darisg
Junior Member

Μάρκα: Dacia Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 115hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Grey
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/2021
|
Post by darisg on Jun 5, 2021 21:37:24 GMT 2
Περιμένω ένα prestige grey comet, αλλά δεν μου αρέσουν οι καθρέπτες που είναι ασημί.
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει prestige, αν είναι απλά πλαστικά καλύμματα που μπορώ να αντικαταστήσω, ή αν είναι fix με όλον τον καθρέφτη?
|
|
|
Post by Nik on Jun 6, 2021 9:51:57 GMT 2
Καλύμματα είναι αλλά υποτίθεται ότι τα πληρώνεις έξτρα σε αυτό το χρώμα 
|
|
darisg
Junior Member

|
Post by darisg on Jun 6, 2021 13:45:45 GMT 2
Καλύμματα είναι αλλά υποτίθεται ότι τα πληρώνεις έξτρα σε αυτό το χρώμα  Έχεις τα δίκια σου.... αλλά δεν μου κάθονται καθόλου καλά στο μάτι, θέλω κάτι πιο διακριτικό ....
επίσης φαντάζομαι ότι ως το πιο εξωτερικό σημείο του αυτοκινήτου, είναι και το πιο επίφοβο σε μικροχτυπήματα μικρογρατζουνιες από απρόσεχτους κτλ, και μάλλον στο βαμμένο ασημί θα φαίνονται σημάδια... Ένα σκέτο μαύρο πλαστικό όπως ο υπόλοιπος καθρέφτης μου φαίνεται πιο safe.
|
|
|
Post by teo on Jun 6, 2021 17:00:46 GMT 2
Περιμένω ένα prestige grey comet, αλλά δεν μου αρέσουν οι καθρέπτες που είναι ασημί.
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει prestige, αν είναι απλά πλαστικά καλύμματα που μπορώ να αντικαταστήσω, ή αν είναι fix με όλον τον καθρέφτη? Μπορείς να ξεκουμπώσεις το τζαμάκι του καθρέπτη (προσεκτικά), να βγάλεις το καπάκι (ξεκουμπώνει από μέσα) και να τα βάψεις στο χρώμα του αμαξώματος. Σίγουρα είναι πιο ωραία όταν είναι βαμένα. (έχω κάνει το ίδιο και στο δικό μου)
|
|
darisg
Junior Member

|
Post by darisg on Jun 6, 2021 19:03:26 GMT 2
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει prestige, αν είναι απλά πλαστικά καλύμματα που μπορώ να αντικαταστήσω, ή αν είναι fix με όλον τον καθρέφτη? Μπορείς να ξεκουμπώσεις το τζαμάκι του καθρέπτη (προσεκτικά), να βγάλεις το καπάκι (ξεκουμπώνει από μέσα) και να τα βάψεις στο χρώμα του αμαξώματος. Σίγουρα είναι πιο ωραία όταν είναι βαμένα. (έχω κάνει το ίδιο και στο δικό μου) Μάλλον αυτό θα κάνω !! Thanks!
|
|
|
Post by dusterman on Jun 12, 2021 15:51:12 GMT 2
|
|