theologos
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: Δεκεμβριος 2014
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Dci 1.5 4X4
Χρώμα: Γκρι Ανθρακι
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Νοεμβριος 2019
|
Post by theologos on May 17, 2020 10:45:12 GMT 2
Επειδη το δικο μου τιμονι δεν εχει δερμα θα ηθελα να του βαλω μονο κ μονο για να εχω καλυτερη αισθηση οταν το πιανω. Τωρα ειναι πολυ λεπτο, θα το ηθελα λιγο ποιο χοντρο στην αισθηση
Δοκιμασα τα καλυμματα τιμονιου που υπαρχουν στα καταστηματα με αξεσουαρ αλλα σε τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ χοντρα στην αισθηση και δεν μου αρεσουν οπτικα
Σκεφτομαι ακομα και να αγορασω ολοκληρο δερματινο τιμονι απο μαγαζια με μεταχειρισμενα (δεν εχω ρωτησει ακομα τιμες)
Εχετε καποια προταση? Ξερετε ποσο κοστιζει να μου περασουν δερμα στο ιδη υπαρχον για να εχω καποιο μπουσουλα στην τιμη?
Ευχαριστω
|
|
|
Post by nxat on May 17, 2020 11:03:17 GMT 2
Επειδη το δικο μου τιμονι δεν εχει δερμα θα ηθελα να του βαλω μονο κ μονο για να εχω καλυτερη αισθηση οταν το πιανω. Τωρα ειναι πολυ λεπτο, θα το ηθελα λιγο ποιο χοντρο στην αισθηση Δοκιμασα τα καλυμματα τιμονιου που υπαρχουν στα καταστηματα με αξεσουαρ αλλα σε τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ χοντρα στην αισθηση και δεν μου αρεσουν οπτικα Σκεφτομαι ακομα και να αγορασω ολοκληρο δερματινο τιμονι απο μαγαζια με μεταχειρισμενα (δεν εχω ρωτησει ακομα τιμες) Εχετε καποια προταση? Ξερετε ποσο κοστιζει να μου περασουν δερμα στο ιδη υπαρχον για να εχω καποιο μπουσουλα στην τιμη? Ευχαριστω Έχεις δίκιο και εγώ έχω βάλει κάλυμμα καθώς το τιμόνι του μου φαίνεται πολύ λεπτό. Με βάση ότι τα καλύμματα του εμπορίου σου φαίνονται χοντρά, αντί να πάρεις μεταχειρισμένο τιμόνι όπως λες γιατί δεν πας σε έναν ταπετσερη να ντύσεις το δικό σου; Δεν θα βγει πιο φτηνά, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο καθώς θα μπορείς να ρυθμίσεις το πάχος ανάλογα το δέρμα που θα επιλέξεις...
|
|
theologos
Newbie
|
Post by theologos on May 17, 2020 16:39:46 GMT 2
Σιγουρα προτιμω μια δερματινη επενδυση σε ταπετσερη , περιμενω ομως αν καποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια για να δω τι τιμες παιζουν, για να εχω μια γραμμη στο περιπου
|
|
nomad
Junior Member

Μάρκα: Dacia Santero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: O9 TCE
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 2020
Όνομα: Θανάσης
|
Post by nomad on May 17, 2020 19:34:14 GMT 2
teo είναι ενας τύπος που κάνει φοβερή δουλειά. Δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ άλλα έχει στο F.B. Nikos Auto accessories. Εχει φώτο με την δουλειά του. Ειναι στην Νίκαια και το τιμόνι ραμμένο με δερματίνη και κερωμένη κλωστή σε διάφορα χρώματα είναι στα 35 ευρώ.
|
|
|
Post by ktgeo on May 17, 2020 22:43:15 GMT 2
Εμένα στο mx5 μου είχε φτιάξει απίστευτο τιμόνι αυτός, δερμάτινο με κόκκινες ραφές. alexmf.net/ Καλλιθέα. Τότε δεν είχε βέβαια μαγαζί σπίτι του τα έραβε..
|
|
theologos
Newbie
|
Post by theologos on Nov 21, 2020 19:55:23 GMT 2
Τελικα αγορασα ενα που ραβεται πανω στο τιμονι το οποιο δειχνει σαν δερμα αλλα δεν ειναι απο AliExpress (full face θα το ελεγα) δηλαδη καλυπτει και τις τρεις ακτινες του τιμονιου και οχι μονο το στεφανι. Αγορα 13 ευρω Το εραψα μονος μου, οχι τελεια για πρωτη φορα αλλα ενα δυο λαθακια τα βλεπω μονο εγω τελικα Ειναι παρα πολυ καλο σε αισθηση, αυτο ακριβως που ηθελα. Τωρα μενει να δουμε ποσο θα αντεξει στο χρονο
|
|
|
Post by parnon65 on Nov 21, 2020 21:11:30 GMT 2
Τελικα αγορασα ενα που ραβεται πανω στο τιμονι το οποιο δειχνει σαν δερμα αλλα δεν ειναι απο AliExpress (full face θα το ελεγα) δηλαδη καλυπτει και τις τρεις ακτινες του τιμονιου και οχι μονο το στεφανι. Αγορα 13 ευρω Το εραψα μονος μου, οχι τελεια για πρωτη φορα αλλα ενα δυο λαθακια τα βλεπω μονο εγω τελικα Ειναι παρα πολυ καλο σε αισθηση, αυτο ακριβως που ηθελα. Τωρα μενει να δουμε ποσο θα αντεξει στο χρονο Το link του AliExpress, παρακαλώ;
|
|
theologos
Newbie