|
Post by Nik on Nov 21, 2021 22:18:05 GMT 2
Σήμερα έτυχε και παρατήρησα, πως όταν χτυπάει ο ήλιος για λίγα δευτερόλεπτα το στροφόμετρο, έχει τη συμπεριφορά που φαίνεται στο βίντεο, πηγαίνει σε σκαλοπάτια στο κατέβασμα. Με το που βάζω το χέρι μπροστά, σχεδόν άμεσα επανέρχεται. Το επανέλαβα πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα... Έχετε καμία γνώμη; teo ;
|
|
|
Post by teo on Nov 22, 2021 8:00:10 GMT 2
Γυαλιά ηλίου στο στροφόμετρο  χαχαχα τι άλλο θα δούμε!! Καλό είναι να γίνει ένας επαναπρογραμματισμός στο καντράν και μετά βλέπουμε.
|
|
panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Nov 22, 2021 9:16:12 GMT 2
Γυαλιά ηλίου στο στροφόμετρο  χαχαχα τι άλλο θα δούμε!! Καλό είναι να γίνει ένας επαναπρογραμματισμός στο καντράν και μετά βλέπουμε. Τεό βάλτο στο πρόγραμμα για τον επαναπρογραμματισμό που λες για τις 30 του μήνα που θα σου έρθω!! Το έχει κάνει και σε μένα στα 2 χρόνια κατοχής.. 2 φορές όλες και όλες... αλλά εντάξει.. ας το κάνουμε αν δεν είναι κόπος!!!
|
|
|
Post by Nik on Nov 22, 2021 9:59:34 GMT 2
Γυαλιά ηλίου στο στροφόμετρο  χαχαχα τι άλλο θα δούμε!! Καλό είναι να γίνει ένας επαναπρογραμματισμός στο καντράν και μετά βλέπουμε. Γυαλιά ηλίου στο στροφόμετρο  χαχαχα τι άλλο θα δούμε!! Καλό είναι να γίνει ένας επαναπρογραμματισμός στο καντράν και μετά βλέπουμε. Τεό βάλτο στο πρόγραμμα για τον επαναπρογραμματισμό που λες για τις 30 του μήνα που θα σου έρθω!! Το έχει κάνει και σε μένα στα 2 χρόνια κατοχής.. 2 φορές όλες και όλες... αλλά εντάξει.. ας το κάνουμε αν δεν είναι κόπος!!! Αρα οντως καλα ειδα και συμβαινει και σε αλλους. Η αληθεια ειναι οτι οι συνθηκες ειναι πολυ συγκεκριμενες, να χτυπαει απευθειας ηλιος υπο γωνια για να πεφτει στο στροφομετρο χωρις να το δροσιζει τιποτα, πχ AC, ειναι δυσκολο. Αφου γινεται επαναπρογραμματισμος στο καντραν, πιστευω κατι θα γινει.. Ευχαριστω teo
|
|
konvele
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey Comet
Κίνηση: 4x4
|
Post by konvele on Nov 22, 2021 22:09:49 GMT 2
Σήμερα έτυχε και παρατήρησα, πως όταν χτυπάει ο ήλιος για λίγα δευτερόλεπτα το στροφόμετρο, έχει τη συμπεριφορά που φαίνεται στο βίντεο, πηγαίνει σε σκαλοπάτια στο κατέβασμα. Με το που βάζω το χέρι μπροστά, σχεδόν άμεσα επανέρχεται. Το επανέλαβα πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα... Έχετε καμία γνώμη; teo ; Καλησπέρα το ίδιο μου το έκανε και εμένα (πιο έντονα βέβαια) πριν 2 χρόνια περίπου και λύθηκε με έναν επαναπρογραμματισμό του καντράν!
|
|
|
Post by Nik on Nov 22, 2021 22:11:34 GMT 2
Σήμερα έτυχε και παρατήρησα, πως όταν χτυπάει ο ήλιος για λίγα δευτερόλεπτα το στροφόμετρο, έχει τη συμπεριφορά που φαίνεται στο βίντεο, πηγαίνει σε σκαλοπάτια στο κατέβασμα. Με το που βάζω το χέρι μπροστά, σχεδόν άμεσα επανέρχεται. Το επανέλαβα πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα... Έχετε καμία γνώμη; teo ; Καλησπέρα το ίδιο μου το έκανε και εμένα πριν 2 χρόνια περίπου και λύθηκε με έναν προγραμματισμό του καντράν! μα καλά δε μάθανε δύο χρόνια μετά;  Μικρό το κακό! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ηρέμησα να πω την αλήθεια γιατί σκεφτόμουν μην έχει αλλοιωθεί τίποτα μέσα.
|
|
konvele
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey Comet
Κίνηση: 4x4
|
Post by konvele on Nov 22, 2021 22:16:13 GMT 2
Καλησπέρα το ίδιο μου το έκανε και εμένα πριν 2 χρόνια περίπου και λύθηκε με έναν προγραμματισμό του καντράν! μα καλά δε μάθανε δύο χρόνια μετά;  Μικρό το κακό! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ηρέμησα να πω την αλήθεια γιατί σκεφτόμουν μην έχει αλλοιωθεί τίποτα μέσα. Στην αρχή νόμιζα πως κάνει αντίστροφη μέτρηση για να εκραγεί...
|
|