustre
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 4x4 diesel
Χρώμα: silver
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 2011
|
Post by ledaster on Apr 22, 2020 14:03:54 GMT 2
Παραγκηλα απο κίνα το καπάκι του κληδιου με τα δυο κουμπιά σε original μορφή (Ducia 1 ),ανταλακτικό δεν υπάρχει στην αντιπροσωπεία από λάθος μου έρχονται 4 τεμάχια, όποιος χρειαστείτε θα το δώσω δωρεάν, μια παρέα είμαστε
|
|
Dim
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dCi
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 11/2019
|
Post by Dim on May 13, 2020 16:29:27 GMT 2
Καλησπέρα στη παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Από τότε που πήρα το αμάξι ήθελα το κλειδί να το κάνω αναδιπλούμενο, αλλά δεν έβρισκα το συγκεκριμένο τύπο κλειδιού σε αναδιπλούμενο. Έχω παραγγείλει από Κίνα ένα κέλυφος αναδιπλούμενου κλειδιού με τη προοπτική να δω μήπως μπορέσω και το κάνω με κάποια πατέντα. Τελικά, τυχαία σήμερα στο ιντερνετ βρήκα το παρακάτω βιντεο. Όταν παραλάβω το κέλυφος από Κίνα, θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω με φωτογραφία. Να σημειώσω ότι το βίντεο έχει link από που τα αγόρασε. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Καλησπέρα. Σου ήρθε το κέλυφος τελικά; Το προχώρησες;
|
|
stavampel
Junior Member

|
Post by stavampel on May 19, 2020 15:18:27 GMT 2
Καλησπέρα στη παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Από τότε που πήρα το αμάξι ήθελα το κλειδί να το κάνω αναδιπλούμενο, αλλά δεν έβρισκα το συγκεκριμένο τύπο κλειδιού σε αναδιπλούμενο. Έχω παραγγείλει από Κίνα ένα κέλυφος αναδιπλούμενου κλειδιού με τη προοπτική να δω μήπως μπορέσω και το κάνω με κάποια πατέντα. Τελικά, τυχαία σήμερα στο ιντερνετ βρήκα το παρακάτω βιντεο. Όταν παραλάβω το κέλυφος από Κίνα, θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω με φωτογραφία. Να σημειώσω ότι το βίντεο έχει link από που τα αγόρασε. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Καλησπέρα. Σου ήρθε το κέλυφος τελικά; Το προχώρησες; Μου ήρθε αλλά δεν βρήκα χρόνο ακόμα γιατί έχω κάτι τρεξίματα. Πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα να το κάνω και θα βγάλω φωτογραφίες.
|
|
stavampel
Junior Member

|
Post by stavampel on Jun 3, 2020 15:59:32 GMT 2
Καλησπέρα Dim. Το ΣΚ που μας πέρασε, βρήκα επιτέλους χρόνο για να προσπαθήσω την αλλαγή σε αναδιπλούμενο κλειδί. Το αποτέλεσμα δε με ενθουσίασε. Δεν είχα την αίσθηση του πατήματος των κουμπιών, κάτι που μάλλον το αναφέρει και ο Ιταλός στο τέλος του βίντεο, οπότε ξαναγύρισα στο μαμά κλειδί.
|
|
vagelis78
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5d
Χρώμα: Πορτοκάλι
|
Post by vagelis78 on Nov 4, 2020 21:18:35 GMT 2
Εκανα κι εγω μια προσπάθεια για αναδιπλούμενο κλειδί, σε κλειδαρά που αποδεδειγμένα φτιάχνει για πολλές μάρκες κλειδιά, αλλα ενώ όλα έπαιξαν κομπλέ(προγραμματισμός, ιμμομπιλαιζερ κτλ).....ο τηλεχειρισμός και ο συναγερμός δεν συνεργάστηκαν για κανενα λογο.
Οποτε υπομονή, μέχρι να βγει κάποιο μπουτον που να παίζει με τα δικά μας.
|
|
stavampel
Junior Member

|
Post by stavampel on Nov 6, 2020 13:43:26 GMT 2
Εκανα κι εγω μια προσπάθεια για αναδιπλούμενο κλειδί, σε κλειδαρά που αποδεδειγμένα φτιάχνει για πολλές μάρκες κλειδιά, αλλα ενώ όλα έπαιξαν κομπλέ(προγραμματισμός, ιμμομπιλαιζερ κτλ).....ο τηλεχειρισμός και ο συναγερμός δεν συνεργάστηκαν για κανενα λογο. Οποτε υπομονή, μέχρι να βγει κάποιο μπουτον που να παίζει με τα δικά μας. Δε νομίζω, το κλειδί είναι στην ουσία της προηγούμενης γενιάς Renault,οπότε έπρεπε να υπάρχει ήδη κάτι αντίστοιχο.
|
|
vagelis78
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5d
Χρώμα: Πορτοκάλι
|
Post by vagelis78 on Nov 7, 2020 22:29:49 GMT 2
Εκανα κι εγω μια προσπάθεια για αναδιπλούμενο κλειδί, σε κλειδαρά που αποδεδειγμένα φτιάχνει για πολλές μάρκες κλειδιά, αλλα ενώ όλα έπαιξαν κομπλέ(προγραμματισμός, ιμμομπιλαιζερ κτλ).....ο τηλεχειρισμός και ο συναγερμός δεν συνεργάστηκαν για κανενα λογο. Οποτε υπομονή, μέχρι να βγει κάποιο μπουτον που να παίζει με τα δικά μας. Δε νομίζω, το κλειδί είναι στην ουσία της προηγούμενης γενιάς Renault,οπότε έπρεπε να υπάρχει ήδη κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς δεν συνεργάστηκε με κανενα "παλιο" μπουτον, ειτε Ρενω είτε Ντατσια.
|
|
stavampel
Junior Member