aris
Newbie
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 12/2019
Κινητήρας: 1,5 BLUEDCI
Έκδοση: PRESTIGE
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 3/2020
|
Post by aris on May 7, 2020 17:25:15 GMT 2
Καταρχήν κάπου νομίζω ότι έχω ξαναδεί αντίστοιχο θέμα αλλά μάλλον στραβωθηκα κ δεν μπορώ να το βρω οπότε ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές... Βλέπω κάτι καλώδια να πετάγονται από κάτω από τη μηχανή κ ομολογώ ότι σκιάζομαι λίγο... Ειδικά εχτές που είχα μπει σε κάτι χωράφια να βγάλω φωτογραφίες κάτι τρυγονια άκουγα τα λιοκλαδα να μπαίνουν από κάτω κ αγχωνομουν... Αυτό που χρειάζομαι είναι αυτό που ονομάζεται engine metal shield στο daciamag? Έχετε δοκιμάσει κάποιο η νομίζετε ότι θα χρειαστεί κ κάτι ακόμα για το χειμώνα που έρχεται?
|
|
|
Post by Dusterider on May 11, 2020 14:31:17 GMT 2
Καταρχήν κάπου νομίζω ότι έχω ξαναδεί αντίστοιχο θέμα αλλά μάλλον στραβωθηκα κ δεν μπορώ να το βρω οπότε ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές... Βλέπω κάτι καλώδια να πετάγονται από κάτω από τη μηχανή κ ομολογώ ότι σκιάζομαι λίγο... Ειδικά εχτές που είχα μπει σε κάτι χωράφια να βγάλω φωτογραφίες κάτι τρυγονια άκουγα τα λιοκλαδα να μπαίνουν από κάτω κ αγχωνομουν... Αυτό που χρειάζομαι είναι αυτό που ονομάζεται engine metal shield στο daciamag? Έχετε δοκιμάσει κάποιο η νομίζετε ότι θα χρειαστεί κ κάτι ακόμα για το χειμώνα που έρχεται? Γεια σου φίλε Άρη. Όχι, δε νομίζω ότι χρειάζεσαι engine metal shield γιατί αν δεν κάνω λάθος όλα τα duster το φοράνε εργοστασιακά. Μπορείς να προστατέψεις διάφορα σημεία κάτω απ' το αυτοκίνητό σου όπως το διαφορικό, το ντεπόζιτο και η egr (είναι, μάλλον, το εξάρτημα που βλέπεις τα καλώδια). Γι' αυτά θα χρειαστείς differential shield, fuel tank shield και egr shield αντίστοιχα. Ρίξε μια ματιά και στο mudster.
|
|
|
Post by Dusterider on May 11, 2020 14:33:58 GMT 2
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν υπάρχει έκδοση duster χωρίς προστατευτική ασπίδα κινητήρα;
|
|
|
Post by teo on May 11, 2020 15:45:21 GMT 2
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν υπάρχει έκδοση duster χωρίς προστατευτική ασπίδα κινητήρα; Οχι δεν υπάρχει, όλα (2κίνητα και 4κίνητα) έχουν σιδερένια ποδιά στον κινητήρα και μόνο στον κινητήρα. (μέχρι σήμερα)
|
|
|
Post by gprot on May 11, 2020 16:16:28 GMT 2
Μια και το πιάσαμε το θέμα, υπάρχει ενδιαφέρον για ομαδική παραγγελία? Π.χ. εμένα θα με ενδιέφερε πολύ η EGR... Αν υπάρχει γενικά ενδιαφέρον, θα μπορούσα να ξεκινήσω μια σχετική διαχείριση (συγκέντρωση αναγκών & επικοινωνία)
|
|
aris
Newbie
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 12/2019
Κινητήρας: 1,5 BLUEDCI
Έκδοση: PRESTIGE
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 3/2020
|
Post by aris on May 12, 2020 15:24:44 GMT 2
Την Egr εννοω απλα επειδη στο daciamag ειδα αρκετες engine metal shield φανταστηκα οτι θα περιελαμβανε κ αυτο το σημειο που ειναι ακαλυπτο... Αφου εκανα την ερωτηση κ το εψαξα καλυτερα ειδα οτι ειναι διαφορετικο κομματι...
|
|