newduster
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1000 LPG
Έκδοση: Ambiance
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2021
|
Post by newduster on Apr 22, 2021 9:49:52 GMT 2
|
|
DIMITRIS
Full Member

Μάρκα: Dacia sandero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
|
Post by DIMITRIS on Apr 24, 2021 14:55:47 GMT 2
Αλλαζει στρατηγικη η dacia βελτιωνοντας την ποιοτητα, εξοπλιζοντας τα αυτοκίνητα με συστήματα ασφαλειας ανεβαζοντας και τις τιμες.. Δεν ειχε γινει το ιδιο στο λανσαρισμα του νέου τοτε duster. Οι τιμες της 2ης γενιας ηταν σχεδον ιδιες με πριν.. Δεν ξερω κατα ποσο θα της βγει σε καλο.. Με 12000 για το streetway και 15000 για το stepway βασικη εκδοση και βενζινη υπαρχει πολυ εντονος ανταγωνισμός..
|
|
kostas k.
Junior Member

Επιτελους το πηρα!!!!!!
Μάρκα: duster
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 lpg
Έκδοση: sportive
Χρώμα: greyccomet
Κατοχή από: 11/2020
|
Post by kostas k. on Apr 24, 2021 16:28:44 GMT 2
Η λογική του vfm απομακρύνεται απο το σαντερο....πήραν αέρα τα μυαλά τους....
|
|
|
Post by gouris on Jun 3, 2021 20:49:02 GMT 2
Εθεάθη σήμερα το απόγευμα το πρώτο νεο stepway στην Αττική οδό. Αρκετά ενδιαφέρον στο δρόμο... Η αλήθεια ότι μου θύμισε λίγο υπερυψωμένο clio... Ωραία τα μπροστά φανάρια... Το παλιό ίσως ήταν πιο ψηλό και πιο ογκώδη, αυτό πιο μακρύ... ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε στο δρόμο... Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή πάντως
|
|
|
Post by petran2 on Jun 14, 2021 15:50:56 GMT 2
Στο τελος λεει και για τα δυο αστερια και τον λογο που τα πηρε. Οπως λεει ποσα θα ειχε σε κανονικες συνθηκες.
|
|
aldendis
Junior Member

Owner
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.0 ECO-G
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 8/21
Όνομα: Αλέξανδρος
|
Post by aldendis on Aug 21, 2021 21:33:00 GMT 2
Το stepway 1.0 tce eco-g το έκανα test drive. Αν και δεν έκανα αλλά αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας μου άρεσε πολύ και ποιοτικά και στον δρόμο και σε σχέση κινητήρα βάρους....Τελικά πήρα την DUSTERαρα λόγω χώρων αλλά και μετά από την οδηγηση (του δικού μου πλέον αυτοκινήτου) δεν το μετανιώνω καθόλου και από πλευράς χώρων και γενικής αίσθησης (ανυπομονώ να το σκονισω λιγάκι...!!) Αν όμως ήμουν ανύπαντρος όπως τότε που αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο το 2002, θα αγόραζα το stepway!
|
|