|
Post by parnon65 on Feb 16, 2021 17:54:42 GMT 2
Το dCi 4x4 ξεκινά από 19400 (τιμή κατασκευαστή), όπως θα δείτε στο site που παρέθεσα πιο πάνω.
Οι τιμές των διαφόρων εκδόσεων, σε αυτό το site, δεν έχουν αλλάξει από τον Σεπτέμβριο!
|
|
|
Post by marios on Feb 17, 2021 9:10:14 GMT 2
Νομίζω πληρώνει πρόστιμα η εταιρεία ανάλογα τις πωλήσεις ανά χώρα, κι ενώ στην Ευρώπη έχουν παρά πολλές πωλήσεις sandero εδώ δεν ισχύει το ίδιο. Όποτε αναγκαστικά ανέβασαν τιμές στο duster. Θα φανεί στο facelift που θα ανακοινωθεί φέτος μήπως πέσουν οι ρύποι και ρίξει τις τιμές ο εισαγωγέας
|
|
|
Post by fsword on Mar 3, 2021 6:40:41 GMT 2
Εδώ πάντως λέει ότι τα πρόστιμα υπολογίζονται με βάση τις συνολικές ευρωπαϊκές πωλήσεις, όχι τις πωλήσεις ανά χώρα... www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/style/aytokinito/story/205904/oi-aytokinitoviomixanies-tha-plirosoyn-terastia-prostima-gia-tin-ypervasi-ton-orion-ekpompis-ryponΕπίσης βλέπουμε ότι το πρόστιμο πάει συνολικά ανά όμιλο (π.χ. Renault - Nissan - Mitsubishi) όχι ανά κατασκευαστή (βέβαια μπορείς να υπολογίσεις τι αντιστοιχεί σε καθένα). Η Renault συγκεκριμένα είναι αρκετά κοντά στην επίτευξη του στόχου. Τώρα βέβαια το πώς διαχειρίζεται τα πρόστιμα η κάθε εταιρία είναι άλλο θέμα. Π.χ. μπορεί να πει η Renault ότι το 10% του προστίμου αναλογεί σε πωλήσεις της Dacia στην Ελλάδα (λέμε τώρα!) οπότε ρίξε μια αύξηση εκεί και όχι στην αγορά της Γαλλίας ή ότι λιγότερο κακό θα κάνει στο brand name μια αύξηση στην τάδε χώρα από μια άλλη οπότε ας πάρει αυτή το βάρος των αυξήσεων κτλ. Το αποτέλεσμα βέβαια παραμένει το ίδιο, οι τιμές εδώ είναι αυτές που είναι ενώ σε άλλες χώρες δε βλέπουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν.
|
|
giannistig
Newbie
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2017
|
Post by giannistig on Apr 8, 2021 8:46:40 GMT 2
Καλημέρα σας Κύριοι!Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα συμφωνίας εργοστασίου-εισαγωγέα..Θα σας εξηγήσω γιατί το λέω.Ο κουμπάρος μου το 2013 που ήθελε να το πάρει το έβρισκε με 20.000€ χωρις οθόνη,χωρίς τριπ κλπ.Το 2017 που το πήρα εγώ μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία ότι είχε πέσει η τιμή στα 17.200 λόγω "συμφωνίας" του εισαγωγέα με το εργοστάσιο...Ίσως στο μέλλον να υπάρξει κάτι αντίστοιχο....
|
|
|
Post by Duster4X4 on Apr 9, 2021 7:39:46 GMT 2
Ακόμα πετάνε στα σύννεφα με το "αναπάντεχο" ρεκορ πωλήσεων. Και ειναι ακόμα στο τρίψιμο των χεριών απο αυτοικανοποίηση. Οταν θα δούνε που θα κατρακυλήσουν οι πωλήσεις απο εδω και πέρα...θα ανακαλύψουν και τις συμφωνίες. Ηδη ξέρω αρκετά άτομα που ενω είχαν αποφασίσει να το αγοράσουν, πήγανε αλλού.
|
|
|
Post by parnon65 on Apr 30, 2021 17:15:38 GMT 2
Κάνω λάθος ή κάποιοι dealers ρίχνουν τις τιμές μέχρι και 2.000;
Χώρια τις προσφορές/πακέτα...
|
|
talirofonias
New Member
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1000
Έκδοση: PRESTIGE LPG
Χρώμα: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: ΚΟΝΤΕΥΕΙ
Όνομα: ΧΡΗΣΤΟΣ
|
Post by talirofonias on May 4, 2021 23:13:16 GMT 2
Κάνω λάθος ή κάποιοι dealers ρίχνουν τις τιμές μέχρι και 2.000; Χώρια τις προσφορές/πακέτα... γεια πες .γεια πες....ποιοι?που?
|
|
|
Post by parnon65 on May 4, 2021 23:22:39 GMT 2
Μπες στο car.gr και δες στις αγγελίες Duster.
Δεν θέλω να διαφημίσω, όπως καταλαβαίνεις...
|
|
talirofonias
New Member
|
Post by talirofonias on May 4, 2021 23:40:14 GMT 2
Μπες στο car.gr και δες στις αγγελίες Duster. Δεν θέλω να διαφημίσω, όπως καταλαβαίνεις... στα καινουρια ειναι ολες ιδιες οι τιμες απο οτι ειδα ..και μεσω car.gr και αντιπροσωπιας .Σε μεταχειρησμενο δεν ακουμπαω καν .
|
|
|
Post by parnon65 on May 5, 2021 0:04:59 GMT 2
Συγγνώμη αλλά, όταν κάποιος πουλάει 1.5 4x4 με 17αρες (που σημαίνει Prestige) προς 21.500 αντί για 23.650, δεν κάνει έκπτωση;
Εκτός και αν δεν είναι σωστά αυτά που γράφει...
|
|
|
Post by parnon65 on May 5, 2021 0:05:42 GMT 2
Συγγνώμη αλλά, όταν κάποιος πουλάει 1.5 4x4 με 17αρες (που σημαίνει Prestige) προς 21.500 αντί για 23.650, δεν κάνει έκπτωση; Εκτός και αν δεν είναι σωστά αυτά που γράφει... Αληθή, καλύτερα...
|
|
talirofonias
New Member
|
Post by talirofonias on May 5, 2021 5:11:09 GMT 2
Συγγνώμη αλλά, όταν κάποιος πουλάει 1.5 4x4 με 17αρες (που σημαίνει Prestige) προς 21.500 αντί για 23.650, δεν κάνει έκπτωση; Εκτός και αν δεν είναι σωστά αυτά που γράφει... Εχεις και ενα δικιο τωρα που το ξαναειδα.Πριν κοιταξα μονο το lpg σαν αυτο που θελω να παρω αλλα σε πετρελαιο και 4χ4 οντως εχει τιμη που ειπες .
Καλημερες ,ωρα για δουλεια ..
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comete Grey
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on May 5, 2021 22:28:05 GMT 2
Μην κοιτατε μόνο τις φωτογραφιες, αν μπειτε μέσα στις αγγελιες θα δειτε ότι λένε πως αυτή η τιμή αφορά την έκδοση Ambiance ή ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικες και μπορει να μην ανταποκρίνονται στην έκδοση της τιμής αυτής. Κλασσικές μαρκετινγκ τακτικές που ακροβατούν ανάμεσα στα όρια του ενοχλητικού και του ψεύτη (μην παρεξηγηθώ δεν το κάνουν μόνο αντιπρωσοπίες της Dacia, το κάνουν εμπορικες εταιρειες όλων των κατηγοριών αλλά το ότι είναι συνηθισμενο δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούν ουσιαστικα να σε ξεγελάσουν...) .
|
|