panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 8:38:54 GMT 2
Καλημέρα παιδιά!! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα σε όλα αυτά έχω ενεργοποιήσει και τα πίσω φωτιστικά σώματα να ανάβουν με το ξεκίνημα όπως τα led φώτα ημέρας μπροστά.. έτσι δεν χρειάζεται να γυρίσω την τον διακόπτη στην επόμενη σκάλα.
|
|
|
Post by nikosperisteri on Nov 8, 2021 9:56:24 GMT 2
Καλημέρα παιδιά!! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα σε όλα αυτά έχω ενεργοποιήσει και τα πίσω φωτιστικά σώματα να ανάβουν με το ξεκίνημα όπως τα led φώτα ημέρας μπροστά.. έτσι δεν χρειάζεται να γυρίσω την τον διακόπτη στην επόμενη σκάλα. Την κάμερα μπροστά μπορούμε να την ρυθμίσουμε να είναι σε λειτουργία με ποιο πολλά χιλιόμετρα κ όχι τώρα που είναι στα 30km κ απενεργοποιήσετε;
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 10:05:34 GMT 2
Καλημέρα παιδιά!! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα σε όλα αυτά έχω ενεργοποιήσει και τα πίσω φωτιστικά σώματα να ανάβουν με το ξεκίνημα όπως τα led φώτα ημέρας μπροστά.. έτσι δεν χρειάζεται να γυρίσω την τον διακόπτη στην επόμενη σκάλα. Την κάμερα μπροστά μπορούμε να την ρυθμίσουμε να είναι σε λειτουργία με ποιο πολλά χιλιόμετρα κ όχι τώρα που είναι στα 30km κ απενεργοποιήσετε; Καλημέρα νομίζω ναι γίνεται μέχρι τα 50km.. αλλά σε τι θα σου χρειαστεί όμως να είσαι με τόσα χλμ/ώρα και με την κάμερα ανοιχτή; (έτσι από απορία ρωτάω)
|
|
|
Post by nikosperisteri on Nov 8, 2021 10:53:27 GMT 2
Την κάμερα μπροστά μπορούμε να την ρυθμίσουμε να είναι σε λειτουργία με ποιο πολλά χιλιόμετρα κ όχι τώρα που είναι στα 30km κ απενεργοποιήσετε; Καλημέρα νομίζω ναι γίνεται μέχρι τα 50km.. αλλά σε τι θα σου χρειαστεί όμως να είσαι με τόσα χλμ/ώρα και με την κάμερα ανοιχτή; (έτσι από απορία ρωτάω) Στα 50km μπορεί να μην το χρειάζεται, αλλά στα 30km είναι πολύ λίγο, τουλάχιστον για εμένα..,καμία άλλη ερώτηση, μπορούμε να αλλάξουμε τον χρόνο που φρενάρει το αυτοκίνητο μόνο τού να μην σε περνη πίσω στην ανηφόρα; γιατί το αμάξι το περνη κ η γυναίκα μου κ δεν το κατέχει κ πόλη το άθλημα...
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 10:57:46 GMT 2
Καλημέρα νομίζω ναι γίνεται μέχρι τα 50km.. αλλά σε τι θα σου χρειαστεί όμως να είσαι με τόσα χλμ/ώρα και με την κάμερα ανοιχτή; (έτσι από απορία ρωτάω) Στα 50km μπορεί να μην το χρειάζεται, αλλά στα 30km είναι πολύ λίγο, τουλάχιστον για εμένα..,καμία άλλη ερώτηση, μπορούμε να αλλάξουμε τον χρόνο που φρενάρει το αυτοκίνητο μόνο τού να μην σε περνη πίσω στην ανηφόρα; γιατί το αμάξι το περνη κ η γυναίκα μου κ δεν το κατέχει κ πόλη το άθλημα... Τώρα αυτό με το αυτόματο φρενάρισμα αν μπορούμε παρέμβουμε δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να σου πω... θέλει μία έρευνα για το εάν γίνεται.. έχω την εντύπωση ότι δεν θα υπάρχει κάπου η απάντηση ούτε καν από την αντιπροσωπεία.. Από την άλλη είχα την εντύπωση ότι σε κρατάει φρεναριστό μέχρι να κάνεις κάτι εσύ (δηλαδή, αφού πατήσεις συμπλέκτη για να βάλεις την 1η.. με το που αρχίσεις να αφήνεις το πόδι από τον συμπλέκτη τότε σε αφήνει). Εσύ το έχεις φρενάρει και το έχεις μετρήσει πόσο σε κρατάει με τα φρένα χωρίς όμως να κάνεις το παραμικρό;;;
|
|
|
Post by nikosperisteri on Nov 8, 2021 10:59:10 GMT 2
Στα 50km μπορεί να μην το χρειάζεται, αλλά στα 30km είναι πολύ λίγο, τουλάχιστον για εμένα..,καμία άλλη ερώτηση, μπορούμε να αλλάξουμε τον χρόνο που φρενάρει το αυτοκίνητο μόνο τού να μην σε περνη πίσω στην ανηφόρα; γιατί το αμάξι το περνη κ η γυναίκα μου κ δεν το κατέχει κ πόλη το άθλημα... Τώρα αυτό με το αυτόματο φρενάρισμα αν μπορούμε παρέμβουμε δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να σου πω... θέλει μία έρευνα για το εάν γίνεται.. έχω την εντύπωση ότι δεν θα υπάρχει κάπου η απάντηση ούτε καν από την αντιπροσωπεία.. Από την άλλη είχα την εντύπωση ότι σε κρατάει φρεναριστό μέχρι να κάνεις κάτι εσύ (δηλαδή, αφού πατήσεις συμπλέκτη για να βάλεις την 1η.. με το που αρχίσεις να αφήνεις το πόδι από τον συμπλέκτη τότε σε αφήνει). Εσύ το έχεις φρενάρει και το έχεις μετρήσει πόσο σε κρατάει με τα φρένα χωρίς όμως να κάνεις το παραμικρό;;; Περίπου 2-3 δευτερόλεπτα
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 11:02:57 GMT 2
Τώρα αυτό με το αυτόματο φρενάρισμα αν μπορούμε παρέμβουμε δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να σου πω... θέλει μία έρευνα για το εάν γίνεται.. έχω την εντύπωση ότι δεν θα υπάρχει κάπου η απάντηση ούτε καν από την αντιπροσωπεία.. Από την άλλη είχα την εντύπωση ότι σε κρατάει φρεναριστό μέχρι να κάνεις κάτι εσύ (δηλαδή, αφού πατήσεις συμπλέκτη για να βάλεις την 1η.. με το που αρχίσεις να αφήνεις το πόδι από τον συμπλέκτη τότε σε αφήνει). Εσύ το έχεις φρενάρει και το έχεις μετρήσει πόσο σε κρατάει με τα φρένα χωρίς όμως να κάνεις το παραμικρό;;; Περίπου 2-3 δευτερόλεπτα Παράξενο.. θα το τσεκάρω και εγώ από περιέργεια γιατί έχω την εντύπωση ότι κρατάει λίγο παραπάνω..
|
|
|
Post by Nik on Nov 8, 2021 15:30:15 GMT 2
δε βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση, σε καποια renault πχ οντως υπαρχει, σε εμας οχι ομως.
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 15:56:39 GMT 2
δε βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση, σε καποια renault πχ οντως υπαρχει, σε εμας οχι ομως. Φαντάζομαι η ρύθμιση γίνεται μέσω obd2 στα Renault.. θα ρίξω και εγώ μία ματιά αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.. δεν έχω ιδέα αν μία αντιπροσωπεία συνδεθεί με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει από θέμα παραμετροποιήσεων.
|
|
|
Post by Nik on Nov 8, 2021 16:21:01 GMT 2
η αντιπροσωπεια δε νομιζω οτι θα ασχοληθει, βαζω το χερι μου στη φωτια  σε καποια renault το λεει ξεκαθαρα, holding time.. σε εμας εχει μια τιμη που το ονομαζει powerlatch time και εχει αποθηκευμενα 10", οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 20:43:02 GMT 2
η αντιπροσωπεια δε νομιζω οτι θα ασχοληθει, βαζω το χερι μου στη φωτια  σε καποια renault το λεει ξεκαθαρα, holding time.. σε εμας εχει μια τιμη που το ονομαζει powerlatch time και εχει αποθηκευμενα 10", οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο. Από την άλλη όπως το σκέφτομαι με τόσες παραμέτρους μέσα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι τέτοιο... απλά θέλει ψάξιμο.. Μπορεί να είναι και αυτό που λες..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2021 22:13:49 GMT 2
η αντιπροσωπεια δε νομιζω οτι θα ασχοληθει, βαζω το χερι μου στη φωτια  σε καποια renault το λεει ξεκαθαρα, holding time.. σε εμας εχει μια τιμη που το ονομαζει powerlatch time και εχει αποθηκευμενα 10", οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο. Η αντιπροσωπεία έχει δεμένα χέρια στην κυριολεξία και δεν μπορεί να δει καν τις παραμέτρους που ψάχνουμε .εγώ παρέλαβα πριν από 5 μέρες και το ψάξαμε με το πρόγραμμα της Ρενό μαζί με το παλικάρι από την αντιπροσωπεία και δεν έχει τίποτα εκτός από το ανοίγει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας όταν κάνεις όπισθεν και για το κλείδωμα αλλη μια παράμετρος .η dacia /Renault δεν θέλει να ενεργοποιούνται για κάποιο λόγο και αυτός ο λόγος πιστεύω είναι το μάρκετινγκ
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 8, 2021 22:41:37 GMT 2
η αντιπροσωπεια δε νομιζω οτι θα ασχοληθει, βαζω το χερι μου στη φωτια  σε καποια renault το λεει ξεκαθαρα, holding time.. σε εμας εχει μια τιμη που το ονομαζει powerlatch time και εχει αποθηκευμενα 10", οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο. Η αντιπροσωπεία έχει δεμένα χέρια στην κυριολεξία και δεν μπορεί να δει καν τις παραμέτρους που ψάχνουμε .εγώ παρέλαβα πριν από 5 μέρες και το ψάξαμε με το πρόγραμμα της Ρενό μαζί με το παλικάρι από την αντιπροσωπεία και δεν έχει τίποτα εκτός από το ανοίγει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας όταν κάνεις όπισθεν και για το κλείδωμα αλλη μια παράμετρος .η dacia /Renault δεν θέλει να ενεργοποιούνται για κάποιο λόγο και αυτός ο λόγος πιστεύω είναι το μάρκετινγκ Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι πολλά μοντέλα έχουν απενεργοποιημένα τέτοια πράγματα ενώ ταυτόχρονα πολλοί στο εξωτερικό τα έχουν από την αγορά του αυτοκινήτου. Δεν εξηγείται διαφορετικά και το γεγονός ότι σε ξένες χώρες ειδικά και εκτός Ευρώπης βλέπεις μέχρι και "τεμπέλη" στα πίσω καθίσματα ενώ στα ευρωπαϊκά ούτε καν, μέχρι και κτελοβραχιονιο έχουν για μπροστά..
|
|
teod
Newbie
Μάρκα: Dacia duster
Έκδοση: Lpg
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 1/2021
Όνομα: Θεοδωρος
|
Post by teod on Nov 9, 2021 16:07:59 GMT 2
Ωραια να ρωτησω , το αγοραζω μετα τι; το συνδεω στο αυτοκινητο και τι κανω μετά; μας εξηγεις λιγο την διαδικασία μετά, δεν καταλαβα
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 9, 2021 16:28:07 GMT 2
Ωραια να ρωτησω , το αγοραζω μετα τι; το συνδεω στο αυτοκινητο και τι κανω μετά; μας εξηγεις λιγο την διαδικασία μετά, δεν καταλαβα Θα κοιτάξω να δω τις "σημειώσεις" μου και με την πρώτη ευκαιρία να τις ποστάρω εδώ.. πολύ χοντρικά θα σου πω, κατεβάζεις και το αντίστοιχο app στο κινητό, κάνεις pair τον αντάπτορα με το κινητό μέσω bluetooth.. και μετά πας σε συγκεκρίμενα paths στην εφαμοργή και αρχίζεις να ενεργοποιείς αυτά τα καλούδια.. απλά δεν τα θυμάμαι (προφανώς) απέξω.. υπάρχει και αντίστοιχο thread: hellasduster.freeforums.net/thread/354/cornering-lightsΜέχρι να βρω τον χρόνο για να ποστάρω όλα αυτά ενδεχομένως θα έχεις καλυφθεί ήδη από το παραπάνω.. πήγαινε απευθείας από την σελίδα 4 και μετά.. στην σελίδα 6 ο φίλος nik εξήγει την διαδικασία μέσω κινητού.
|
|