amakry
New Member
Δημοσιεύσεις: 11
|
Post by amakry on Jun 18, 2021 12:25:05 GMT 2
Έχει η ομάδα να προτείνει κάτι πολύ καλό για το duster 2021 ?
|
|
|
Post by hlias3 on Jun 18, 2021 13:06:55 GMT 2
Επειδή ψάχνω και γω κάτι τέτοιο, αν έχει κάποιος που το έχει δουλέψει και είναι ευχαριστημένος, που να πιάνει στο παρμπρίζ και όχι στους αεραγωγούς. Επίσης να είναι για κινητό πάνω από 6+ ίντσες με το αντίστοιχο βάρος. Στο skroutz έχω ψάξει, έχω πάρει δύο και δε με έχει βολέψει κανένα.
|
|
darisg
Junior Member

Δημοσιεύσεις: 60
Μάρκα: Dacia Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 115hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Grey
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/2021
|
Post by darisg on Jun 18, 2021 13:48:53 GMT 2
|
|
webtool
Newbie
daciamag
Δημοσιεύσεις: 36
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Vangelis
|
Post by webtool on Jun 20, 2021 21:21:38 GMT 2
Καλές φαίνονται και αυτές - λίγο τσιμπημενες- αλλά είναι ειδικά για duster! daciaphoneholder.com/Όποιος έχει εμπειρία ας μας πει γνώμη. Γ νικά πιστεύω η dacia από την στιγμή που δεν έχει υποστήριξη για android auto wireless θα έπρεπε να βγάλει ένα ακόμα usb κάτω στον αναπτήρα για να μην χρειαζόταν κινητό καθόλου.
|
|
|
Post by gprot on Jun 23, 2021 12:25:06 GMT 2
Καλές φαίνονται και αυτές - λίγο τσιμπημενες- αλλά είναι ειδικά για duster! daciaphoneholder.com/Όποιος έχει εμπειρία ας μας πει γνώμη. Γ νικά πιστεύω η dacia από την στιγμή που δεν έχει υποστήριξη για android auto wireless θα έπρεπε να βγάλει ένα ακόμα usb κάτω στον αναπτήρα για να μην χρειαζόταν κινητό καθόλου. Εισακούστηκες!!!  Έβαλαν στο καινούργιο Αλλά έβαλαν και wireless android auto, οπότε τώρα δεν χρειάζεται!  
|
|
webtool
Newbie
daciamag
Δημοσιεύσεις: 36
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Vangelis
|
Post by webtool on Jun 23, 2021 13:35:54 GMT 2
Καλές φαίνονται και αυτές - λίγο τσιμπημενες- αλλά είναι ειδικά για duster! daciaphoneholder.com/Όποιος έχει εμπειρία ας μας πει γνώμη. Γ νικά πιστεύω η dacia από την στιγμή που δεν έχει υποστήριξη για android auto wireless θα έπρεπε να βγάλει ένα ακόμα usb κάτω στον αναπτήρα για να μην χρειαζόταν κινητό καθόλου. Εισακούστηκες!!!  Έβαλαν στο καινούργιο Αλλά έβαλαν και wireless android auto, οπότε τώρα δεν χρειάζεται!   Τώρα τι να το κάνω 😂😂😂 Για να δούμε με κανένα modification αν μπαίνουν η νέες οθόνες με τα usb και στο duster ii με καμίa φυσιολογική τιμή χωρίς να πάθουμε εγκεφαλικό! Γενικά το λατρεύω το αμάξι αλλά πρέπει η dacia να το δουλέψει λίγο παραπάνω το αμάξι ειδικά στις τιμές που θέλει τώρα να πουλάει.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jun 23, 2021 15:30:51 GMT 2
Αυτό το εσωτερικό ανήκει στο renault arkana μάγκες😜.
|
|
|
Post by gprot on Jun 23, 2021 15:44:22 GMT 2
Αυτό το εσωτερικό ανήκει στο renault arkana μάγκες😜. Έχεις δίκιο, αλλά φαινόταν καλύτερα. Αυτό ειναι από το νέο Duster αλλά νομίζω ότι μόνο οι αεροαγωγοί είναι διαφορετικοί  Και το σηματάκι στο τιμόνι...
|
|
|
Post by Dusterakias on Jun 23, 2021 16:35:46 GMT 2
Άσχετο...εγώ αγόρια ζηλεύω το τριάκτινο τιμόνι της Renault. Πού θα βρούμε κανά τέτοιο να βάλουμε...😎🏁 (ο καθένας με τον πόνο του)
|
|
|
Post by fsword on Jun 23, 2021 19:11:07 GMT 2
Αυτό το εσωτερικό ανήκει στο renault arkana μάγκες😜. Έχεις δίκιο, αλλά φαινόταν καλύτερα. Αυτό ειναι από το νέο Duster αλλά νομίζω ότι μόνο οι αεροαγωγοί είναι διαφορετικοί  Και το σηματάκι στο τιμόνι... Και στο facelift Duster δύο USB θα έχει στις πιο ακριβές εκδόσεις: www.motor1.com/news/515552/2022-dacia-duster-facelift-reveal/Βέβαια θα έχει και wireless support οπότε... Άσχετο αλλά το αυτόματο κιβώτιο και πάλι θα συνδυάζεται μόνο με 2WD. Κρίμα!
|
|