Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2020 16:20:50 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, είμαι κοντά στην λήψη απόφασης για αγορά duster με υγραέριο και ζητώ τις απόψεις σας για το θέμα της χρήσης LPG στους κινητήρες του Duster, ειδικά όσο αφορά τον κινητήρα 1.0/100.
Ήδη έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα της χρήσης LPG στα posts μου στην ενότητα της γνωριμίας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους που μου απάντησαν.
Παρακαλώ όποιον από τα μέλη του club έχει ήδη αποκτήσει το duster με υγραέριο από το εργοστάσιο, ή έχει κάνει μετατροπή για υγραέριο, σε οποιοδήποτε έκδοση κινητήρα, να μας αναφέρει την εμπειρία και τις απόψεις του.
Ευχαριστώ
Αντώνης
|
|
ilias86
Full Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Jun 13, 2020 18:54:57 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, είμαι κοντά στην λήψη απόφασης για αγορά duster με υγραέριο και ζητώ τις απόψεις σας για το θέμα της χρήσης LPG στους κινητήρες του Duster, ειδικά όσο αφορά τον κινητήρα 1.0/100.
Ήδη έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα της χρήσης LPG στα posts μου στην ενότητα της γνωριμίας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους που μου απάντησαν.
Παρακαλώ όποιον από τα μέλη του club έχει ήδη αποκτήσει το duster με υγραέριο από το εργοστάσιο, ή έχει κάνει μετατροπή για υγραέριο, σε οποιοδήποτε έκδοση κινητήρα, να μας αναφέρει την εμπειρία και τις απόψεις του.
Ευχαριστώ
Αντώνης
Παρτο! Αν και οι μετακινήσεις σου είναι "στρωμενες" και πολλές . Παρτο με κλειστά μάτια.
|
|
|
Post by teo on Jun 13, 2020 22:28:45 GMT 2
Kαλησπέρα Αντώνη. Η δική μου γνώμη για το υγραέριο είναι θετική και μόνο. Στο δικό μου (1,6 ) εγκατέστησα το υγραέριο με το που το αγόρασα. Τώρα έχω 90000 κμ και παρά το ότι δεν είναι ¨εργοστασιακό¨ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα μέχρι σήμερα. Πόσο μάλλον το εργοστασιακά τοποθετημένο. Εάν σου αρέσει το αυτοκίνητο, μην το σκέφτεσαι και απόκτησέ το. Δεν θα το μετανιώσεις, αντίθετα θα το χαρείς και θα σε βολέψει πάρα πολύ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2020 23:17:23 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις παιδιά, είμαι ήδη στα πρόθυρα της απόφασης για την παραγγελία.
Για παραγγελία εντός του Ιουνίου, σύμφωνα με την αντιπροσωπεία της περιοχής μου, έχει παράδοση περίπου στα μέσα με τέλος του Σεπτέμβρη. Ελπίζω να περάσουν γρήγορα οι τρεις μήνες.
|
|
antonis
New Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 GPL
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: GREY COMMET
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2020
|
Post by antonis on Aug 13, 2020 12:15:41 GMT 2
Από ποια αντιπροσωπεία το πήρες? Εμένα μου είπαν για το 1.0 lpg Grey commet sportive τέλος 8ου αρχές 9ου. Ένας φίλος που έχει παραγγείλει το ίδιο σε prestige του είπαν για τέλος Σεπτέμβρη.
|
|