|
Post by Θωμάς on Sept 29, 2020 14:25:17 GMT 2
Έχουν κέφια στην Dacia. 6ταχυτο και με lpg στα 1.000 cc, και με ηλιοροφη, και με αυτόματο κιβωτιο και με αυτόματο σύστημα πέδησης, και πάνω στην νέα πλατφόρμα του clio. Πολύ όμορφο σχεδιαστικά μέσα και όλα τα λεφτά η δυνατότητα που έχει στις μπάρες οροφής. Τι αλλο να ζητησει κανεις. Υγ1: το orange atacama Θα γίνει κλασσικό χρώμα της Dacia στα περιπετειώδη οχήματα. Υγ:2 Αναρωτιέμαι η τρίτη γενιά του Duster πως θα είναι... 😊
|
|
lupusgr
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dCi Blue
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Βασίλης
|
Post by lupusgr on Sept 29, 2020 19:33:14 GMT 2
Όντως πολύ όμορφο.... Ξέρεις κάνεις αν θα βγάλει έκδοση Diesel;
|
|
|
Post by Θωμάς on Sept 29, 2020 20:00:38 GMT 2
Νομίζει δεν θα βγει diesel. Επίσης, πλέον έχει για το υγραέριο στον πίνακα οργάνων δείκτη, ίδιο με της βενζινης
|
|
|
Post by Θωμάς on Sept 29, 2020 20:00:53 GMT 2
|
|
gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Sept 29, 2020 21:08:15 GMT 2
Πραγματικά φαίνεται πολύ καλό, άλματα σε σχέση με το παλιό! Πιστεύω και στο facelift του Duster θα βάλουν ωραία πραγματακια...
|
|
DIMITRIS
Full Member

Μάρκα: Dacia sandero stepway
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
|
Post by DIMITRIS on Sept 29, 2020 21:33:35 GMT 2
Πραγματικά ανεβηκε επιπεδο, ηλεκτρικα βοηθηματα, design. Λιγο εχασε το πιο σκληροτραχηλο υφος του, αλλα ουτως η αλλος δεν ειναι τετρακινητο, δεν ειναι για offroad, θελω να δω την ποιότητα υλικων και συναρμογης της καμπινας.
|
|
|
Post by Θωμάς on Sept 29, 2020 22:11:39 GMT 2
Οι ίδιοι λένε ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα καλύτερα πλαστικά από κάθε άλλη φορά. Το facelift (duster) πιστευω δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Θα κάνουν αλλαγές στο εσωτερικό και στα φανάρια. Στην 3η γενια όμως σε καμία πενταετία θα κάνουν θαύματα
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Sept 30, 2020 10:26:10 GMT 2
Οι ίδιοι λένε ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα καλύτερα πλαστικά από κάθε άλλη φορά. Το facelift (duster) πιστευω δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Θα κάνουν αλλαγές στο εσωτερικό και στα φανάρια. Στην 3η γενια όμως σε καμία πενταετία θα κάνουν θαύματα Σωστός. Με το f/l του duster θα δούμε σίγουρα την νέα οθόνη πολυμέσων και πιθανόν να βάλουν και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μαζί με το κουμπί του sos. Τέλος το duster 3 πραγματικα θα είναι πολύ αναβαθμισμένο αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό θα κρατήσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του 😉.
|
|
|
Post by Θωμάς on Sept 30, 2020 16:53:46 GMT 2
Οι ίδιοι λένε ότι έχουν χρησιμοποιήσει τα καλύτερα πλαστικά από κάθε άλλη φορά. Το facelift (duster) πιστευω δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Θα κάνουν αλλαγές στο εσωτερικό και στα φανάρια. Στην 3η γενια όμως σε καμία πενταετία θα κάνουν θαύματα Σωστός. Με το f/l του duster θα δούμε σίγουρα την νέα οθόνη πολυμέσων και πιθανόν να βάλουν και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μαζί με το κουμπί του sos. Τέλος το duster 3 πραγματικα θα είναι πολύ αναβαθμισμένο αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό θα κρατήσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του 😉. Την ιδια σκεψη κανω κι εγώ. Το καλό που τους θέλω να τις κρατήσουν. Άλλωστε συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις, ιδίως, όταν έχεις στον όμιλο πιο soft προτάσεις
|
|
|
Post by hlias3 on Sept 30, 2020 18:27:42 GMT 2
Δεν έχω δει τις τιμές του νέου Sandero αλλά όσο το αμάξι γίνεται πιο πολυτελές η τιμή θα ανεβαίνει. Για το Duster III το μόνο που θέλω είναι live GPS τίποτα άλλο. Ούτε πλαστικά καλύτερα, ούτε φρεναρίσματα αυτόματα, ούτε διατήρηση λωρίδας ούτε τίποτα αν και θα είναι μάλλον υποχρεωτικά λόγω ασφάλειας.
|
|
|
Post by makedon110 on Sept 30, 2020 19:05:28 GMT 2
Αυτό που μου λείπει πραγματικά και θα ήθελα να δω στο Duster ειναι ένα πράγμα μονο........... Ήλιοροφη!!!!!!!
|
|
|
Post by ktgeo on Sept 30, 2020 20:44:41 GMT 2
Εγω που προέρχομαι από cabrio ούτε υφασμάτινη κουκουλα θελω, ούτε ηλιοροφη. Ένα πρόβλημα λιγότερο που μπορεί να αποκτήσεις στο μελλον να μπάζει νερά.
|
|
|
Post by hlias3 on Sept 30, 2020 20:54:01 GMT 2
Εγω που προέρχομαι από cabrio ούτε υφασμάτινη κουκουλα θελω, ούτε ηλιοροφη. Ένα πρόβλημα λιγότερο που μπορεί να αποκτήσεις στο μελλον να μπάζει νερά. Γιώργο, εγώ επειδή στο προηγούμενο αμάξι είχα ηλιοροφή, δε θα έλεγα όχι. Και απ ότι είδα στο νέο Sandero διατίθεται όπως και οι μπάρες οροφής που είναι περιστρεφόμενες. Πολύ έξυπνο και εξυπηρετικό ταυτόχρονα !
|
|
DIMITRIS
Full Member

Μάρκα: Dacia sandero stepway
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
|
Post by DIMITRIS on Nov 5, 2020 16:49:22 GMT 2